Гримиране - техники, съвети, идеи и предизвикателства-9

• 40 389
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Дами, ще споделите ли любимите си бази за грим, коя с какво ви харесва, как е като консистенция, в какво се съдържа (тубичка, шишенце ...), ако може и снимка, с какво я нанасяте и т.н.  Peace

Има отделна тема за ФДТ и бази за грим. Нека не злоупотребяваме с "всичкологията" тук, защото има сериозна опасност да ни набедят за спамо-чат и да ни затрият хубавата темичка.

# 601
Pure Adoration, много интересни идеи  Hug  bouquet колкото и смешно да звучи от моята уста - ще се пробвам да направя нещо  Blush разбира се - няма да стане същото, но като идея на линиите ми стана много интересно  Heart Eyes
Въобще не звучи смешно!  Hug
Мен хич не ме бива, но съм решена да се пробвам. Хареса ми и друг туториал на мацката - нарисувала си е карти за игра над веждата. Казва се Poker face, и направо ме грабна.   bouquet

# 602
  • в 1001-та нощ
ще го разгледам, непременно   Peace

Дами, ще споделите ли любимите си бази за грим, коя с какво ви харесва, как е като консистенция, в какво се съдържа (тубичка, шишенце ...), ако може и снимка, с какво я нанасяте и т.н.  Peace

Има отделна тема за ФДТ и бази за грим. Нека не злоупотребяваме с "всичкологията" тук, защото има сериозна опасност да ни набедят за спамо-чат и да ни затрият хубавата темичка.

Rolling Eyes нали вече минахме през тази дискусия, и анкета имаше  Rolling Eyes (не знам дали още стои) ; мен ме интерсува - тези момичета, които пишат тук и частично познавам, като грим - да споделят какво ползват, като показват красотите  Blush не ме интересува съвсем по принцип - някой, който не знам какво прави какво ползва  newsm78

цял ден се коментират сенки, палитри, ФДТ .... и сега понежа аз питам явно - не може  Sad

# 603
Аз също съм имала въпроси,но не към всеки,а точно към момичетата които пишем тук.Вече научих коя с каква кожа е,какво харесва и какво не и вашите мнения са ми много ценни.Така и не разбрах какво мога да попитам и какво не и само чета newsm78

# 604
Да и аз не разбрах как стои въпроса с обсъждането на продуктите - уж може всичко в темата, стига да е свързано с грима, но да е в граници, после - имало си тема отделно за него... Не случайно има "съвети" в заглавието, според мен. Често тук се споменават сенки на различни марки с две думи, а иначе има отделна тема за сенките, и за марките - отделни теми има.
Веднъж завинаги да се разясни тая история, защото иначе така ще си караме.  Peace

# 605
  • София
Вижте, не искам да съм пъдар. На мен ми правят забележка и аз предавам. Опитвам се да запазя темата защото ми е приятна и я чета с удоволствие.

# 606
  • в 1001-та нощ
добре  Peace

tamar, пускам го в скрит текст, защото вече го написах  Peace

Скрит текст:
ами за мен означава - всичко свързано с грима  Heart Eyes bubanka  Blush дори призна, че и лакът е част то визията, но разбира се не задълбаваме в лакове и сме на фокус над лицето

понеже стана въпрос за лепкава база и аз се сетих, че имам опит няколко на артдеко смо съм я виждала и са ми я слагали, но не аз сама, моята на беллапиер - доста лепкава и за мен много приятна, нананся се като крем, не е течна

но съм виждала по клипчета и течни в тубичка  newsm78 най-малкото в магазин бих пробвала на ръка

също имам и бялата на NYX - доста по-рядка е - макар пак в бурканче и някак не прави дебел филм на кожата, но пък се циментира яко и няма триене, ако излезеш извън нужното (а е бяла)

моята на белла пиер е доста покривна, клепачите ми са тъмни и ми е супер, като корекция на цвета, чко някъде имам за покриване е супер  Peace (точка, капиляри, пъпка ... от сорта)

# 607
Еееее,не делете така нещата де  ooooh!
Много по-хубаво е и тук да се обсъждат някои неща.Може да не се задълбава в дълги размисли и страсти,но ако имам 1-2 въпроса за ФДТ трябва да прескачам в другата тема ли  newsm78 Мен не ме кефи пък онази  Crossing Arms А и тук познавам момичетата и ми е много по-приятно да питам тях.Нали е тама за грим?Е как да се дискутира даден грим,като не може да се обсъдят използваните продукти  ooooh! Не всичко е техника понякога  Crazy

# 608
И аз не се опитвам да се заяждам  Peace , но искам да знам в крайна сметка до каква степен да коментираме отделните гримове тук. Май доста момичета се объркахме от направената забележка, без да имаме против нея. Просто нека да сме по-конкретни.  Peace

# 609
  • София
Така е, момичета, но съгласете се, че едно да напиша "Алена, кое е това червило, с което си на снимката с еди кой си грим" и съвсем друго е да попитам "кои са ви любимите червила?". Второто предполага доста по-обширна дискусия от поне няколко страници. На мен също ми е интересно най-вече вашето мнение и бих попитала тук за някои неща, вместо в конкретните теми, но не го правя.
Аз нямам против да се обсъжда тук всичко неограничено, но ако някой висшестоящ сметне, че фокусът на темата се измества твърде много и заради това страдат останалите теми, просто ще ѝ тегли ключа и дотам.

# 610
Алена, това са моите фаворити за база. Оранжевата я харесвам една идейка повече, защото запълва още по-добре бръчки и пори Peace

Обаче от доста време не ползвам база за лице....слагам си само крема.

Аз искам да питам кой ги прави забележките на Адри? Ако не споменаваме по 1-2 думи и за продукти (без които няма как да стане един грим) темата ще стане само показване на снимки и говорене на едни и същи неща.

# 611
Жаки,много им се чудя на тези бази,за моята суха кожа коя би препоръчала.Като количество изглеждат големи,ако не се лъжа са от порядъка на 20 лева,а и щом ти ги харесваш няма да се чудя.

# 612
  • в 1001-та нощ
о, Жаки  Rolling Eyes аз имах предвид - база за сенки, но се радвам, че сподели и за тези бази, сега ще се върна да коригирам питането  Heart Eyes съжалявам за подвеждането  ooooh!

на мен ми се струва, че тази тема върви повече от конкретните за продукти - имено, защото е по-комплексна  Peace някак добиваш цялостна идея за "визията"  Peace

# 613
Момичета, нали до събота е крайния срок за предизвикателството и в неделя ще гледаме снимки?
Тъкмо ги пратих на Мис Нели и нямам търпение вече. Grinning

# 614
  • София
влюбена съм в тази база

Общи условия

Активация на акаунт