Усетихте ли земетресението?

• 20 102
  • 351
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Миналата седмица една позната сподели за очакван трус тези дни,но в южна БГ...май се сбъдна,макар и не точно там

# 181
Сега не смея да си хвърля един душ.  Close

# 182
По тв."Европа" говори Солаков и каза, че е имало два автършока около 2.5. Първото е било 2-3 мин, а второто 15 мин. след това от 4.5.
Ми сякаш ги усетих, но реших, че е световъртеж от земетръса.
Между другото, нощес легнах в 3 часа и ми беше странно на главата от 20 часА докато легнах. Не беше главоболие, а нещо друго.

# 183
  • София
По тв."Европа" говори Солаков и каза, че е имало два автършока около 2.5. Първото е било 2-3 мин, а второто 15 мин. след това от 4.5.
Ми сякаш ги усетих, но реших, че е световъртеж от земетръса.
Между другото, нощес легнах в 3 часа и ми беше странно на главата от 20 часА докато легнах. Не беше главоболие, а нещо друго.
Алкохол? Whistling

# 184
  • Sofia
Станали сме толкова сензитивни вече...

# 185
  • на брега на морето
Ще повтаря ли или да си сипя един джин newsm78

# 186
  • София
И аз обмислям дали да не смачкам едно мохито, че след приятното събуждане не мога да нормализирам кръвното. Crazy

# 187
  • София
Аз свърших от първия път, нямам нужда от повтаряне. Даже и пуших вече. За теб не зная. Laughing

# 188
...
А защо си го причинявате? Колкото повече слушате и знаете - по - голям е страха.

Ами аз се интересувам от земетресения по принцип.

# 189
  • София
Сипи си, няма да повтаря  Wink

# 190
В центъра на Перник се чу ужасен гръм и разтресе страхотно; трусът беше вертикален, за кратко, не люля както предния път. Дори се чудехме дали не е бомба.
Интересното е, че къртицата, която изкопа дупка на райграса на вилата при предното земетресение, цяла сутрин беше много активна; на 3-4 пъти се показа  Thinking

# 191
  • София
Наздраве!!!

И аз ще си допия моя коктейл от преди труса. Само ще му досипя още малко джин, че да ми попретъпи сензитивността Simple Smile

# 192
  • Другата България
Аз свърших от първия път, нямам нужда от повтаряне. Даже и пуших вече. За теб не зная. Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy

# 193
  • Марс
Уф и при нас в Радомир беше яко, да му се не види, но тези предните дето били не съм ги усетила...

# 194
  • София
О, я, докато не друса, в паузата, да ви споделя, че тази нощ в спалнята ни нахлу скакалец с нечувани за София размери. Истинско добиче. Такива съм виждала само на морето и ги мислех за част от местната фауна и даже не местната, а довлечени от ветровете чуждоземци.
Но тази нощ - красив, дебел, голям, зелен...той дойде. Скакалец. За целия си живот, прекаран от раждането досега в София, за пръв път виждам такъв.

Казвам ви - ТЕ идат. Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт