Усетихте ли земетресението?

• 20 066
  • 351
  •   1
Отговори
# 150
  • Другата България

Детето е при родителите ми в Монтана, усетили са го там  Rolling Eyes
newsm78 newsm78 И аз там, Thinking ама защо не го усетих?На кой етаж са вашите?
Но пък девер ми, пак във Враца, са го усетили на 5-ти етаж.

Ми срам, не срам, ама нищо не усетих, и не само аз, никой в къщи Embarassed. На 5 етаж съм.

# 151
Мен много почна да ме плаши това, че няма никакви вторични... Да не вземе да друсне едно по - силно така, нали не се освобождава енергията и... Sad

# 152
Е, вие сега все едно съжалявате, че не сте го усетили! hahaha

# 153
И аз чакам. Ако ще друса, да друса, че се канех да мия прозорци...

# 154
  • Ланкър, планините Овнерог
Тая Земя няма ли си друга работа....... Тамън затворят едната тема и вземе, че даде мотив за отваряне на нова.........  Crazy

Нищо не разбрах от земетръса, Слава Богу,

И аз чакам. Ако ще друса, да друса, че се канех да мия прозорци...

Точно това правех, когато е люшнало  Laughing

# 155
  • София
Аз забелязвам една тенденция - всеки път съм в леглото, като разлюлее. Mr. Green

Мен много почна да ме плаши това, че няма никакви вторични... Да не вземе да друсне едно по - силно така, нали не се освобождава енергията и... Sad

И аз подобни мисли имам. Обаче нали някой тук спомена, че още при голямото земетресение казали, че щяло да ни люлее месеци наред и можело да има трусове до 4.5. И решихме, че този е един от тях. Crazy

# 156
  • София
При нас се усети все едно някъде падна тежка мебел, от гаденето и световъртежа разбрах ,че е земетресение.Отивах към кухнята, ако лежах, сигурно по-силно щях да го усетя.
Аз пък блажено си лежах и четях трилърче, при това по рокля, без гащи.  Crazy Като започна друсането изпаднах в дилема - гащите или Клюкарника.

# 157
  • София
Кметицата на Перник успокоява, че е последващ трус

А иначе и аз таман бях попретръпнала от предишното и сега пак старата песен на нов глас  Tired

А за световъртежа - ами аз си го имам постоянно  Tired Иначе земетръса аз този път не го усетих, че тъкмо си правех сандвич. Дъщеря ми дойде от детската да попита дали сме усетили нещо и по клатещата се лампа разбрах, че е права.

Поне ми се отяде  Tired

# 158
Аз забелязвам една тенденция - всеки път съм в леглото, като разлюлее. Mr. Green

И аз подобни мисли имам. Обаче нали някой тук спомена, че още при голямото земетресение казали, че щяло да ни люлее месеци наред и можело да има трусове до 4.5. И решихме, че този е един от тях. Crazy
Ако е вторичен, вторичен е. Ако е първи, нали следващите обикновено били по-слаби.

# 159
  • Другата България
Е, вие сега все едно съжалявате, че не сте го усетили! hahaha
Не бе, замислих се дали пък не съм нещо ......загубила сетивност Sick Wink Party

# 160
Съжалявам, грешка... Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 17:03 от $hantalche

# 161
  • София
Аз тъкмо бях заспала с детето и не го усетих. Мама ми се обади след това...  Confused

# 162
При нас се усети все едно някъде падна тежка мебел, от гаденето и световъртежа разбрах ,че е земетресение.Отивах към кухнята, ако лежах, сигурно по-силно щях да го усетя.
Аз пък блажено си лежах и четях трилърче, при това по рокля, без гащи.  Crazy Като започна друсането изпаднах в дилема - гащите или Клюкарника.
Да не би някой да се е възползвал от ситуацията и това да е предизвикало труса? Имай милост към ближния.

# 163
  • София
Уф, ето това ме притесни :

"Три минути преди него е имало по-леко люшване на земята, в същия район, с магнитуд 2,7 по Рихтер."

Цитат от тук е

# 164
  • София/Горна Оряховица
изпаднах в дилема - гащите или Клюкарника.

Ето това си е дилема!  Laughing .
Напомни ми как на 22 май през нощта тръгнах да си обувам 12см токове  ooooh! . Добре че милото ми вля здрав разум и ми хвърли пантофки. Представяте ли си ме - по нощница, с клин, ама 12см токове  Crazy . Първа 'убавица!

Моля ви се бе, спрете да пишете, не мога да публикувам вече 3ти път Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт