Отговори
# 465
Didi а моите дали са пристигнали с този транспорт  Party чакам си ги с нетърпение  newsm32

# 466
Момичета, забравили сте бебето на Heruvimche на първа страница Hug

След стерилизатора аз имам сушилник, една пластмасова поставка с пръчки (като таралеж) и там ще обръщам бутилките да се сушат. Не мисля, че е добра идея да се бърка с хартия в бутилките, може да остане вътре, знам ли  newsm78

# 467
  • Обетованата земя
Да, точно се канех да ви пиша на лични и на другите момичета.  Peace

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 16:51 от didi24

# 468

Екзо, ама ти си за бой  Twisted Evil помниш ли кога звъня с контракции на док? Когато пак се наплюска с диня. Сега пак същото рпавиш, мизернице  Twisted Evil

Joy Joy Joy Joy
тя щото е на финала и се отпуска  Mr. Green
Елсън, ми аз наистина съм много зиморничева, ама и аз не искам детето много да свиква като мен, затова сигурно зимата ще държим някъде на 25.. ама с мъжа ми сме толкова различни.. аз лятото умирам  от жега, спя гола, без чаршаф..той милия му е студено и се завива, за да може на мен да ми е добре  Mr. Green зимата винаги спя с чорапи!!! и поне с още едно одеало повече от него и климатика пак на високи градуси, а той спи по боксерки и по-леко завит и постоянно вика, че му е топло  hahaha hahaha абе идилия  Joy
Мери, не сме.. просто искаме да ни каже, че всичко е наред и да няма вече опасност за живота му  Hug

# 469
  • Обетованата земя

След стерилизатора аз имам сушилник, една пластмасова поставка с пръчки (като таралеж) и там ще обръщам бутилките да се сушат. Не мисля, че е добра идея да се бърка с хартия в бутилките, може да остане вътре, знам ли  newsm78
Да, сега се сетих, че и аз си купих такъв на Чико!  Peace Струва ми се удобен, има и за по мънички неща като биберони и залъгалки.

# 470
  • София
Момичета,педиатърката,която бях избрала днес ми каза,че няма места и сега се започва едно голямо търсене кой да ни е педиатър  newsm78 Защо с тия педиатри е толкова сложно Sad

# 471
  • Варна
Елсън,
аз съм на 3 трудови договора Crazy Трябва ти болничен за всеки един работодател, иначе няма да ти го изплатят - не може по единия ТД да си в болнични, а по другия не.

# 472
Наистина може и аз нещо да бъркам, все пак ще питаме педиатърката като дойде в къщи да го види бебо, с нея поне няма проблем каза да се обадим като ни изпишат и още след обед ще дойде.

# 473
Момичета, аз имам едно питане, понеже ми звъня кумата да ме пита какво искам за бебетата, пък според мен всичко си имам за сега и гледах в нета да се сетя нещо дето може да ми е от полза и се чудя нещо от сорта на това http://family-bg.com/prX_6226.htm или това http://family-bg.com/prX_6230.htm дали ще ми влезе в употреба, при положение, че аз нямам уред за затопляне, а често не съм и мислела да вземам. Моля за малко помощ и съвет.

# 474
Да споделя сега и моят преглед днес как мина... че нали се бях ошашкала, че ще раждам  Mr. Green
Та... според док и показателите от прегледа скоро няма да раждам!  Цитирам - плацентата е още доста свежа, водите са идеални, шийката е цяла, разкритието е едвааа на върха на пръста. Въпреки, че гаранция никога няма, успокоих се малко, че може би няма да е тези дни, както аз си мисля. Това което обаче маалко ме притисни, а и него като че ли, е че бебка е мъничка - 2630 гр, а от миналия понеделник е качила само 100гр. Бая се позачуди, пита - защо така не расте това дете. Разпитва ме за първото раждане колко кг е бил баткото и т.н., пита ме дали съм сигурна за последната менструация. Казах му че да, но няма как да съм сигурна кога точно ми е било овулацията. Ние си го правихме редовно, искахме го и нямам представа кога е станало. Та намекна, че дори ако преносвам сигурно ще изчакаме доста Thinking Оф, незнам какво да мисля. Ама няма да се притеснявам, то така или иначе всички деца се раждат различни - има и 2.5кг , има и 4 кг, всички са нормални Rolling Eyes Само да са ни живи и здрави всички, после ще наддават Praynig

# 475
Момичета, хвърлихте ме в смут с тези климатици и температури  Shocked Ние от една седмица имаме климатик, половинката много му се радва и го пуска на 22 С, но на мен ми е некомфортно да съм в стаята, идва ми шоково разлика, най си ми е добре на 27-28 С, така и да се наложи да излезна на вън не ми прималява. Та се чудих, като ги препоръчват тези градуси лекарите, какво става с тази част от човечеството, която нямат климатик? Shocked И също, ако го държиш на 22 С и се наложи да го изведеш на 35 С, как му се отразява на бебо тази амплитуда ?
 Мисля си, че нещо около 27 С е нормално за август месец, ама да видим живот и здраве, то сигурно бебето само ще си покаже как му харесва  Laughing

Иначе днес си взех обменната карта, но беше голяма мъка. Вчера празнувахме 1 година от сватбата, и почти не съм пила  Mr. Green взех си едно мартини с много лед и само на наздравици участвах, а днес съм като пияна, носих се неадекватно из улиците, добре, че не згазих някой пешеходец  Laughing  

# 476
Кумата ми вчера каза, че давали по новините за някакво дете, дето на изписването в колата било в климатик и като излезнали навън и починало  Shocked
Еми, спокойно бе, нали все говорим, че са относителни тея мерки, имаш време и до термина, всичко му е наред  Hug

# 477
ебаси му и Т държите - моя климатик в момента е на 18 градуса и пак ми е топло... sweating
яко ме удрят тия хормони ужас...

вал и аз се чудех за 1-ия дали ще ми влезе в употреба.. newsm78 някой да се изкаже,моля Simple Smile че на мен като за първо дете нищо не знам  ooooh! и колкото и да чета,толкова и бързо забравям  Tired

отивам да се чипкам аз и да вървя при лекарката да видя какво ще каже... Tired хич не ми се излиза....

# 478
Не знам колко ще е топло когато родя, но определено нямаме намерение да ползваме клматик, нито в колата, нито вкъщи. Аз съм лятно бебе, мама все казва, че е било адски горещо и са ме оставяли в по-хладните часове на двора под черешата, а в горещините в северната стая, климатици не е имало и мога да кажа, че съм с доста здрав организъм. Така че..22 градуса при температура 38 навън ми се струва прекалено, то на мен ми прилошава при такава разлика, а за бебетата не искам и да си помислям какво им е.

# 479
е, ама на къща е друго  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт