Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 525
  • 771
  •   1
Отговори
# 45
  • в рaя
Момичета, препоръчайте ми гинеколог за обикновен профилактичен преглед. д-р Славчев го отписвам, раждах при д-р Якуб и ми се иска друг да ме погледне. По възможност да работи със ЗК, да е внимателен и да има време да зададеш въпрос и да ти отговори. а да - и да не е с 2 м. напред записването на час ... леле, дали има такъв...?

# 46
  • Варна
И аз да се запиша, че съм ви изпуснала   bouquet

# 47
  • Варна
За прегледи аз ходя при др. Шопова.Работи с ЗК в центъра до АГ.Много е внимателна, всичко обеснява и си спазва часовете.Като специалист също мога да я похваля.Аз съм много доволна

# 48

Момичета , някакви отзиви и впечатления за д-р. В. Халачева ?   bouquet
     Не можах да намеря и прочета  нищо .

# 49
ще ви следя

# 50
дами понеже моят доктор е в отпука, а съм в началото на 9 месец, може ли някой да ми деде кординати на някой добър специалист, който да ме види на ехограф

# 51
Миленка,
Защо не виждам координати за  д-р Свраков, акушер гинеколог от родилно отделение на Окръжна болница гр. Варна
Частен кабинет: ул. Радко Димитриев 7А- нов адрес
телефон 0887685969
Може би пропускът е случаен- не може да се изброят всички

# 52
Здравейте, може ли някой посещавал д-р Николов от АГ да сподели мнението си за него. Благодаря предварително Simple Smile

# 53
  • На брега на морето
Здравейте, може ли някой посещавал д-р Николов от АГ да сподели мнението си за него. Благодаря предварително Simple Smile

Аз щях да го посещавам миналата пролет. Акушерка от АГ ми го препоръча. Имах уговорен час с него, чаках го около час и половина и накрая си тръгнах след като дори не си вдигна телефона.
Като цяло знам, че му се носи добра слава. Успех.

# 54
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Носи му се славата ама на пръв поглед ще ти се види малко особняк.Честно казано не съм впечатлена от него ама..............

# 55
Някакви отзиви и впечатления за д-р Липчева?

# 56
момичета бременна съм в 9 м... можете ли да ми препоръчате някой кадърен лекар, който да ме погледне на видеозон без предварителен час или пък ако е с час да е в най скоро време (вторник, сряда) Трябва да родя до края на месеца, а моят лекар е в отпуска.. а и искам да си подсигуря още един лекар който да ме изроди

# 57
  • Близо до морето :)))
Някакви отзиви и впечатления за д-р Липчева?

Ако става въпрос за младата лекарка, която преглежда в кабинета на Д-р Цветкова, имам много добри впечатления. Изключително спокойна и отзивчива. Тя присъства на раждането ми в АГ-Варна заедно с Д-р Георгиев. Можеш да й се довериш съвсем спокойно, няма да сгрешиш.  Simple Smile Успех

# 58
  • Варна
Здравейте,
имам нужда от препоръка за гинеколог. До сега ходех при Савулева - за бременни е перфектна, но уви сега нещо ме претупа. Вече 4-ти месец имам проблем с цикъла, като послдния път ми дойде на 15-тия ден .... моля за съъвет и предпочитам да е жена

# 59
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте ,понеже темите са доста дълги и нямам време от работа да ги чета, да попитам за свестен гинеколог , работещ със здравна каса, ...не е за бременност , а за преглед.Ако е около Младост ще е чудесно, но не е задължително...

Общи условия

Активация на акаунт