Усетихте ли земетресението?

• 20 072
  • 351
  •   1
Отговори
# 225
Главата не спира да ме стяга, така, че вторичен трус ще има, днеска или след десет години не мога да кажа

# 226
  • гр. София
Вие наистина ли не разбирате, че не се е случила трагедия? Всички сме живи и здрави, близките ни също. Погледнете през прозорците - какво виждате? Същото, което виждахте и вчера, нали?
Човек като види чуждата беда чак тогава разбира, че той не е загазил толкова. Снимките нищо не могат да предизвикат. Но нищо чудно някои, които са по-трезвомислещи, да си дадат снметка, че все пак не ни се е случило нищо. Ама наистина нищо. Само се разлюляхме.
Да бъдем реалисти  Peace

# 227
Зимна роза,права си,но повечето от нас се страхуват да не ни удари по-силно. В това е проблемът. Ако следващите трусове са слаби може и да не ги усетим. ама пусти страх Embarassed

# 228
  • София
Зимна роза,права си,но повечето от нас се страхуват да не ни удари по-силно. В това е проблемът. Ако следващите трусове са слаби може и да не ги усетим. ама пусти страх Embarassed

Именно Peace Мен не ме е страх от това, което е минало, а от това, което би могло да се случи. И такива снимки само допълнително дават воля на въображението ми.  Tired

# 229
  • София
Моля ви се, да не си създаваме сами почва за виреене на масова психоза в темата!  Peace

# 230
  • гр. София
Вероятността да ни блъсне кола на път за магазина или за работа е много по-голяма. Но не си стоим заключени у дома, нали? Всеки го е страх от нещо. Но нека не позволяваме на въорбажението си да подхранва тези страхове.  Peace

# 231
Явно тук сме се събрали по-страхливички и имаме нужда някой да ни отрезви.

# 232
Моля ви се, да не си създаваме сами почва за виреене на масова психоза в темата!  Peace
Чак пък психоза.... нормално е 60 кила съм, както си седях със все тях и стола ме помести

# 233
  • София
Вероятността да ни блъсне кола на път за магазина или за работа е много по-голяма. Но не си стоим заключени у дома, нали? Всеки го е страх от нещо. Но нека не позволяваме на въорбажението си да подхранва тези страхове.  Peace
Кажи го на някой с разбита и лабилна нервна система.И преди не бяха големи пораженията, но хората се изпоразболяха от страх.

# 234
  • София

Аз психясали хора тук не виждам.
Само си споделяме, даже се и закачаме, смеем се...какъв е проблемът, Роза?

Да вземем да сложим и снимки от размазани на асфалта хора, че да се убдим, че нищо не се е случило?

# 235
Предишното земетресение беше соста силно и страшно,нека не си кривим душата. Слава богу се разминахме без жертви,но можеше да стане и много лошо. За това хората бяха много изплашени. Смейте ми се,но аз няколко нощи карах милото да спим на лампа,защото се страхувах,че ако стане нещо в тъмното може да не успея да намеря бързо детето.

# 236
  • Sofia
Паниката е лош съветник, но аз не мога да си наложа да съм спокойна, така ме свива корема, това чувство се появява в такива ситуации, които не подлежат на контрол и не можеш да промениш - гадните земетръси, неприятности със много близки хора/членове на семейството.
Така че, Зимна роза ти да не би да можеш да ми гарантираш, че няма да се случи по-силно и децата ми напр. не са застрашени, че да държиш сметка кой за какво се тревожи?! И не, чуждото нещастие не ме успокоява, така че мерси.   Stop Ей, не си намерихте смелите къде да пишете, все в тези теми се пъхате, спрете се и вие вече!
Сега да споделя, че ми става по-леко - Сф, Горна Баня - усети се, а бяхме на двора  Crazy имаме големи прозорци и витрините се развъняха. Кучето беше в дневната на затворена врата и започна да лае. При голямото, аз се събудих първа и вече беше слязла надолу по етажите и лаеше пак на входната врата. В нея ми е надеждата  ooooh!
...
защото се страхувах,че ако стане нещо в тъмното може да не успея да намеря бързо детето.
Дописвам, че същото си мисля/мислех и аз, а между другото след това го прочетох в пост на една мама от Перник, ако не бъркам, сви ми се сърцето, докато четях...

# 237
  • На острова
Оф, мен пак ме залюля..

Следобед не го усетих, бяхме на плаж и в този момент се плацикахме в басейна  Grinning. Обаче сестра ми и другите така наскачаха от кърпите и почнаха да вадят децата от детския басейн, все едно цунами ще ни залее  Laughing Много се смяхме, викам си добре, че не го усетих, че аз бях една от тия с розовите хапчета....

# 238
Сакън,недей.

# 239
Психоза, психоза... аз дето съм сама на последен 8-ми етаж се повъртях половин час и заспах. Току що станах и то, защото телефонът ме събуди.

Общи условия

Активация на акаунт