Усетихте ли земетресението?

• 20 051
  • 351
  •   1
Отговори
# 135
  • София
За пръв път, откакто бях бременна, заспивам следобяд. Около 3 минути преди труса. Tired
Явно не съм от свръхсензитивните.

# 136
  • София
  Качих се на стълбата ,довърших ъглите на тавана с четка и латекс, вкопчена в големия тежък гардероб, щото ако падна от стълбата, не ми се мисли, как съм си ячка.

# 137
Сега ще си го инсталирам и него. hahaha bowuu
Joy Ей сега ще потърся още 2-3 за пълна информация и сигурност!

# 138
този път не го усетих - спях

# 139
Тая нощ пак няма да се спи, ама не от жега...

# 140
В Пловдив съм, на 11 етаж - нищо не съм усетила.

# 141
  • Между хотелите
В София, Гео Милев на 1 ет. нищо не усетихме с мъжа ми. В Стрелбище на 10 ет. силничко са го усетили.
Аз си мисля, че това е някой от затихващите трусове. Майското от 5,9 си беше яко земетресение, та е възможно да си тресе още няколко месеца.

# 142
  • София
Сега ще си го инсталирам и него. hahaha bowuu
Joy Ей сега ще потърся още 2-3 за пълна информация и сигурност!

Имам го и това вече. Много добро, отваря се и се държи прилично. Виж там за тайфуни, вулкани и подобни - да съм подготвена, че да не питам при следващия купон, да си ги имам. Аз очкавам вече всичко. Joy Joy

# 143
През ноща с лаптопите и под звездите. Поне ще има романтика.

# 144
Знае ли някой какво става в нацепеното ЕПК в Борово?
Няма нови поражения, усетили са го силничко и като вертикално.

# 145
  • Другата България

Детето е при родителите ми в Монтана, усетили са го там  Rolling Eyes
newsm78 newsm78 И аз там, Thinking ама защо не го усетих?На кой етаж са вашите?

# 146
  • София/Горна Оряховица
Спокойно! Милото ме гъделичкаше и паднах от леглото  hahaha . Обещаваме да се държим прилично и тая нощ няма да ви причиняваме главоболия и безсъници.

Сега сериозно - реших, че чувам бучене, ама си рекох, че е от WoW-а на благоверния  Joy . Ни друсане, ни дявол  Whistling . Баба ми от Търновско се обади обаче, да не пропусне да ми каже ....  ooooh! ако не ми беше казала тя, нямаше и да разбера  Laughing .
Рапорт от кв. Изток, трети етаж - даден!

# 147
  • София
 При нас се усети все едно някъде падна тежка мебел, от гаденето и световъртежа разбрах ,че е земетресение.Отивах към кухнята, ако лежах, сигурно по-силно щях да го усетя.

# 148
  • София

Детето е при родителите ми в Монтана, усетили са го там  Rolling Eyes
newsm78 newsm78 И аз там, Thinking ама защо не го усетих?На кой етаж са вашите?
Моето дете за първи път откакто се е родило/ на почти 8г е/ днес го оставихме на баба му във Враца. Прибрахме се в Сф и ни разтресе. Confused А те са били с братовчедките си в басейна на двора и не са усетили нищо. Но пък девер ми, пак във Враца, са го усетили на 5-ти етаж.
Къде ли ми е мъчно за дребното, къде ли сега и това земетнресение, пак ще се люлея поне седмица.

# 149
Тоя световъртеж е ужасен. При миналите не ми се случи, но сега ми е ужасно. Само седя и ми се мота главата, не мога да се концентрирам. Ако не беше то, да бяхме издухали на някъде.

Общи условия

Активация на акаунт