Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 337
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
kokona20 Здравей, на мен той ми води ЖК , малко е лаладжия но знае какво прави. Акушерката му е невероятна много е добра страхотна е акушер Янакиева , но имай напредвид, че вече д-р Градинаров не изражда.

# 526
  • UK
kokona20 Здравей, на мен той ми води ЖК , малко е лаладжия но знае какво прави. Акушерката му е невероятна много е добра страхотна е акушер Янакиева , но имай напредвид, че вече д-р Градинаров не изражда.

Много ти благодаря  Hug  bouquet Само за ЖК искам да ги ползвам ще раждам секцио аз, незнам още къде Hug

# 527
Някой знаели кой гинеколози са в МЦ " Нова"? ( не ги писаш в сайта им, ако някой знае нека да ми пише на лични) Благодаря предварително.

И аз се интересувам специално за ЖК, че са ми наблизо.

# 528
  • варна
явно ниекой не знае Sad((((

# 529
Някой знаели кой гинеколози са в МЦ " Нова"? ( не ги писаш в сайта им, ако някой знае нека да ми пише на лични) Благодаря предварително.

И аз се интересувам специално за ЖК, че са ми наблизо.
Не й знам името със сигурност - май Славова беше. Моя приятелка беше там на ЖК и беше недоволна. За цялата бременност така и не й каза предполагаемо тегло на бебето Wink

# 530
  • До морето
Почетете малко назад де, писали сме за Славова вече  Peace

# 531
А момичета вече не знам какво съм чела и какво не ама в АГ взимат ли детето вечер или през цялото време е при тебе,( разбира се ако то е добре и не си секцио).

# 532
  • Варна
А момичета вече не знам какво съм чела и какво не ама в АГ взимат ли детето вечер или през цялото време е при тебе,( разбира се ако то е добре и не си секцио).
Веднъж дадат ли ти го, вече не го вземат(ако няма проблеми и с бебето и с майката). Но си има тема за АГ.

# 533
Супер много ти благодаря Grinning

# 534
Аз бях със секцио. На 2-рия ден по обяд ме прехвърлиха от реанимацията в стаята. Донесоха ми я на 3-тия ден по обяд и повече не са я вземали (дори през ноща). На 5-тия ден по обяд ни изписаха.

# 535
Здравейте,
прочетох добри отзиви за д-р Николов от АГ Варна. Отворих сайта на АГ, но има двама лекари с тази фамилия за кой от двамата става въпрос? Интересува ме какво е и работното му време и номер на регистратура, за да си запазя час. Благодаря Simple Smile

# 536
д-р Добрин Николов - шеф е на родилното отделение. Телефона му е 0888/23 49 88. Приема всеки петък от 16:00 до 19:00 часа в кабинета на партерния етаж до асансьорите. Съседния кабинет е за спешен и планов прием. Те са само 2 там. Направо отиваш в петък към 15:30 (за да не чакаш много) и си влизаш. Часове не записват. Плащаш след прегледа на него 30 лв. и го питаш (ако не ти каже сам) кога да отидеш за следващия преглед. Не работи със здравна каса и си плащаш всеки преглед, но си заслужава. Добър е и съм много доволна Simple Smile

# 537

В никакъв случай Каварджикова, тя е много далеко от понятието лекар, нека се прави на управител. А ти избери някой друг. Д-р Кирчева пак на Брегалница не е лош избор.

Много съм съгласна с това мнение за Каварджикова. Само гледа как да ти измъкне пари. Аз имам ендокринно заболяване (диабет) и реших, че е добра идея да отида при нея с конкретния си гинекологичен проблем (съмнение за раничка на шийката на матката). За двата полагащи ми се прегледа с направлнието единственото, което направи е с да ми пусне кръвна картина (като там таксата за вземане на биол. материал от тяхната лаборантка е 6 !!! лв. - още си пазя касовия бон) и да ми наговори куп глупости за диабета (в тон от теб повече човек не става). След като приключихме с прегледите по каса започнахме да си говорим по същество за проблема, за който я посетих. Не издържах на наглостта и и казах довиждане ...

# 538
д-р Добрин Николов - шеф е на родилното отделение. Телефона му е 0888/23 49 88. Приема всеки петък от 16:00 до 19:00 часа в кабинета на партерния етаж до асансьорите. Съседния кабинет е за спешен и планов прием. Те са само 2 там. Направо отиваш в петък към 15:30 (за да не чакаш много) и си влизаш. Часове не записват. Плащаш след прегледа на него 30 лв. и го питаш (ако не ти каже сам) кога да отидеш за следващия преглед. Не работи със здравна каса и си плащаш всеки преглед, но си заслужава. Добър е и съм много доволна Simple Smile

Много жалко, че не работи със здравна каса. Дали може да ми препоръчате друг гинеколог пак в АГ, искам да ми води ЖК и евентуално да родя при него/нея и работещ със здравна каса. Благодаря предварително.  Blush

# 539
Момичета д-р Танев също ли взима по 30 лв. за преглед че мисля другият четвъртък да ходя при него. искам той да не изражда, а и нали той изражда нормално,а не само секцио,че нещо такива слухове чувам.

Общи условия

Активация на акаунт