Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 553
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
  • На брега на морето
И моята информация е от д-р Славчев. Но не е казвал, че д-р Скочев няма да работи повече. Това беше преди 2 седмици, не знам оттам нататък как са се развили нещата.

# 211
Момичета, моля, дайте координати на д-р Калина Владева. Чета хубави неща за нея, но не намирам никакви координати...

#2gunfire д-р Владева !!! Пет години се доверявах само на нея и крайния резултат е операция по спешност заради кръвоизлив в малкия таз от спукана киста!и това не е всичко...махнаха ми е едната тръба!И все още недоумявам как тая “добра“ гинеколожка не разбра за тия мои проблеми при положение,че седмица преди това бях при нея и тя каза че имам само инфекция!  #Cussing out
   Има и други случаи с мои приятелки!Моя съвет е*макар че никой не ми го е искал* да си изберете друг гинеколог!Казвам го защото си напатих от нея!Но ако все пак искате да отидете при нея   0888 306 269 е номера!Кабинета се намира на ул.Цар Освободител забравих кой номер,в блока на ъгъла срещу окръжна!

# 212
  • Варна
Момичета, моля, дайте координати на д-р Калина Владева. Чета хубави неща за нея, но не намирам никакви координати...

#2gunfire д-р Владева !!! Пет години се доверявах само на нея и крайния резултат е операция по спешност заради кръвоизлив в малкия таз от спукана киста!и това не е всичко...махнаха ми е едната тръба!И все още недоумявам как тая “добра“ гинеколожка не разбра за тия мои проблеми при положение,че седмица преди това бях при нея и тя каза че имам само инфекция!  #Cussing out
   Има и други случаи с мои приятелки!Моя съвет е*макар че никой не ми го е искал* да си изберете друг гинеколог!Казвам го защото си напатих от нея!Но ако все пак искате да отидете при нея   0888 306 269 е номера!Кабинета се намира на ул.Цар Освободител забравих кой номер,в блока на ъгъла срещу окръжна!
Благодаря за съвета, мецании! Hug
Мислех хубави работи, но заблудила съм се май нещо...  Ще търся друг  Tired.

# 213

#2gunfire д-р Владева !!! Пет години се доверявах само на нея и крайния резултат е операция по спешност заради кръвоизлив в малкия таз от спукана киста!и това не е всичко...махнаха ми е едната тръба!И все още недоумявам как тая “добра“ гинеколожка не разбра за тия мои проблеми при положение,че седмица преди това бях при нея и тя каза че имам само инфекция!  #Cussing out
   Има и други случаи с мои приятелки!Моя съвет е*макар че никой не ми го е искал* да си изберете друг гинеколог!Казвам го защото си напатих от нея!Но ако все пак искате да отидете при нея   0888 306 269 е номера!Кабинета се намира на ул.Цар Освободител забравих кой номер,в блока на ъгъла срещу окръжна!
Благодаря за съвета, мецании! Hug
Мислех хубави работи, но заблудила съм се май нещо...  Ще търся друг  Tired.

аз съм при нея и съм изключително , ама изключително доволна Simple Smile
живот и здраве благодарение на нея ще си родя дай боже здраво детенце.
а от миналата година дължа живота си на нея и не знам как и дали ще мога да й се отблагодаря някак си някога Simple Smile

всеки е с различно мнение , за всеки отделен доктор Simple Smile

# 214
  • в рaя
Тук има много пациенти на д-р Бочева ... я да си сверя часовника Simple Smile Преди няколко дена ми взе цитонамазка - четчиците бяха наредени в една чашка на прозореца, без да са стерилни, просто си седяха там отворени. След взимане на пробата зави тази четчица в една салфетка и ме прати в лабораторията на д-р Кънчев мисля беше. От там ми излезе резултат 2-ра група с атипични клетки.
При вас цитонамазката в стерилна опаковка ли е? Резултатите ви как са?

# 215
Не е необходимо четките да са стерилни,както и материалът да остане стерилен.Първа и втора група са ОК.

# 216
  • в рaя
Е как така не е необходимо да са стерилни - нали все пак с тях бъркат вътре в мен? Не трябва ли това да се прави със стерилни инструменти и пособия?

# 217
  • Варна
Относно Бочева, там се отказах да ходя, въпреки че последно бях решила при нея да си ходя. Не ми хареса, че не ми обясняваше особено много въпреки въпросите ми и имам сериозни опасения. че ми обърка диагнозата.
Относно цитото, никога не са ми я правили с такива четки, ами винаги  индивидуално опаковани и се разопаковат непосредствено преди процедурата....

# 218
Имах предвид,че цитонамазката търси ракови клетки и няма общо с стерилните или нестерилните четки,ама като се замисля една от моите като излезе втора група,докторката беше казала,че най-вероятно има инфекция,а иначе сигурно съм първа.Така,че сигурно  повлиява резултата.Може и четката да е била замърсена..... newsm78

kremi30 най-добре си направила.Май много я възхваляват във форума.Аз също не съм впечатлена особено.

# 219
Тук има много пациенти на д-р Бочева ... я да си сверя часовника Simple Smile Преди няколко дена ми взе цитонамазка - четчиците бяха наредени в една чашка на прозореца, без да са стерилни, просто си седяха там отворени. След взимане на пробата зави тази четчица в една салфетка и ме прати в лабораторията на д-р Кънчев мисля беше. От там ми излезе резултат 2-ра група с атипични клетки.

Преди няколко години си правих цито при нея. Не обърнах внимание на "пособията", но и аз го носих завит в салфетка в лабораторията. Разултатът показа възпаление. Последва лечение. Повторната цитонамазка показа много лош резултат. Последва конизация. Няколко месеца след това отидох за контролно цито при нея, защото само тя работеше с патолога, който исках да ми види резулта. Тогава вече забелязах и се усумних, че взема инструменти от някъде и ги измива с вода  #2gunfire Повече не стъпих там.

Между другото, ето тук може да видите имената на най-добрите лекари във варна по специалности, избрани от техни колеги:

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZG9jdG9ycy … 1I21zZzIzNzk1NDg1

# 220
  • Варна

От стерилна опаковка вади четчицата д-ра, не съм при Бочева.

# 221
  • Варна
И на мен като са ми правили изследвания винаги са ползвали тези за еднократна употреба като по- голяма клечка за уши.

# 222
  • Варна

Преди няколко години си правих цито при нея. Не обърнах внимание на "пособията", но и аз го носих завит в салфетка в лабораторията. Разултатът показа възпаление. Последва лечение. Повторната цитонамазка показа много лош резултат. Последва конизация. Няколко месеца след това отидох за контролно цито при нея, защото само тя работеше с патолога, който исках да ми види резулта. Тогава вече забелязах и се усумних, че взема инструменти от някъде и ги измива с вода  #2gunfire Повече не стъпих там.

Между другото, ето тук може да видите имената на най-добрите лекари във варна по специалности, избрани от техни колеги:

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZG9jdG9ycy … 1I21zZzIzNzk1NDg1

Поста ти ме подсети, че винаги когато мепреглеждаше и ми поставяще онзи уред във влагалището (забравих как се казва) винаги го мокреше на чешмата, стори ми се адски нелогично...не че в банята и аз не се мия с чешмяна вода...ама това стига по навътре....
Абе при Бочева няма да ходяповече...два пъти ме изкарва с възпален яйчник и тръба, даже виждаше че са удебелени, набоде ме 1 седмица с гентамицин (3 месеца ме боля дупето след това) ,а при преглед при друг лекар установи, че не вижда никакви удебеления и никога не е имало, а болките са ми били от киста. Как се бърка възпаление с киста?!?!

# 223
Здравейте отново.
Бих желала да направя малко отклонение от темата, защото съм силно притеснена   Cry
Получих си резултатите от кръвните изследвания и се оказа че хемоглобина ми е изключително нисък( от 120 минимум нагоре моя е 84) скоро влязох в 4-я и ми се стори че е паднал прекалено много.Преди време беше 100-110 малко по-нисък, но сега ме страсира тази цифра.Също така хематокрита (HCT) ми е 0.259 от нормално 0.37 нагоре.
Така или иначе ще ходя при АГ-то но все пак няма да е днес или утре и ще се побъркам от притеснение.
Някой бил ли е в подобно положение и дали може да ми дадете някакви съвети  smile3518
Благодаря предварително мами

# 224
Здравейте отново.
Бих желала да направя малко отклонение от темата, защото съм силно притеснена   Cry
Получих си резултатите от кръвните изследвания и се оказа че хемоглобина ми е изключително нисък( от 120 минимум нагоре моя е 84) скоро влязох в 4-я и ми се стори че е паднал прекалено много.Преди време беше 100-110 малко по-нисък, но сега ме страсира тази цифра.Също така хематокрита (HCT) ми е 0.259 от нормално 0.37 нагоре.
Така или иначе ще ходя при АГ-то но все пак няма да е днес или утре и ще се побъркам от притеснение.
Някой бил ли е в подобно положение и дали може да ми дадете някакви съвети  smile3518
Благодаря предварително мами

Не се тревожи Simple Smile
Почвай да ядеш мн цвекло ( или сок от цвело ) , мн месо , черен дроб , и си направи смес от равни количества мед и сусамов тахан и орехи ( колкото обичаш ) и всеки ден 3 х 1 лъжица ядеш от тази смес . Изключително вкусна е .
Само ще ти кажа че за 15 дена всяка вечер ядене на цвекло ( без др работи който ти написах ) от 114 си вдигнах хемоглобина на 124 Wink

не се тревожи излишно Simple Smile
има решение на " проблема " и без хапчета и химии Wink

Общи условия

Активация на акаунт