Акушер -гинеколози Варна -5

• 166 785
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
пантера, аз бих ти препоръчала д-р Симеонова, д-р Мурад и д-р Желева от "Олимед". Работят по ЗК и аз съм много доволна.

# 631
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
пантера, аз бих ти препоръчала д-р Симеонова, д-р Мурад и д-р Желева от "Олимед". Работят по ЗК и аз съм много доволна.

bouquet

# 632
Записвам се тук,защото сме от скоро във Варна и тази информация ще ми е много полезна Разчитам на вашето съдействие да избера добър лекар-гинекологра и да намеря нови приятели ,с които да си помагаме и не само...  friendship

# 633
Записвам се тук,защото сме от скоро във Варна и тази информация ще ми е много полезна Разчитам на вашето съдействие да избера добър лекар-гинекологра и да намеря нови приятели ,с които да си помагаме и не само...  friendship
Здравей с две ръце ти препоръчвам др.Иван Танев-АГ Варна Simple Smile Peace

# 634
  • UK
Здравей с две ръце ти препоръчвам др.Иван Танев-АГ Варна Simple Smile Peace

Аз също съм при него, но само досежно раждането, там и той специално, не води ЖК Crazy

# 635
Благодаря ви Много за информациятя  bouquet

# 636
  • Варна
Аз също съм при него, но само досежно раждането, там и той специално, не води ЖК Crazy
Я пак newsm78

# 637
  • UK
Я пак newsm78

Какво пак???
Д-р Танев, само изражда секцио предимно, при него няма ЖК
Peace

# 638
Здравейте момичета. Може ли някой да ми даде актуална информация в кои дни от седмицата и в колко часа преглежда д-р Танев от АГ? Мога ли да си запиша предварително час или просто отиваш и чакаш? Освен в АГ дали има и на друго място частен кабинет?
Благодаря!

# 639
Здравейте момичета. Може ли някой да ми даде актуална информация в кои дни от седмицата и в колко часа преглежда д-р Танев от АГ? Мога ли да си запиша предварително час или просто отиваш и чакаш? Освен в АГ дали има и на друго място частен кабинет?
Благодаря!
Здравей др.Танев преглежда всеки четвъртък от 14 часа. Другаде освен в АГ не преглежда или поне аз незнам  Simple Smile Отиваш и чакаш без да си записваш час той преглежда докато има хора така че можеш да си вземеш нещо за четене за да не скучаеш докато ти дойде реда  Simple Smile Peace

# 640
Благодаря много, аз влизам в 8 ми месец и мисля следващата седмица да отида на преглед:)

# 641
  • Варна
Ами прочети си пак цитираното от мен изречение, просто не мога да схвана смисъла му. Какво означава "досежно"?

# 642
Благодаря много, аз влизам в 8 ми месец и мисля следващата седмица да отида на преглед:)
Бях миналата седмица при д-р Танев и той каза, че няма да е в Варна първата половина на септември. Това е в случай, че си решила да раждаш при него.
Остана ми малко време, а още не съм решила при кого да раждам. Четох много добри отзиви за Георгиев и Николов. Може ли мамите, които са при тях, да споделят по подробна информация за самите доктори: защо са доволни от тях, какво им е мнението за нормалното раждане.
Нямам възможност да се видя и с двамата доктори, затова всяко мнение ще ми бъде от полза. Hug

# 643
  • UK
Ами прочети си пак цитираното от мен изречение, просто не мога да схвана смисъла му. Какво означава "досежно"?
Оооо термина е юридически, малко професионално изкривяване от моя страна Crazy
Но не смятам, че е  редно или  нормално подобно заядливо изказване, ако ще окажете помощ под формата на съвет/мнение разбирам, но да четете и да пишете, чий пост не сте схванали, не Naughty

# 644
  • Варна
Извинявай, изобщо не съм се заяждала, просто помолих да повториш, защото и словоредът ти ме обърка, просто не схванах изречението изобщо. Помислих, че има някаква грешка при писането и натискането на клавишите, и на мен ми се е случвало, та затова. И идеята не е ли все пак постовете, които пишем да се разбират от останалите? Какъв е проблемът, че съм попитала нещо, което не съм разбрала? Както и да е.

Общи условия

Активация на акаунт