Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 333
  • 771
  •   1
Отговори
# 540
Момичета д-р Танев също ли взима по 30 лв. за преглед че мисля другият четвъртък да ходя при него. искам той да не изражда, а и нали той изражда нормално,а не само секцио,че нещо такива слухове чувам.
Д-р Танев също взима по 30 лв. на преглед. Предния четвъртък бях при него на преглед и върна едно момиче, което искаше да ражда нормално при него. Аз ще раждам нормално при него живот и здраве, но си ходя на прегледи от няколко месеца и за това. И на мен ми каза, че повече няма да поема ангажимент за нормално раждане, а само секцио.

# 541
Да не излъжа, но мисля че всички вземат пари в АГ. Аз на ЖК ходих в кварталната поликлиника. Там освен изследвания 2 пъти за бременноста и теглене и мерене на кръвно всеки месец друго нямаше. За това от 3-тия месец ходя при Николов. Плащах си, но бях спокойна. На консултации по здравна каса няма да знаеш как се развива бебето, защото имаш ехограф само 4-ти и 8-ми месец, а при николов на всеки преглед. Следи размери, тегло, сърце. Заслужава си.

# 542
  • UK
А в кои дни и в кои часове приема д-р Танев? И при него, има ли и ЖК?   bouquet

# 543
  • Wolwedans
д-р Добрин Николов - шеф е на родилното отделение. Телефона му е 0888/23 49 88. Приема всеки петък от 16:00 до 19:00 часа в кабинета на партерния етаж до асансьорите. Съседния кабинет е за спешен и планов прием. Те са само 2 там. Направо отиваш в петък към 15:30 (за да не чакаш много) и си влизаш. Часове не записват. Плащаш след прегледа на него 30 лв. и го питаш (ако не ти каже сам) кога да отидеш за следващия преглед. Не работи със здравна каса и си плащаш всеки преглед, но си заслужава. Добър е и съм много доволна Simple Smile

Много жалко, че не работи със здравна каса. Дали може да ми препоръчате друг гинеколог пак в АГ, искам да ми води ЖК и евентуално да родя при него/нея и работещ със здравна каса. Благодаря предварително.  Blush
Повечето гинеколози, които работят в болници, не работят по здравна каса, с много малко изключения. Мисля, че единствените гинеколози от АГ болница, които работят по каса са : д-р Цветков (по каса е към Олимед) и д-р Ганчев (по каса е в МЦ до СБАГАЛ- ниската пристройка до бариерата) и никой друг... до колкото ми е известно... Преди около 4 години работеше и д-р Мирчева, но и тя се отказа ....
Повечето момичета процедират така: записват по здравна каса при някой лекар заради изследванията и болничните, и след това веднъж месечно ходят на частно при този, който са избрали за раждането да сверят часовника. И без това по здравна каса има само 2-3 ултразвука, коментирахме го в темата по нагоре.

# 544
  • Варна
д-р Добрин Николов - шеф е на родилното отделение. Телефона му е 0888/23 49 88. Приема всеки петък от 16:00 до 19:00 часа в кабинета на партерния етаж до асансьорите. Съседния кабинет е за спешен и планов прием. Те са само 2 там. Направо отиваш в петък към 15:30 (за да не чакаш много) и си влизаш. Часове не записват. Плащаш след прегледа на него 30 лв. и го питаш (ако не ти каже сам) кога да отидеш за следващия преглед. Не работи със здравна каса и си плащаш всеки преглед, но си заслужава. Добър е и съм много доволна Simple Smile

Много жалко, че не работи със здравна каса. Дали може да ми препоръчате друг гинеколог пак в АГ, искам да ми води ЖК и евентуално да родя при него/нея и работещ със здравна каса. Благодаря предварително.  Blush
Повечето гинеколози, които работят в болници, не работят по здравна каса, с много малко изключения. Мисля, че единствените гинеколози от АГ болница, които работят по каса са : д-р Цветков (по каса е към Олимед) и д-р Ганчев (по каса е в МЦ до СБАГАЛ- ниската пристройка до бариерата) и никой друг... до колкото ми е известно... Преди около 4 години работеше и д-р Мирчева, но и тя се отказа ....
Повечето момичета процедират така: записват по здравна каса при някой лекар заради изследванията и болничните, и след това веднъж месечно ходят на частно при този, който са избрали за раждането да сверят часовника. И без това по здравна каса има само 2-3 ултразвука, коментирахме го в темата по нагоре.

Аз ходя в Сити Клиник при д-р Бочева, гледа ме всеки път на ехограф, мога да и се обадя или да отида директно при нея ако имам проблем или притеснения- без да плащам нещо допълнително. Много съм доволна от отношението и вниманието. Иначе ще раждам при Николов в АГ и се свързах с него преди около месец за да се запознае със състоянието на бебо- плащам си, но съм доволна от вниманието което ми отделя.

