Отговори
# 480
права си, beauty_ , има го и този момент с къщата, но аз нали в къща живея и сега и не се замислям, че в апартамените си е мор в тези горещини, но пак си мисля, че не трябва да е прекалено голяма разликата с външната температура

# 481
да, да, съгласна съм  Hug но пък септември вече ще паднат температурите, че даже може и климатик да не се ползва  newsm78

# 482
Блонди Помня аз за динята, ама не е било от динята тогава, а от зет ти  Twisted Evil Щото се завъртял с главата на долу и така двамата се бутали кой да е на стартовата линия. И познай, кой си пати от това? Аз, естествено с контракции и болки  Mr. Green Та, нали тогава влезнах в болницата доброволно  Blush и доки като го видя, че се е обърнал главично и му стана ясно от къде е проблема и съвсем не е от динята. Ха познай от тогава, дали не се тъпча с диня всеки Божи ден  Crazy Хапвам си я постоянно и нямам проблеми, така се и хидратирам много добре и се услаждам в тия жегииии:))) Ей ся пак си хапнах сладко, сладко  Blush Само да не им се прияде на момичетата  Blush Hug
Ох, с тия климатици ви чета и се чудя и аз какво да правя...моля се да се захлади, че да не се налага бебочетата да са на климатик, ама май няма да ме огрее. Ще се консултирам в педиатъра в болницата и ще вземем решение:))) А и от тук събирам инфо, така, че ще имам база за сравнение:)))Кое ще е правилно и кое не:)
Вал: Аз не разбирам от такива джаджи:))) Ама все ще са от полза. Като,че ли 1-вия по ми допадна, но както казах, нямам никакъв стаж с тия уреди  Hug
Хайде, отивам да си почивам, че нещооо много тежат тия мъжееее, вече и седнала не ме бива  Mr. Green И мога да лежа само на ляво.... познайте, колко ми е хубавооо Laughing

# 483
Така си, Бюти,  в апартаментите става ад направо, но и ас като Вал съм за някакъв оптимален вариант, който да е с малка разлика от външната Т.

Абе луд да станеш Mr. Green едно време е било лесно - хоп под черешата и не са го мислили много  Mr. Green

# 484
Абе какви са тези температури  Shocked Аз ще умра на толкова студено  Mr. Green На нас миналата седмица ни сложиха климатик, но тогава започнахме и ремонта, та сме го пускали 2 пъти, че гледахме да е отворено навсякъде да се проветри хубаво. Ами на 28 градуса го оставяме и на мен ми е чудесно, ако е под 28 започва да ми става хладничко като стоя на едно място. С бебка не знам как ще бъде, защото в спалнята няма климатик и си е доста топличко  newsm78
Иначе зимата мисля, че температурата си е идеална, поддържаме 22 градуса, на мен пак ми е студено де, навличам се доста, ама аз съм си зиморничева, най-добре живея на 30 градуса  Mr. Green А в спалнята дори е малко по-хладничо, 20-21.
Не ми се иска бебка да е като мен, ще гледам да я науча да живее на по-нормални температури от мен  Crazy

# 485
  • София
Тринити, мерси, че питаш за машинката за комари. Аз се чудя за тази за контакта, защото реално какво е предимството й пред другата, трябва ли да имам и двете? Мен по- ме е страх навън от комари, а преносимата мога да я ползвам и вътре, нали така. Единствено може би, че батерията все пак трябва да се сменя по-често, а? newsm78
Еми, не се притеснявай, не мерят точно! Hug
Вал, първата машинка ако прави всички тия работи, е много удачна - и размразява, и цитруси изстисква...чак не може да бъде. Wink
Тайра, трябва да си намериш педиатър преди раждането, за да дойде в деня на изписването вкъщи  Hug
Ох моята приятелка ми даде едни превръзки за родилки, ма те огромни бе, тия от ДМ са направо тънки в сравнение с това чудо. То може би е добре да имам и такива, егаси багажа за болницата ще ми е пълен с превръзки и памперси основно.
Почвам да бърша вратите.
За утре срещата в 12ч. ли последно?

# 486
  • София
bi_bi знам,че трябва преди това да намеря ама дали защото сме в Младост и тука е доста пренаселено не знам,но почти всички вече са заети.Уффф къде да изнамеря добър педиатър сега  newsm78

# 487
  • София
Момичета, аз имам едно питане, понеже ми звъня кумата да ме пита какво искам за бебетата, пък според мен всичко си имам за сега и гледах в нета да се сетя нещо дето може да ми е от полза и се чудя нещо от сорта на това http://family-bg.com/prX_6226.htm или това http://family-bg.com/prX_6230.htm дали ще ми влезе в употреба, при положение, че аз нямам уред за затопляне, а често не съм и мислела да вземам. Моля за малко помощ и съвет.

В неделя ги гледах уредите "на живо" в Карфур - доста са намалени /3в1 беше под 50лв/ и тъкмо се навих да взема този 3в 1 и се отказах, защото всичко се слага върху 1 нагревател, тоест ако изгори нагреватела - нямаш нито един уред, но от друга страна пък спестяваш място имаш 1 уред а не 3 броя. Аз в крайна сметка реших да не го взимам и да си взема отделно стерилизатор и уред за подгряване на бурканчета, а това за приготвянето на бебешка храна не ми вдъхна доверие  Peace

# 488
  • София
Абе аз да питам за срещата утре в 12 ли е, че аз първо разбрах 13  newsm78
А на мен всъщност 12 ми е малко рано, не знам дали ще смогна.

# 489
Абе луд да станеш Mr. Green едно време е било лесно - хоп под черешата и не са го мислили много  Mr. Green

А сега - хоп на черешата и пак не го мислим много  Drunk

Вал, и двата уреда, дето ги показа... по-скоро не  Tired

# 490
ебаси му и Т държите - моя климатик в момента е на 18 градуса и пак ми е топло... sweating
яко ме удрят тия хормони ужас...

И аз и аз...и само ходя да си топя краката в студена вода;)

Аз също съм го спазвала до колкото мога принципа за 10 С разлика между вън и вътре, като нагласях климатика в хола на 25 С, за да не е много рязка границата вътре-вън, когато се прибираме или излизаме, а в стаята в която спи бебето/детето на 19-20 С.
От личен опит мога да кажа, че най-спокойно и дълго спи, вкл. и сега на студенои то на около 18-19 С. Само искам да вметна, че до преди да тръгне на детска градина тази пролет на почти 4 г. е боледувала точно 3 пъти!!!

Имахме един период миналата зима, в който всяка нощ се будеше и ревеше и се тръшкаше по 1 час че одеалото й било намачкано, че плюшките с кои спи не били подредени  и т.н....и на мен ми писна, почнах да я оставям цяла нощ без никакво отопление в стаята, спеше на 17 С и спеше без гък цяла нощ.

Еднократни пелени Либеро - с 2 ръце съм за тях!!! Само тях съм ползвала, бяха ми ги препоръчали от Свети Лазар.

Вал
- аз имах уред за затопляне и бях много доволна от него. МНого е удобно и си спокоен, че и да позабравиш някое шише или пюре няма да се претопли и т.н. - така че мисля, че това ще ти е от полза:)

Биби - аз тази за в контакта я имам, но не я ползвам. Вкъщи имам мрежи навсякъде и комар не съм видяла/чула. За навън ми е епритеснено и на мен, че не мога да го намажа...а в градинката под дърветата си се навъртат комари....ако толкова видиш зор винаго можеш да сложиш тази на батерия и в стаята...и да трябва да се сменя често батерията - голяма работа?!?!?!? newsm78 Помисли до утре и утре кажи да взимам ли...това е най-лесната работа;)

Последно айде утре в 12:30 в Кривото до СУ

# 491
Аз само да се отчета, че не съм родила, а имам гости.
Моето бебе както беше по- напред сега е малко по- назад. И предния път по абсолютно същия начин бяха нещата и двете лекарки (и предишната ми и сегашната ) ми казват, че няма как бебето ми да стане кой знае колко голяма, а и не е хубаво за мен.
Съжалявам, че не съм ви чела скоро, вероятно съм изпуснала много, а така като гледам може и срещата утре да изпусна, заради гостите. Но виждам поне, че няма ново бебче. Hug Hug Hug Hug Hug

# 492
Щом на момичетата им е рано в 12,нека го изместим, нека Magi и Elsun кажат кога са на тонове.
Аз съм ОК в 12:30 Simple Smile

# 493
  • Пловдив
Принцеске направо си те представям как им се караш на тея майстори  hahaha

температурата За мен е супер тъпо да имам климатик в къщи и да не го пускам та да не се разболее детето. Първото ми дете до сега никога не се е разболяло от това, че в къщи винаги работят климатиците. Дай и в къщи да се потим като прасета я. Също съм забелязала, че като е топло хич не спи спокойно детето, само се върти и буди, а като и е хладничко си спи като пич.  Peace

посещението и аз мисля Тони да ми идва на свиждане. Ще си ходи на градинка и после баща и като я вземе ще идват при мен да си я нагушкам и да види своето братче.  Heart Eyes

Някой може ли да ми препоръча добра книга или статия какво да правим като имаме второ дете и как да се отнасяме с първото. Аз си записах съветите дадени преди това в темата, но ми се иска да прочета и още нещо.

Ludnica14Щом климатика ти е на 18 градуса и ти е топло явно не работи както трябва.  За да ви е нормално в стая с климатик е важно той да не се спира, като излизате, а да го оставите да работи. По този начин климатикът си изстудява стаята и после със съвсем леко подухване само поддържа температурата. И когато температурата е равномерна в цялото помещение не е необходима много ниска температура.

# 494
  • София
Оффф Бюти, как така е починало Shocked Дали е истина това, и в колата тогава какво да правим, т.е. без климатик ли, ние в къщи нямаме и е екстра, при нас е хладно, но в колата не се диша, голяма мор е, те както са и черни Whistling
Вал, според мен първото е по-удачно, все пак е с 5 функции Hug
Еми, не се притеснявай за размера, мен дори вече не ме интересува колко е, все дават разлика Peace Аз мисля, че ще устискаш до 29, когато се връща майка ти и тогава ще си го гледа тя за да ти е спокойно Hug
Принцеске, браво за добрите новини от прегледа, а ти докато си в болницата, малката кой ще я гледа? Няма да е мазния Алф, нали Wink
Диди24, радвам се, че и при теб всичко е минало, както трябва, въпреки първоначалното разочарование, не е трябвало да се разстройваш и да ревеш Hug А за разкритието и аз бих звъннала другата седмица  Simple Smile Искам да те питам, арниката от къде я купи, по колко зърна пиеш на ден и дъвчат ли се, гълтат ли се...или нещо друго Simple Smile?
Екзо, абе все викаш, че вече и седнала едва стоиш, а на снимката си дори със кръстосан крак, аз това вече не мога да го направя Laughing
За пелените - знам, че Либеро са най-добри, но за Пуфис се учудвам, че са по-добри от Памперс, нали са по-евтини  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт