Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 542
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
  • Wolwedans
Аз също не съм доволна от д-р ВЛАДЕВА ,но не ми се коментира нейната некомпетентност.С нисък хемоглобин съм 94 в 4 месец и ми трябва нов аг специалист.Ако може някой да ми каже координатите на д-р Танев и дали работи със зк.Или някои друг д-р от който сте доволни и не гледа да ти вземе парите. newsm78

Д-р Танев не работи по здравна каса, има платен прием всеки четвъртък от 4 до 7 в партерния етаж на Аг болница- ехографския кабинет.
Относно анемията:
поискай си направление за хематолог или от наблюдаващия АГ или от личния лекар, и отиди на консултация. Там ще ти пуснат допълнителни изследвания за анемията, за да установят от кой тип е точно, за да могат след това да я лекуват адекватно.

# 241
  • Варна
Ако става дума за др Шопова, която работи в медицинския център до АГ, мога да ти дам телефон да си запишеш час при нея, само че на мен ми иска абоанамент от 300 лв, за да ми следи бременността и за това съм при друг лекар.Иначе съм доволна от нея (годишните прегледи си правя при нея, имах и някои проблеми, тя ми помогна)Все пак мое лично мнение е, че тези абонаменти са пълна глупост, моята лекарка си ме гледа на ехо всеки път и не ми е взела и стоитнка. 0878611235 това е телефона на мед. център, там може да си запишеш час

# 242
Някой ходил ли е при Цветомира Великова,работи в МЦ Младост?Препорьчаха ми я за ЖК,но искам и вашето мнение.

# 243
Здравейте!
Видях че има добри отзиви за др.Георгиев, от АГ , но не можах да намеря контактите му.Може ли някой да помгне дали все още преглежда в АГ?

# 244
  • Wolwedans
Здравейте!
Видях че има добри отзиви за др.Георгиев, от АГ , но не можах да намеря контактите му.Може ли някой да помгне дали все още преглежда в АГ?
Всяка сряда от 2 часа в АГ болница- партерен етаж, през другото време след уговорка по телефона лично с него, защото не стои повече от 2 часа на ден в частния си кабинет на ул. ивайло 1Б

# 245
  • Варна
Ходих 2 пъти при д-р Великова и като цяло е отзивчива, но е малко джаста праста като държание.
Не ми вдъхна доверие. Трябва да знаеш, че за ЖК там има абонаментни пакети- 200 и 300 лв. Така че хубаво си помисли преди да се запишеш.

# 246
Здравейте, ще се радвам някой да сподели мнения за Анна Атанасова, в нета има, но са стари мненията. Искам да се запиша на ЖК при нея. Чудя се между нея и Евгения Георгиева. Знам, че преглеждат по ЗК. Също ме интересува да дават болнични защото бременноста ми се води рискова и ми се налага да лежа. Отделно ходя платено при Г. Георгиев от АГ, но ми се иска и лекаря по ЗК да е добър.

# 247
  • Варна
Някой има ли представа дали мога да се запиша на ЖК при д-р Симеонова в Олимед?
Те работят със ЗК, но на мен не ми е ясно как се избира кой да ти води ЖК.

# 248
  • ВАРНА
Kristisha , д-р Евг. Георгиева дава болничен без проблеми. Мен от първия ден, в който ме видя, искаше да ме пусне в болничен, но аз се възпротивих и работих до последно, че и след това  Crazy

# 249
можеш да, казваш че искаш да си при нея и готово. Но .. както съм писала по назад не очаквай да получиш нещо повече като прегледи и внимание, освен ако не си платиш. Затова ако ще те следи само тя и не ходиш някъде извънредно, по-добре се ориентирай към друг лекар. Има нейни колеги, които те гледат всеки месец на видеозон, без да искат допълнителни пари. Иначе по каса ти се полагат май 2 видеозона за цялата бременност и може и пола да не разбереш, ако разчиташ само на тях  Grinning

# 250
  • Варна
можеш да, казваш че искаш да си при нея и готово. Но .. както съм писала по назад не очаквай да получиш нещо повече като прегледи и внимание, освен ако не си платиш. Затова ако ще те следи само тя и не ходиш някъде извънредно, по-добре се ориентирай към друг лекар. Има нейни колеги, които те гледат всеки месец на видеозон, без да искат допълнителни пари. Иначе по каса ти се полагат май 2 видеозона за цялата бременност и може и пола да не разбереш, ако разчиташ само на тях  Grinning
подкрепям

# 251
  • Варна
Благодаря   bouquet

# 252
Здравейте и от мен!
Аз съм в четвърти месец и скоро ме очаква да посетя ехограф за фетална морфология.
За ранния скрининг ходих при д-р Калин Цонев в клиника Темелков и останах доволна от прегледа. Имам насрочен час за 22-24.01.13г. за ФМ.
Искам да чуя допълнителни отзиви за доктора и дали ехографа е достатъчно добър.
И още от кога трябва да ходя при доктора, който искам да ме изражда.
Благодаря!
послепис: къде има добър 4d видеозон. Simple Smile

# 253
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Срещата със доктора,който ще те изражда е хубаво да стане в началото на седмия месец.

# 254
  • ВАРНА
Срещата със доктора,който ще те изражда е хубаво да стане в началото на седмия месец.

И защо?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт