Усетихте ли земетресението?

• 20 112
  • 351
  •   1
Отговори
# 195
  • София
  И при мен се усети вертикален трус ,но кратък.

# 196
О, я, докато не друса, в паузата, да ви споделя, че тази нощ в спалнята ни нахлу скакалец с нечувани за София размери. Истинско добиче. Такива съм виждала само на морето и ги мислех за част от местната фауна и даже не местната, а довлечени от ветровете чуждоземци.
Но тази нощ - красив, дебел, голям, зелен...той дойде. Скакалец. За целия си живот, прекаран от раждането досега в София, за пръв път виждам такъв.

Казвам ви - ТЕ идат. Mr. Green Mr. Green
ТЕ отдавна са тук. Такива тлъсти скакалци изхвърлям по няколко на ден  преди да ги докопа котката, щото после само чаркаляци остават.

# 197
Според Милошев може да има вторични трусове след този, ама , нали, уж, този беше от вторичните ooooh! Така му вярвах на този благ човечец, но сега загуби моето доверие...ясно е, че нищо не им е ясно-за съжаление!

Е, вторични на вторичния, то много ясно стана. Laughing Mr. Green

Къде има изявление на Милошев или някой друг?

Изявление е дал на кметицата по телефона!
http://www.novini.bg/news/75931-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D … D0%BD%D0%B0).html

# 198
О, я, докато не друса, в паузата, да ви споделя, че тази нощ в спалнята ни нахлу скакалец с нечувани за София размери. Истинско добиче. Такива съм виждала само на морето и ги мислех за част от местната фауна и даже не местната, а довлечени от ветровете чуждоземци.
Но тази нощ - красив, дебел, голям, зелен...той дойде. Скакалец. За целия си живот, прекаран от раждането досега в София, за пръв път виждам такъв.

Това ще да е богомолка, има много в Софето, особено при такива горещини.

# 199
  • София

ТЕ отдавна са тук. Такива тлъсти скакалци изхвърлям по няколко на ден  преди да ги докопа котката, щото после само чаркаляци остават.

Вчера убих първия си. Сложих го за демонстрация на сутринта, но и нашата котка го беше докопала и го открих в хола, явно влачен, но не и изяден.
Има нещо съмнително в тая работа.

Богомолка?!
Звучи ужасно. Crazy Crazy

# 200
http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F … 327_i.202039.html

Бъдете спокойни, ситуацията е под контрол!  Mr. Green

# 201

Никаква богомолка - як тлъст ярко-зелен скакалец с шип отзад.

# 202
Е то остава да ми дойдат пожарни и линейки ooooh! така ще ме успокоят, че не ми се мисли.

# 203
  • София
Да, зелен, зелен и моят беше зелен. Тези по морето са кафеви. Обаче моят, софийският - зелен.

# 204
  • София
Аз съм много  разтревожена и уплашена, може ли Калин Георгиев да дойде на мястото на  притеснението ми, за успокоение Laughing

# 205
Във Варна нищо не се усети,дано да продължава да ни подминава че,много ме е страх Praynig

# 206
Яко се усети тук (Перник) според информацията е, че тук се е усетило 5, колко е вярно не знам, така не мога да преценя, но ми беше пореден шок.
Аз съм си самичка вкъщи, чистех си нещо и в един момент като се започнаааа....а точно се бях успокоила от предното сега, вече час по-късно още цялата треперя и умирам от страх. Казаха, че най-вероятно ще има още един поне до края на деня....
Ама че работа, искам вече да има край!

# 207
  • София
Казаха, че най-вероятно ще има още един поне до края на деня....

Кой го казва?

# 208

Никаква богомолка - як тлъст ярко-зелен скакалец с шип отзад.
Брррр, звучи зловещо, ама все пак си мисля, че е богомолка, те са тлъсти и яркозелени, а пък тоя шипа отзад нещо не се сещам, снимай другия път, това ще да е някакво ново изчадие.

# 209
Всички казват, че бил кратък newsm78.... аз си го усетих на стол във всичките му фази: прилив, засилване, връх и отлив и ми се стори 1 малка вечност. Явно е субективно, "лично" време. И ако нямах опит от предишните, щях да го преживея по-леко.

Усещането ми беше за не по-малко от 4.5

След ставане от сън днес имах някаква необичайна тъпа главо-болка в предната дясна част... може да е било от жегата, дето ни прави смачканаци Wink,
НО сега съм кукуряк!

Общи условия

Активация на акаунт