Усетихте ли земетресението?

• 20 094
  • 351
  •   1
Отговори
# 165
При нас се усети все едно някъде падна тежка мебел, от гаденето и световъртежа разбрах ,че е земетресение.Отивах към кухнята, ако лежах, сигурно по-силно щях да го усетя.
Аз пък блажено си лежах и четях трилърче, при това по рокля, без гащи.  Crazy Като започна друсането изпаднах в дилема - гащите или Клюкарника.

Да разбираме ли, че си още без гащи?  Joy Joy

# 166
Аз пък искам да не го бях усетила  Crazy
Четях си книжка с кафенцето (с гащи но без рокля tonkabonka) и си ми беше едно хубаво въпреки жегата
Сега пак ми се вие свят и залитам из къщи  Cry да не казвам че и ушите ми бучат

Тъкмо бях забравила за земетръсите и бях спряла да залитам  Crossing Arms

(В Слатина на 1 етаж си го усетих здраво)

# 167

Детето е при родителите ми в Монтана, усетили са го там  Rolling Eyes
newsm78 newsm78 И аз там, Thinking ама защо не го усетих?На кой етаж са вашите?

В двуетажна къща са, на втория етаж са били. Но е горе на баира, до "веселия стоп", може би затова са го усетили.

# 168
  • София
Евче, не - не съм виновна за земетръса. Виж, Шанталчето като чуе за земетресение и само секс й е главата.  Mr. Green

# 169
  • Другата България
Joy Ще пробвам да си проверя сетивността......

# 170
Според Милошев може да има вторични трусове след този, ама , нали, уж, този беше от вторичните ooooh! Така му вярвах на този благ човечец, но сега загуби моето доверие...ясно е, че нищо не им е ясно-за съжаление!

# 171
В сайта на БАН е леко в страни от Парлева(Parleva) и Шумачка махали до Перник и e 4.2. Нали стана ясно, че EMSC не взимат данни от България. Нормално е да има разлика в такъв случай.
Освен това ако се съпоставят координати на епицентъра на днешното с това от 22ри май- то те съвпадат в радиус до 3 km, което според мен си е същото място. Освен това, колкото по-силни са трусовете, толкова по-дълго отшумяват.

Нека не спекулираме дали е ново земетресение или просто земята  се намества след 22ри май . Има достатъчно уплашени хора още от миналите серии земетресения.

# 172
  • София
Аз пък по потниче и гащи,първо викам да погледна клюкарника, после обух едни памучни панталонки.

# 173
Значи това не е било от жегата.

# 174
  • София
По тв."Европа" говори Солаков и каза, че е имало два автършока около 2.5. Първото е било 2-3 мин, а второто 15 мин. след това от 4.5.

# 175
  • София
Според Милошев може да има вторични трусове след този, ама , нали, уж, този беше от вторичните ooooh! Така му вярвах на този благ човечец, но сега загуби моето доверие...ясно е, че нищо не им е ясно-за съжаление!

Е, вторични на вторичния, то много ясно стана. Laughing Mr. Green

Къде има изявление на Милошев или някой друг?

# 176
  • Другата България

Детето е при родителите ми в Монтана, усетили са го там  Rolling Eyes
newsm78 newsm78 И аз там, Thinking ама защо не го усетих?На кой етаж са вашите?

В двуетажна къща са, на втория етаж са били. Но е горе на баира, до "веселия стоп", може би затова са го усетили.
Оффф, аз не съм страхлива уж, на 22 май дори не станах от леглото при земетресението, само звъннах на сина в Сф, че е студент там, та го събудих Joy но с този язовир ми трепери душицата.....като чуя за земетресение. Tired

# 177
...

И аз се присъедиявам към това питане.

# 178
Усетих първото полюшване.
Седях на стол, беше север-юг, хоризонтално.
Пазарджик , къща, на 2-рия етаж.

# 179
...

И аз се присъедиявам към това питане.
А защо си го причинявате? Колкото повече слушате и знаете - по - голям е страха.

Общи условия

Активация на акаунт