Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 326
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
Някой има ли информация колко струват тези хормонални изследвания в АГ без да си по ЗК?
Разбрах, че прегледът на ехограф струва 30лв. но това само външен преглед ли е или те гледат и вагинално?
И също, ако някой има опит, да ми препоръчате лекар мъж, чиято основна дейност не е бременост? Защото имам чувството, че ако проблемът ти не е с раждане/бременост, изобщо не си им интересен на тия лекари..

# 556
  • До морето
За мен е непонятно как си избирате лекарите, които да ви водят ЖК? И какъв е смисълът 1 лекар да ви води ЖК, а съвсем различен да ви изражда (визирам, когато има направен избор за това). Особено, когато предполагащият израждащ ви лекар ви е виждал 2-3 пъти и изобщо не е запознат с цялата ви бременност.

Моля никой да не приема написаното от мен като упрек, просто си разсъждавам на глас.
Мисля има достатъчно лекари, които работят с касата, гледат си всеки път на ехограф и пари за това на искат. Не е нужно да се ходи на 100 места.

Ами аз например си водех ЖК при гинеколога, който по принцип си ме преглежда. От години съм при него, познаваме се и съм много доволна. Той обаче не изражда и това си го знаех от самото начало. Ориентирах се към лекаря,  при когото исках да родя и си го посещавах през цялата бременност по веднъж в месеца, въпреки че нямат такава практика в АГ.  Правех го именно защото исках лекаря да ме познава и да знае достатъчно за бременността ми. Ми запомни ме  Laughing Така ходих на 2 места и винаги имах второ мнение, за всеки случай. А бебето си го виждах на всеки 2 седмици, то ако можех всеки ден да ходя Laughing

# 557
За Колев момичетата в темата за окръжна пишат, че е голям чешит и на моменти дори грубиян. Как си избра точно него?
При Димитрова родих аз, нормално, без избор на екип. Не мога да кажа, че съм недоволна, но на практика и почти не я видях де Mr. Green Славчев за мен е номер 1.

Месечинка , не съм го избрала , ами по прочетеното , аз в интерес на истината нито едн от тях не съм виждала. Но , да , за д-р Славчев коментарите на 100% са положителни.

# 558
Здравейте момичета! Аз родих първото си дете в Окръжна болница при д-р Алфред Якуб. Изключително съм доволна - много спокоен , уравновесен , грижовен. Само , че вече го няма! Преди няколко месеца замина за София  #Cussing out Толкова си бях свикнала с него и такова доверие му имах , ама...
Ех, че лоша новина!!! Аз си бях при него на редовни прегледи 5-6 години, докато си приемаше в Курортна поликлиника. След това като забременях и не знам защо не го избрах дори за установяване на бременността. Бях го видяла преди известно време - да е било март месец може би при д-р. Славчев в кабинета. Не знаех, че е заминал. Чудесен лекар..................
Аз съм сега на ЖК при Славчев.
ivaneliq_q , аз пък друго се чудя - как лекарите си запомнят пациентите ............ Не ми се струва моят лекар да ме помни от предния път, а и с него не си и комуникираме много Mr. Green

Да , вярно е лоша новина и според мен. Д-р Якуб използва кабинета на д-р Славчев дни преди да замине. Аз ходих при него на ЖК и го ангажирах за раждането. Сега искам отново да избера д-р при когото да ходя на ЖК и след това да го ангажирам с раждането , защото на 100% съм решила , че искам отново да раждам с лекар. А според д-р Якуб , д-р Славчев е много добър специалист. Вие имате ли информация д-р Славчев дали води раждания в Окръжна болница?

