Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 326
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
 #CrazyПомощ бременна съм. ooooh! Моля ви момичета, дайте ми съвет при кой доктор да отида, без да се страхувам, че ще ме затрие в деня на раждането. Имам страх от гинеколози след като бях ходила при Георгиева, която при прегледа ми разкървави шийката на матката, защото много съм се стягала и не съм и позволявала да си вкара металния инструмент. Sick Crossing Arms

# 571
  • варна
 д-р  Станислав Славчев

# 572
#CrazyПомощ бременна съм. ooooh! Моля ви момичета, дайте ми съвет при кой доктор да отида, без да се страхувам, че ще ме затрие в деня на раждането. Имам страх от гинеколози след като бях ходила при Георгиева, която при прегледа ми разкървави шийката на матката, защото много съм се стягала и не съм и позволявала да си вкара металния инструмент. Sick Crossing Arms
Др. Танев Аг Варна  Simple Smile

# 573
Д-р Георгиев АГ , но е адски зает . За следваща бременност пак при него ще отида , но моооого се чака.

# 574
Много ви благодаря, момичета! Живи и здрави да сте!  bouquet

# 575
За пореден път препоръчвам д-р Николов АГ.

# 576
И аз за Николов съм чувала само хубави неща , той е и шеф на родилното отделение , но до колкото съм чувала пак от познати - не всеки път си вдига тел. , което за едно естествено раждане е малко кофти . Аз за това когато трябваше да избирам лекар за раждане избрах Георгиев , защото когато да го бутнеш вдига и идва за 20мин  Grinning .

# 577
  • Варна
Аз на д-р Николов звъннах в два през нощта и си вдигна телефона.

# 578
Има ли момичета,които са ходили при др Лиляна Попова в МЦ Аксаково(Незнам имали майчета от Аксаково) И ако да-отзиви някакви,че тази жена от два дни ме вкарва в едни филми....За втооро мнение ходих при др Добрин Николов,който категорично заяви че на бебенцето ми му няма нищо,но Попова си зане нейното.
Та много моля ако има мами запознати с тази докторка....

# 579
Първия ми преглед беше при д-р Георгиева.Бях посрещната все едно съм някоя кифла на 17 .Това че изглеждам на 17 ,а съм на 23 за мен не е проблем,но нещо лекарката реши да се прави на майка явно и директно изкрещя за аборт ли??? А аз си искам детенцето ,както и мъжа ми .След това имах още 3 посещения през 2-3 дена с изписване всеки път на различни лекарства,тъй като имах кървене. На 3-тото посещение бях приета! Това бяха 4 кошмарни дни прекарани в болницата!Първо сестрите не можаха да ми нацелят вената за абоката,бях под пълен стрес.Едвам издържах да остана там добре че спах.В 12 часа вечерта приемат майка със секцио.Чува се из цялата болница пъшкане и викове и крясъци от бременната не може да спиш спокойно там!2 часа по същото време се въртях и мъчих от болка заради абоката които явно не беше сложен на място накрая им звъннах да го махнат.Почувствах невероятно облекчение и заспах.На следващия ден някаква нахакана докторка ми се развика защо съм си поръчала толкова много храна при положение че си плащам! Аз бях поръчала салатка и пържола...и това било много.Няма такава наглост.Защо не съм си била движела дясната ръка,а тя е с абокат и ми беше много тежко да я движа,аз съм 43 кг. представете си колко ми е ръчичката.....Събуждат те сутрин по 5 пъти различни доктори за визитации за нещо което може да го свърши 1 лекар,но се блъска вратата постоянно.Трябваше да вечерям на вече по-следващата вечер 3-ти ден в 21:00 ...вечеря нямам звъня им и идва наглата докторка за какво едва ли не ги притеснявам .Ядох в 21:30 ..добре че им звъннах.Храната цяла вечер седя в стаята ,а беше пилешка кавърма в болнично заведение представете си как смърдеше цяла вечер .Накрая не издържах събудих се от миризмата и я изнесох в тоалетната.Така и не беше отсервирано,аз 2 пъти се огледах в коридора за да викна някой ,но нямаше кого.....На следващата сутрин вече не ми пукаше дали ще ме изпишат или не аз така или иначе си заминавах не издържах повече там ....Закуска нямах!  Абсолютна гавра за 1 лв. кифла да ми бяха донесли!Умрях от глад че звъннах на майка да ми донесе закуска. При положение че бяха успокоили майка ми и мъжа ,че влизайки в тази болница те да не се притесняват за нищо .Всичко осигурявали...е да де ама стоях гладна ,а си ПЛАЩАШ като поп за всяко кихане .Но шпа им поисках за болките в корема -питаха ме "Ами вие нямате ли????" Просто на такива безобразия станах свидетел в това болнично заведение от уж млади,готини доктори .Това беше пълен кошмар .Няма да казвам за 2 месеца колко много пари бяха похарчени .Сега съм в 3-ти месец.Категорично там няма да родя няма и да препоръчам Майчин дом на НИКОГО! Знам и за случаи на приятелки където са раждали ..нямали са банки с кръв....пълно разочарование. Единствените им предимства са хубава база с топла вода и кабелна телевизия (дори паролата на интернета не ми казаха!) Нямат подходяща апаратура.Не разбрах защо чак като ме приеха започнаха да ми дават силни хапчета за бебчо ,за да е всичко наред.Хапчета които пия и до сега . Не ми се даде никакво обяснение от какво е предизвикано кървенето ми .Пълен провал са за мен и бих споделила на всяка приятелка да не стъпва там .Не стига че си плащаш ,ами си и доплащаш за отношение под всякаква критика........Не знам как да ги нарека тези "специалисти" Тежко им и горко на бъдещите майки ,които са решили да раждат там .Аз ще осквернявам името на тази болница при всеки удобен случай.Не струват!

