Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 565
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
здравейте,

имам един сигурно граничещ с лудост въпрос - да знаете някой аг, който прави фоликулометрия с направление.

(някъде из темите четох, че такова чудо съществува ... а  моето джи пи ми е свикнало на налудничавите идеи : )

благодаря предварително)
: )

# 76
  • Варна
dessita, права си за Санита Peace Ти доволна ли си от Янчева, как е при нея? Само при нея ли ходиш или и друг те следи?

Малко късно отговарям, но имах проблем с компютъра  Rolling Eyes
Аз съм доволна - всичко, което е по здравна каса се прави задължително, а и е спокойна обстановката. Не ходя друг специалист да ме следи ежемесечно. Ходих на фетална морфология при друг специалист и като реша кой ще ме изражда ще отида пак, но мисля, че има още време за това.

# 77
Аз също съм при д-р Янчева и съм доволна само дето се полагат само 2 видеозона при нея по ЗК и затова ходя на частно всеки месец при д-р Георгиев в АГ-то  Wink

# 78
Аз също съм при д-р Янчева и съм доволна само дето се полагат само 2 видеозона при нея по ЗК и затова ходя на частно всеки месец при д-р Георгиев в АГ-то  Wink
Аз за това умувам да избера пакет по ЗК с доплащане

# 79
Ами не знам ти си прецени аз лично предпочитам да ме следи и д-р Георгиев, защото при него искам да раждам  Peace

# 80
Между другото чух, че Георгиев щял да заминава в чужбина, има ли нещо вярно в това?

# 81
  • Варна

Ами на мен засега толкова ми е направила, не знам ще има ли повече  Simple Smile Но през първата ми бременност ме е гледала повече от 2 пъти, а и тогава имаше ограничения.  Въпрос на преценка явно.

# 82
dessitta Мен не ме гледа защото съм ходила на частно и отделно съм си правила всички изследвания за това...  Close
Starlight' Кога? До колкото знам той беше миналата седмица и се върна от чужбина.  Rolling Eyes

# 83
  • Варна
*iN eterNo neL Cuore* , аз не си казвам намеренията и затова може би, а пък и каквото ми се полага по ЗК трябва да го правят, нали?
И аз трябва да реша при кого ще раждам и да ходя на прегледи, ама още не съм на сто процента сигурна  Simple Smile

# 84
*iN eterNo neL Cuore*, може да е само слух и да е ставало дума за това пътуване, в никакъв случай не    претендирам за истинност Peace

# 85
Някоя от вас междувременно посети ли Петкова в МЦ Младост?
Днес бях на вторичен преглед при нея, изписа ми още куп неща, при положение,
че предния път каза, че не е нищо сериозно, а и днес каза, че раничката ми се е повлияла от лечението.
Гледам в рецептата един от предписаните ми медикаменти дори е антибиотик -
ще ми е втори в рамките на месец.
Цитонамазка така и не ми пусна, нито друго изследване. Общо взето и двата пъти минавам с мануален преглед.
В края на лечението иска пак да ме види, но понеже направлението ми вече няма да важи,
тя винаги можела да намери време да ме види на частно. Че кой не може.
Не беше и на кеф днес нещо, фасони, реплики...
Дори не съм си купила предписаните днес медикаменти. Много се чудя как да действам оттук нататък.

Нещо се разочаровах.

# 86
  • Wolwedans
че предния път каза, че не е нищо сериозно, а и днес каза, че раничката ми се е повлияла от лечението.
Цитонамазка така и не ми пусна, нито друго изследване. Общо взето и двата пъти минавам с мануален преглед.
В края на лечението иска пак да ме види, но понеже направлението ми вече няма да важи,
Дори не съм си купила предписаните днес медикаменти. Много се чудя как да действам оттук нататък.

Нещо се разочаровах.
Мисля, че преди да се лекува раничка на шийката на матката, трябва да се пусне цитонамазка. Naughty И още- антибиотик се предписва при доказана бактериална инфекция- минимум се изследва влагалищен секрет за посявка, а по-добре и в комбинация с цервикален секрет. Аз не бих пила антибиотик на сляпо...

# 87

Нещо се разочаровах.
Мисля, че преди да се лекува раничка на шийката на матката, трябва да се пусне цитонамазка. Naughty И още- антибиотик се предписва при доказана бактериална инфекция- минимум се изследва влагалищен секрет за посявка, а по-добре и в комбинация с цервикален секрет. Аз не бих пила антибиотик на сляпо...
Peace

# 88
Здравейте,   bouquet
Имам един въпрос и много ще се радвам ако някой може да ми даде информация. Въпросът ми относно Др. Юлиян Николов от ДКЦ "Св. Клементина" - някакви отзиви за него може ли даде някой?

Предварително благодаря!

Приятен ден!  Simple Smile

# 89
Аз бях на ЖК при д.р Шопов в градска болница. По време на отпуската си го заместваше д-р Николов- ходих няколко пъти при него и останах много доволна. Обърна ми много повече внимание от прехваления Шопов.

Общи условия

Активация на акаунт