Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 521
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
  • варна
аз съм за д-р Славчев

# 31
Здравейте мами  и бъдещи такива , искам да попитам някой дали може дам и даде координати на д-р Красимира Желязкова  , телефон , адрес , мисля да я посетя., много благодаря Simple Smile

# 32
някой може ли да ми каже координати и телефон на Д-р. Скочев?

# 33
Най-отпред на страницата има координати на д-р Скочев.
Моля, поправете информацията на първа страница - д-р ПапазовА , а не д-р Папазов предглежда срещу ДГ"Пушкин", както и д-р Якуб не мисля, че преглежда в Майчин дом - д-р Яков преглежда там.
Защо д-р Якуб отказва записване на бременни?

# 34
И аз да се запиша  Blush

# 35
  • Варна
Моля, поправете информацията на първа страница - д-р ПапазовА , а не д-р Папазов предглежда срещу ДГ"Пушкин", както и д-р Якуб не мисля, че преглежда в Майчин дом - д-р Яков преглежда там.
Защо д-р Якуб отказва записване на бременни?

Не съм много сигурна. Едни записва, а други не. Като цяло мисля, че е много търсен лекар и не му стигат часовете (поне той това казва). Мисля и други неща, но те са строго субективни. Аз ходих при него в ДКЦ Чайка. Не знам дали преглежда и другаде.

# 36
За д-р Бочева някой може ли да даде информация - телефон, къде преглежда, работи ли със здравната каса и отзиви!

Благодаря предварително  Hug

# 37
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За Бочева-тел. в кабинета 681340,работи в Мед. ц-р под Студентските общежития(не се сещам как се казва) по здравна каса,миналата година работеше и на друго място по здр. каса,но не знам къде точно.

# 38
  • Варна
И аз горещо препоръчвам д-р Славчев  Naughty Simple Smile

# 39
  • Варна
Аз съм в 11 седмица и още не съм решила къде да ходя на ЖК.Моля помогнете.Искам лекаря да е мил и отзивчив, да работи по здравна каса Smile

# 40
  • ВАРНА
някой може ли да ми каже координати и телефон на Д-р. Скочев?

Препоръчвам го с 2 ръце!

Преглежда в мед. център "Д-р Цолов" на ул. "Генерал Колев" 86
тел 052 390090

Инфото на 1-ва страница за д-р Скочев не е актуално.

# 41
  • Варна
Да следя темата в търсене на нов гинеколог, че при д-р Симеонова стана трудно записването  Tired

# 42
  • Sliven, Bulgaria
запис Hug

# 43
# 44
  • На брега на морето
Якуб преглежда в курортна. Взима бременни, въпрос на лична уговорка е. Предпочита да му се обади (който и да е ) на личния телефон, за да се уговори час.
Като цяло не го препоръчвам, от личен опит го казвам.
Но пък имам позната, която е много, много доволна от него. Така че мнения всякакви.
Работи в родилното на Окръжна и в клиниката на Уалид също.

Общи условия

Активация на акаунт