# 580
Хубави стаи с топла вода, кабелна, баня в която се къпах и дори климатик има и в АГ. Аз съм много доволна и от отношението (изключвам една сестра която изглеждаше изнервена и ми отговори малко остро, но въпреки това се отзова на питането ми).

# 581
  • Варна
Аз пък раждах в МД преди почти 4год. и останах повече от доволна от всичко.Направо не мога да повярвам на това, което е споделила майката по-горе newsm78
Може би има разлика, все пак аз отдавна родих....

# 582
И аз родих в МД преди 3 години и това , което прочетох направо не ми се вярва. До сега нито една от приятелките ми, които раждаха там, не е била недоволна. Последната роди преди 2 седмици  Peace , така че не ми е старо инфото.
То винаги има доволни и недоволни, това си го знаем.

# 583
aten,незнам защо,ама неискам и на 1 дума да повярвам.преди почти 5 години родих сина си там-адски доволна останах-и от лекари,и от акушерки.Отношението им е на ниво и наистина са специалисти.Апаратурата им е наистина много добре.Аз раждах секцио-операционната им също беше на ниво.Операцията ми беше на обяд,вечерта ме питаха искам ли да ми махнат катетара и да ме раздвижат.Аз предпочетох на сутринта и те се съгласиха с моето желание.
Момичета,в крайна сметка това е болница не е хотел-неможе някой да имат претенции,че се чували викове или пъшкане или че не са се наспали...

Забравих да попитам aten-само за да съобщиш мнението си за МД ли се регистрира?

# 584
  • Варна
И аз бях секцио, наистина грижите бяха на ниво.Колкото пъти съм звъннала и помолила за нещо, винаги е било откликвано.
За пъшкането се сетих.Едно мамче бяха го приели за нормално в деня, когато аз родих.Но нямаше разкритие.Около полунощ влезе в родилна зала, ние я чувахме в реанимация, но слабо.Не ми е пречела, все пак както каза и Ени-тка това е болница, при това родилна Peace
Всъщност повече се чуваха акушерките как я насърчават, отколкото мамчето.

Общи условия

Активация на акаунт