Детски гинеколог Варна

• 361
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,ако някой може да ми помогне с мнение за следните лекари ще ви бъда благодарна,и ако знаете някой друг детски гинеколог от който сте останали доволни.
Пенка Василева
Виолина Савулева
Станислава Кузманова

# 1
Детски? Водих дъщеря ни при моят гинеколог и даже не подозирах, че има детски гинеколози. Защо е нужно да е детски?
С имена не мога да помогна, не съм от Варна.

# 2
Детски? Водих дъщеря ни при моят гинеколог и даже не подозирах, че има детски гинеколози. Защо е нужно да е детски?
С имена не мога да помогна, не съм от Варна.

Защото не всеки доктор работи с деца и повярвайте ми водих я и при детски и при гинеколог ,който не е детски и не успяха да и помогнат.Затова търся компетентен гинеколог,който работи с деца

# 3
Николета Табакова знам, че работи с деца. Много е мила, ходила съм при нея и ми реши проблема. Има фейсбук профил, през който записва часове, питайте я дали ще може да я прегледа 😀

# 4
Чух много добри отзиви за доктор Нешев. Аз съм раждала при него и съм впечатлена какъв прекрасен човек е. Наскоро е отворил специализиран кабинет за деца и приятел (който завел дъщеря си) ми го похвали. Отделно има дъщеричка, така че предполагам има подход! Simple Smile

# 5
Чух много добри отзиви за доктор Нешев. Аз съм раждала при него и съм впечатлена какъв прекрасен човек е. Наскоро е отворил специализиран кабинет за деца и приятел (който завел дъщеря си) ми го похвали. Отделно има дъщеричка, така че предполагам има подход! Simple Smile
Да,четох че е отворил специализиран кабинет за деца,но там споменава за някаква профилактика за деца между 9-14 години.

# 6
Ами момиченцето на споменатия приятел е на 3 годинки. Каза, че много добре я е предразположил и всичко минало без проблеми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт