Усетихте ли земетресението?

• 20 040
  • 351
  •   1
Отговори
# 300
  • Марс
Да в Неделя с\у Понеделник беше към 01 часа някъде, защото много ясно си го усетих да му се не види.

# 301
Хах, имам чувството, че вече започва в параноя да се превръща...говорих с 1 приятелка преди 2-3 часа и тя вика: "Усети ли го?", аз: "Кое?" и тя "Ми едно такова бум-бум"  Joy напарво щях да се скъсам от смях, то не че е за смях де, ама трябва по-спокойно малко  Rolling Eyes поне така мисля...

# 302
# 303
Няма как да е било на 14, снощи слушах по новините как вчера (май беше) е имало, но е било към 2.
Е, точно в толкова часа вчера питах колегите усетиха ли нещо?! При нас няма люлеещи се лампи, за да гледаме тях, но се заклевам, че го усетих!

# 304
  • София
Знаех си, че не съм го сънувала! Съвсем леко беше, но аз се стреснах и помислих, че комшиите пак тропат.

# 305
  • където ми харесва
Да бе, нощес в 2.10ч е имало трусче с магнитут 2. Аз само го чух...

# 306
  • София
Току що ми се стори, че пак избуча, но не усетих трус  Rolling Eyes

# 307
  • Владая
16.02 ч във Владая се усети кратък но осезаем трус,
не е плод на въображението ми,доста хора го усетихме.
2  по скалата със сигурност Laughing

# 308

Във също Варна се усети  Shocked

# 309
  • София

Във също Варна се усети  Shocked
Ай стига де, и 2  започнахте да усещате, пък и на двата края на България.

# 310
  • където ми харесва
Това вече е крайно любопитно. Даже аз не съм изпаднала в такива заблуждения.

# 311
  • софия
 а току що? имаше ли? съвсем сериозно питам.

# 312
Не, за последно вчера в 23.10 ... ето оттук можеш да следиш, когато се съмняваш http://ndc.niggg.bas.bg/ отразява всяко земетресение над 2.0 по Рихтер  Simple Smile

# 313
  • където ми харесва
Не, за последно вчера в 23.10 ... ето оттук можеш да следиш, когато се съмняваш http://ndc.niggg.bas.bg/ отразява всяко земетресение над 2.0 по Рихтер  Simple Smile
Не отразява всяко. Двете вторични в нощта 14 срещу 15, изобщо не ги е отразило, а и двете бяха над 2

# 314
Добре, моя грешка  Laughing не можеш никъде да следиш  Wink довери се на инстинктите си и от време на време на новините, където съобщават най-големите земетресения...То както изглежда май няма някой точен сайт, който да показва ВСИЧКО и ТОЧНО  newsm78 или поне аз не съм открила такъв...

Общи условия

Активация на акаунт