Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 321
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
kremi30 аз също съм при Цветкова и съм доволна от нея. И аз си плащам всеки месец за ехограф, но поне съм спокойна, а за това дали изражда на мен ми каза, че вече не изражда.
Malinche както ти е казала Креми си обръща внимание жената и обяснява. Имах лошия късмет да попадна при първата ми бременност на лекарка, която страшно претупва нещата и не стигнах до желания финал, а сега с Цветкова има няма след 2 месеца моето чудо ще оглася къщата  Mr. Green  Hug

# 601
Гинеколог, от който сте доволни по отношение лечението на ранички на шийката и гъбички?
Силно желателно е да работи по ЗК. Последният път се доверих на Уляна Петкова,
но тя дори изследвания не ми пусна, лекува ме общо взето "на око" -
дори да е много добра в работата си, това не ми се струва правилно.
Влача се с едни и същи проблеми вече години и съм пръснала стотици левове за лечения с минимален /нулев/ ефект.

# 602
  • Wolwedans
Гинеколог, от който сте доволни по отношение лечението на ранички на шийката и гъбички?
Силно желателно е да работи по ЗК. Последният път се доверих на Уляна Петкова,
но тя дори изследвания не ми пусна, лекува ме общо взето "на око" -
дори да е много добра в работата си, това не ми се струва правилно.
Влача се с едни и същи проблеми вече години и съм пръснала стотици левове за лечения с минимален /нулев/ ефект.
За "раничката" е добре да се направи колпоскопия и да се вземе цитонамазка преди да се предприеме лечение. Цитонамазки по здравна каса вземат всички лекари, които имат договор с касата за доболнична помощ. Колпоскопията обаче се води ВСД (високоспециализирано изследване). Преди време ми се наложи да търся и се оказа, че няма лекар във Варна, който да го работи по здравна каса за миналата година. Аз ходя на частно при др Узунов и др Узунова и една докторка от АГ-то,но и тримата не работят със здравна каса.
За гъбичките- вземали ли са ти секрет? Гъбичките са различни типове. Има такива, които са устойчиви на стандартните противогъбичкови средства и се лекуват много трудно. Трябва да се промени и начина на хранене, някои неща и навици да се избягват и т.н. Има си теми за тези проблеми, ако искаш прочети и там Peace

# 603
А ориентировъчно колко струва колпоскопията там, можеш ли да ми кажеш?
За гъбичките - последния път не ми взеха секрет, направо ми назначиха глобули и куп други лекарства.
При друг гинеколог /Христова, Санита/ пък ми пуснаха изследване,
но пък ми каза, че партньорът ми не трябва да приема нищо, което за мен също не е правилно.
Май все не попадам на точния специалист.  Tired
Иначе за гъбичките съм изчела страшно много материали, мога да кажа, че спазвам почти всички правила.
Обаче отърване няма...

# 604
Момичета моля ви се препоръчайте добър АГ във Варна. В 7 г.с до сега ходих при две гинеколожки в Майчин дом , но не съм с много добри впечатления, а и като чета коментарите из нета се убеждавам все повече ,че съм права.

# 605
happydoksi бих ти препоръчала Петинка Цветкова, но там е въпроса че при нея си плащащ прегледите с видеозон а може и да се случи и изследванията да си платиш понякога.

# 606
Благодаря ти hixxy за мен няма значение колко ще си платя, искам просто кадърен специалист. За Петинка Цветкова чета не доста хубави отзиви, разбира се има и доволни, но има и доста недоволни.

# 607
happydoksi не че да я четкам и т.н. но имам аборт зад гърба си и ако не беше тя да ме прегледа както трябва едва ли щях да задържа сегашното. За ЖК съм доволна от нея, обяснява показва... но само до там. Не бих раждала с нея, ако израждаше де Simple Smile Ама и другите момичета ще си кажат предпочитанията и ще си прецениш. А също така мога да предложа Славчев от ОБ Simple Smile

# 608
Simple Smile Благодаря ти още веднъж hixxy. Ще се поослушам още малко да види какво ще кажат и  другите и ще реша тогава.

# 609
  • Varna, Bulgaria
Аз съм мн.доволна от Цветкова. Преди 6м. раждах с нея  в АГ. Hug  Лошо е само,  че час за нея се взема 2 м. предварително.

# 610
  • Варна
Ами и аз бих ти препоръчала д-р Славчев.

# 611
Аз бих ви препоръчала д-р Бочева. Кабинетът и е в МЦ на Брегалница. Много внимателна, обяснява подробно и всеки път гледа на ехограф.

# 612
  • Варна
Аз бих ви препоръчала д-р Бочева. Кабинетът и е в МЦ на Брегалница. Много внимателна, обяснява подробно и всеки път гледа на ехограф.

Аз от Бочева точно не съм доволна изобщо, защото половин година ме лекува от възпален десен яйчник и тръба, което изобщо не съществуваше, а все път ме гледаше на ехограф и твърдеше че го вижда. След преглед от проф. Козовски стана ясно че в дясно не пукам фоликул и затова ме боли, с един курс от противозачатъчни забравих какво е болка там.
Загуби ми сумати време, надупчи ме с инжекции  и 5 вида антибиотици за нищо и съответно и бебе нямаше как да правим. Слава Богу след ОК и бебето стана веднага Simple Smile

# 613
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тъй като половин година не ни се получава бебе, може ли да ми препоръчате при кой да отида на преглед.Препоръчително е по ЗК, но може и да е платено.Честно казано нямам и идея от къде да започна...  Peace

# 614
Здравейте от Варна.

Отбелязвам се и аз в темата, въпреки че е доста рано - в 6г.с. съм. На 15.07 си направих тест, беше положителен. Ходих на 18.7 на преглед при д-р Елена Димитрова - тя каза, че е много рано още за каквото и да било, не беше много разговорлива, но съм ходила преди това при нея на контролни прегледи и затова предпочетох там ... изненадах се, че не ми взе направлението и каза да отида на 14.08, което си е 10 г.с. Не е ли късно? Мога само да се надявам, че всичко е ок. Но май стана по-добре, защото мисля да се запиша при д-р Славчев. Имам добри наблюдения за работата му и от форума ми стана ясно, че май всички имат. Може ли да ми кажете дали приема за ЖК и на кой тел. да го търся, тъй като във форума срещнах няколко номера ?

Общи условия

Активация на акаунт