# 559
Здравейте момичета! Аз родих първото си дете в Окръжна болница при д-р Алфред Якуб. Изключително съм доволна - много спокоен , уравновесен , грижовен. Само , че вече го няма! Преди няколко месеца замина за София  #Cussing out Толкова си бях свикнала с него и такова доверие му имах , ама...
Ех, че лоша новина!!! Аз си бях при него на редовни прегледи 5-6 години, докато си приемаше в Курортна поликлиника. След това като забременях и не знам защо не го избрах дори за установяване на бременността. Бях го видяла преди известно време - да е било март месец може би при д-р. Славчев в кабинета. Не знаех, че е заминал. Чудесен лекар..................
Аз съм сега на ЖК при Славчев.
ivaneliq_q , аз пък друго се чудя - как лекарите си запомнят пациентите ............ Не ми се струва моят лекар да ме помни от предния път, а и с него не си и комуникираме много Mr. Green

Да , вярно е лоша новина и според мен. Д-р Якуб използва кабинета на д-р Славчев дни преди да замине. Аз ходих при него на ЖК и го ангажирах за раждането. Сега искам отново да избера д-р при когото да ходя на ЖК и след това да го ангажирам с раждането , защото на 100% съм решила , че искам отново да раждам с лекар. А според д-р Якуб , д-р Славчев е много добър специалист. Вие имате ли информация д-р Славчев дали води раждания в Окръжна болница?

Води, виж в темата за него - там е описано.

# 560
Пак съм аз... Embarassed Моля ви ако някоя има впечатления и информация за гинеколога д-р Владимир Нешев от Окръжна болница да сподели! Благодаря Ви  Hug

# 561
  • На брега на морето
В темата за Окръжна някоя мама го похвали. Доколкото знам е назначен след като Якуб напусна. Аз лично не съм го виждала, само знам, че е млад  Grinning

# 562
http://www.blitz.bg/article/32764
Ето една статия за него, има и снимка. Пише, че е бил в Спешна помощ. А в друга виждам, че си е подал молбата за напускане от там и специализирал АГ.
Ако имаш избор, насочи се към някой с повече опит, знам ли  newsm78

# 563
Много положителни отзиви прочетох за него и исках да разбера повече , но не откривам инфо.

# 564
Brambazak аз лично съм много доволна от Колев. И двете си деца родих при него. И трето ако някога раждам, пак ще е при него. Дори и като не беше на работа идваше да ме види как съм докато бях в болницата. Ходеше разпитваше педиатрите за бебето, тъй като те не са от много разговорливите да ти обясняват.
Дано скоро избереш подходящия доктор, но трябва да е човек, на когото да се довериш напълно и да бъдеш спокойна.

# 565
Brambazak аз лично съм много доволна от Колев. И двете си деца родих при него. И трето ако някога раждам, пак ще е при него. Дори и като не беше на работа идваше да ме види как съм докато бях в болницата. Ходеше разпитваше педиатрите за бебето, тъй като те не са от много разговорливите да ти обясняват.
Дано скоро избереш подходящия доктор, но трябва да е човек, на когото да се довериш напълно и да бъдеш спокойна.

Благодаря ти за споделеното , Ми! Затова умувам , чета , питам...защото знам , че трябва да се доверя напълно.  Wink

# 566
Здравейте! Аз искам да питам да гинеколози, които да работят с рискова бременност и по-специално да са запознати с терапията против спонтанни аборти...
Четох, че в София си имат специалисти и обикновените АГ си прехвърлят пациентките на тях. Не знам във Варна каква е практиката, но не съм чувала до сега такова нещо  Thinking

# 567
  • UK
Здравейте! Аз искам да питам да гинеколози, които да работят с рискова бременност и по-специално да са запознати с терапията против спонтанни аборти...
Четох, че в София си имат специалисти и обикновените АГ си прехвърлят пациентките на тях. Не знам във Варна каква е практиката, но не съм чувала до сега такова нещо  Thinking
Ами, няма такива за съжаление .... То и в София има избор от клиники, където да родиш (частни или държавни) пък тук в Морската ни столица, разполагаме с едно АГ от 1974 година построено и един МД  ooooh!
Аз продължавам да си събирам мнения за д-р Бранимир Градинаров от Окр болница, става въпрос за ЖК   bouquet

# 568
Ами, няма такива за съжаление .... То и в София има избор от клиники, където да родиш (частни или държавни) пък тук в Морската ни столица, разполагаме с едно АГ от 1974 година построено и един МД  ooooh!

и окръжна болница също.

# 569
  • Варна
Аз мисля, че д-р Славчев е доста добре запознат и има опит с проблемни бременности.

Общи условия

Активация на акаунт