ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 27

• 45 766
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Кой беше симпатизант на партия "Зелените"? Вижте какви ги дробят на тема "задължителни или препоръчителни ваксини" във Фейсбук - http://www.facebook.com/groups/29422629856/ - коментарите под поста "Започваме работа и висше с документ за ваксините"

За пръв път чувам, че имало зелена партия.  Joy  Всъщност защо не... в Бг какви ли не партии се въдят и разпространяват като тумор.

Ако се отказва на неваксинирани образование и работа, нали се сещате че няма да издържат много?  Laughing Това е противозаконно.
Още повече, че има хора, които по принцип не са против задължителните имунизации в детска възраст, но отказват реимунизации. Такива хора не вярвам да идат да си поставят тетануси, хепатити, плюс сезонните грипове само и само да получат бележка. А и един доволен работодател не би се лишил от добрият си служител, щото не е напраскал грипната, нали разбирате?

Същата е ситуацията и за висшето образование. Според статистиките студентите в момента са малко, затова и интересът към турски и гръцки кандидат такива е голям. Биха ли отказали мислите на неваксиниран?  Mr. Green И добавете в картинката и платеното образование, нима биха се лишили от парите за семестриални такси, само защото някой не се боцнал?

Общо взето фантазиите за тотален контрол на бг управляващите водят само до едно - никакъв контрол и беззаконие.
Така по този начин единствено се поощряват мерките "да се спасим поединично", които водят до плащане под масата и шуробаджанащина.

# 631
Оооо, университетите и без това се борят за максимален брой студенти. ) Представете си сега половината от тях да не могат да станат студенти. Първи ще нададат вой университетите, защото им се плаща за бр. студенти. )

# 632
  • Пловдив
Ей сега идвам от една друга тема...Ядосана от това,което написа една Майка-ако разберяла,че в групата на детето и има друго дете с Фалшифицирана бележка/за ваксините/ щяла веднага да докладва Shocked И по-нататък няма да продължавам...

# 633
# 634
Ей сега идвам от една друга тема...Ядосана от това,което написа една Майка-ако разберяла,че в групата на детето и има друго дете с Фалшифицирана бележка/за ваксините/ щяла веднага да докладва Shocked И по-нататък няма да продължавам...
И как точно ще разбере много ми е интересно. Не мога да ги разбера тия скачащи майки. Хем вярват, че ваксинирането предпазва, хем като разберат, че някой не е ваксиниран скачат до небесата. Е нали тяхното дете е ваксинирано, защо се притесняват? Май и те разбират, че нещо не е много наред в цялата работа...

# 635
Горкичките са подведени от мед. лицата...

# 636
# 637
  • София - Варна - Бургас

Откъде пък го провидя ГНМ?

# 638
Откъде пък го провидя ГНМ?

Laughing Разбира се, че не се споменава ГНМ, но който знае основите, ще види връзката. В частност визирам изводите на Варбург.

# 639
В частност визирам изводите на Варбург.
  newsm10

# 640
Здравейте!
Имам нужда от съвети и се надявам да съм открила подходящата тема.
На първото дете (преди 6 г.) сме слагали всички задължителни ваксини. Дори съм купувала Пентаксим ....тогава мислех, че го правя за добро. За добро или зло детето ми се размина само с трудна концентрация и хиперактивност (според учителките).
Нанизаха се редица събития / знаци в живота ми и започнах да се интересувам .....
Взели сме със съпруга ми категорично решение повече да не ваксинираме. Очакваме второ дете. По повод реимунзацията която предстои на детето ми говорих с педиатърката (за късмет беше сама) и споделих притесненията си, както и решението си. До някъде изрази съгласие, че ваксините са много и се увеличават непрекъснато. .... но ми каза, че мога да заявя официален отказ и да не слагам ваксина. Ок, за големия ще рискувам да откажа официално, може би няма да ни откажат да ни запишат в първи клас, обаче за бебето .........
    Моля ви са съвет ..... как да "заобиколя" системата, за да не ни отрежат достъпа до ясла, градина, училище? Как се справяте вие, как разговаряхте с педиатъра, как го убедихте?
Ще съм благодарна на всякакви съвети, както и име на подходящ педиатър (от София съм).
И понеже молбата ми е деликатна и може би не е редно да се коментира в публичното пространство ..... оставям е-mail vishna06@abv.bg
Благодаря ви предварително!

# 641
Здравей vishna,
Сигурен съм, че ще получиш много отговори за това, че в момента положението с детски и ясли остава така - без ваксини е много трудно, почти невъзможно.

Относно училище - иска им се и само плашат. То май лекарите друго не могат, освен да плашат.
Лечението им не е никакво лечение. Винаги!
Поздравление за избора - без ваксини Wink
Аз ще продължавам да трупам материали на сайта в подписа ми. Скоро ще има нова книга!

Никога не е късно да откажеш ваксини. Аз станах инвалид от ваксината на 17.
Отново поздрави за избора!

# 642
vishna, дори и да заобиколиш закона по-нататък, ако не искаш ваксини още от родилното, там няма как да стане номера.

# 643
Вишничке, поздравявам те за решението ти. Моето дете до момента е ваксинирано с всички задължителни ваксини (на 9 месеца е), но и аз получих някои "сигнали" и смятам да спрем да тук. И аз търся лекар, трудно е.....
Ако намеря преди теб, ще ти пиша. Ако ти намериш преди мен, ще се радвам да ми споделиш кой е на ЛС.
По повод питането ти как подхождаме към педиатъра, аз директно заявих, не се възпротиви жената. В интерес на истината първо се съгласи да го направим по моя начин, после размисли.... нормално.

# 644
  • София - Варна - Бургас
Тази информация дали е пускана вече тук? И това е от сайта на: "Университетска Кардиологична Болница"!
Ваксини причинили смърт или сериозни увреждания на 2699 деца за година(в Щатите):

http://cardio.bg/index.php?option=com_content&view=article&a … ion&Itemid=83

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 22:49 от Aleksander

Общи условия

Активация на акаунт