# 545

tanitta15

Много ти благодаря. Да се надяваме,че ще ме приеме, че аз съм вече в 34 седмица.

kokona20 До колкото знам всеки четвъртък от 14 до 17 но не съм сигурна дали е до 17

# 546
  • UK

tanitta15

Много ти благодаря. Да се надяваме,че ще ме приеме, че аз съм вече в 34 седмица.

kokona20 До колкото знам всеки четвъртък от 14 до 17 но не съм сигурна дали е до 17
  bouquet Благодаря

# 547
Здравейте момичета! Аз родих първото си дете в Окръжна болница при д-р Алфред Якуб. Изключително съм доволна - много спокоен , уравновесен , грижовен. Само , че вече го няма! Преди няколко месеца замина за София  #Cussing out Толкова си бях свикнала с него и такова доверие му имах , ама... И сега е време да направя избор. Чета , ровя , умувам. Накрая обобщих до три имена - д-р Елена Димитрова от Окръжна , Д-р Николай Колев пак Окръжна и пак там д-р Славчев. А сега трябва да обобщя до едно и...не мога  newsm78

# 548
  • Варна
За Колев момичетата в темата за окръжна пишат, че е голям чешит и на моменти дори грубиян. Как си избра точно него?
При Димитрова родих аз, нормално, без избор на екип. Не мога да кажа, че съм недоволна, но на практика и почти не я видях де Mr. Green Славчев за мен е номер 1.

# 549
  • На брега на морето
За мен е непонятно как си избирате лекарите, които да ви водят ЖК? И какъв е смисълът 1 лекар да ви води ЖК, а съвсем различен да ви изражда (визирам, когато има направен избор за това). Особено, когато предполагащият израждащ ви лекар ви е виждал 2-3 пъти и изобщо не е запознат с цялата ви бременност.

Моля никой да не приема написаното от мен като упрек, просто си разсъждавам на глас.
Мисля има достатъчно лекари, които работят с касата, гледат си всеки път на ехограф и пари за това на искат. Не е нужно да се ходи на 100 места.

# 550
Здравейте момичета! Аз родих първото си дете в Окръжна болница при д-р Алфред Якуб. Изключително съм доволна - много спокоен , уравновесен , грижовен. Само , че вече го няма! Преди няколко месеца замина за София  #Cussing out Толкова си бях свикнала с него и такова доверие му имах , ама...
Ех, че лоша новина!!! Аз си бях при него на редовни прегледи 5-6 години, докато си приемаше в Курортна поликлиника. След това като забременях и не знам защо не го избрах дори за установяване на бременността. Бях го видяла преди известно време - да е било март месец може би при д-р. Славчев в кабинета. Не знаех, че е заминал. Чудесен лекар..................
Аз съм сега на ЖК при Славчев.
ivaneliq_q , аз пък друго се чудя - как лекарите си запомнят пациентите ............ Не ми се струва моят лекар да ме помни от предния път, а и с него не си и комуникираме много Mr. Green

# 551
  • Варна
За мен е непонятно как си избирате лекарите, които да ви водят ЖК? И какъв е смисълът 1 лекар да ви води ЖК, а съвсем различен да ви изражда (визирам, когато има направен избор за това). Особено, когато предполагащият израждащ ви лекар ви е виждал 2-3 пъти и изобщо не е запознат с цялата ви бременност.

Моля никой да не приема написаното от мен като упрек, просто си разсъждавам на глас.
Мисля има достатъчно лекари, които работят с касата, гледат си всеки път на ехограф и пари за това на искат. Не е нужно да се ходи на 100 места.
На мен  лично доц. Маркова ми следи бременността и всъщност благодарение на нея забременях, обаче още като се записвах при нея на ЖК/ тя тогава имаше к-т в МД/ и жената ме предупреди да знам, че не поема израждане, особено секцио/ аз имам мед. показания за секцио/.
И така в края на бременността започнах последните два месеца да ходя и при д-р Яков, който ми прави и секциото.Даже на финала само той ме гледаше, че Маркова излезе в отпуска.

Но всеки си преценява в крайна сметка. Peace

# 552
  • Варна
В началото на бременността за установяване и следващият преглед бях при една от известните АГ-та и изобщо не искам си спомням как, за да си запиша час трябваше най-рано 2 седмици преди това да се обадя и колко съм чакала пред кабинета (веднъж 1 час). При сегашната ми не съм чакала и 2мин., близо ми е до нас, пуска си ми всеки път изследванията, какво повече да искам. Сигурно е по-добре един човек да ти следи бременността и после да раждаш при него, но в 10та седмица при положение, че не знам още как ще раждам и дали ще имам някакви усложнения + натоварения график на добрите специалисти, да си намериш един човек за всичко е по-сложно. А и повечето момичета сигурно си имат 1 гинеколог при който ходят от години, познават се и предпочитат той да им следи бременността, пък после да ги насочи, към някой при който да родят.

# 553
  • На брега на морето
Съгласна съм, че не се попада лесно при читав АГ, който хем да е по каса ( а дори и да не е), хем да те изражда, а и да му имаш доверие. Не е лесно, не го и оспорвам. Аз самата се записах на ЖК в 15 г.с. точно поради тази причина. Четях, търсих, разпитвах.....и направих своя избор. Избор, за който никога няма да съжалявам.

Ходих при Якуб 3 години, на профилактика, той ми прави кюртаж преди 2 години, бях доволна. Но при установяването на бременността ми то не беше кухо яйце, после пък объркани седмици, и още какви ли не глупости. И спрях да ходя. От една страна ми беше доста кофти, защото вече го познавах както и той мен, но пък с всичките грешки, които направи в рамките на около 3 седмици, просто беше немислимо да му доверя бременността си.

Това го разказвам, за да разберете, че и аз не съм успяла от 1-я път, но това не ме отказа да намеря точния човек, на когото да се доверя напълно чак до появата на детето, че и след това.

# 554
Да , и аз не успях от първия път... но твърдо бях убедена че един трябва да ме следи и изражда, не в определен момент да ходя по кабинетите и да се моля да ме приеме някой, както ми се случи !
Може и да е трудно да се направи такъв избор, но примерно в Майчин дом повечето лекари са така

Общи условия

Активация на акаунт