Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 559
  • 771
  •   1
Отговори
# 255
Някой чувал ли е нещо за Д-р Георгиев,но не този от АГ,а от Майчин дом.Мисля,че е Борис ГЕОРГИЕВ.Разбрах,че води ЖК и мисля да се запиша при него,та искам малко мнения.Така и не можах да си избера лекар само по Здр.каса.Мислех при Великова,но след пьрвата си среща с нея останах меко казано разочарована.А и там се плаща,така,че като ще се дават пари поне да е при някой който се дьржи нормално. #2gunfire  Чудех се и за Бочева,но според вашите коментари за хигиената в кабинета и се отказах.Ако имате добри идеи за ЖК давайте,че вече сьм в 4 месец и нямам време за мотане.

# 256
Боян Георгиев се казва. Точно преди 5 минути си записах час при него. Чудех се между Евгения Георгиева и него. Попаднах на много добри отзиви за Боян Георгиев, а и работи по З.К. но не знам дали приема за ЖК. В петък ще ида на преглед при него и ще питам. Ще се радвам и други да се включат със свежи мнения за него.

# 257
 Peace Peace Peace аз съм на ЖК при Боян Георгиев и съм доволна- готин е, обяснява, внимателен, дано има още места за ЖК.  Аз лично исках един лекар да ме наблюдава и изражда накрая, да е по ЗК, всеки път ме гледа на ехограф.

# 258
  • Варна
Момичета, кажете къде се ходи за ФМ и БХС?
Знам, че има добри доктори и не чак толкова добри, чела съм, но търсачката иска повече от 3 символа  Embarassed

# 259
  • Варна
Доколкото знам БХС правят само в Терапията. За ФМ най-препоръчван е доц.Балев в клиника Темелков, нямам лични впечатления от него, май записването ставало трудно. Други за ФМ са д-р Цонев, също в клиника Темелков, не съм доволна от него, целият преглед беше максимум 10минути, в които не знам точно какво успя да види и какво не; д-р Марио Давидков в МЦ Младост; д-р Максим Яков в Майчин дом и д-р Петинка Цветкова. Не претендирам за изчерпателност, това са имената, които аз съм срещала да се коментират по въпроса за ФМ.

# 260
  • Варна
На мен гинеколога ми беше казал БХС в терапия да си направя. Не знам дали е само там...

# 261
  • Варна
serendipity_85 доста голям избор Simple Smile благодаря!   bouquet

# 262
Привет момичета! Моля, препоръчайте ми добър гинеколог за цитонамазка , държа да е с четчица. Досега ходех всяка година при Скочев, но като чета по-назад в темата, вече май няма да се върне, а и днес звънях в частната клиника където работи и от тампродължават да ми казват че има здравословни проблеми и не работи. Не държа да е по ЗК, важното да е качествено направена.

# 263
  • Варна
Pollly, БХС се прави освен в Терапията и в Майчин дом, така или иначе пробите се пращат в Националната лаборатория по генетика в София, а знам от моя приятелка, че в Майчин дом правят ФМ и ти вземат кръв за БХС, така си спестяваш едно разкарване, ако ходиш другаде за ФМ.

# 264
Ако става дума за др Шопова, която работи в медицинския център до АГ, мога да ти дам телефон да си запишеш час при нея, само че на мен ми иска абоанамент от 300 лв, за да ми следи бременността и за това съм при друг лекар.Иначе съм доволна от нея (годишните прегледи си правя при нея, имах и някои проблеми, тя ми помогна)Все пак мое лично мнение е, че тези абонаменти са пълна глупост, моята лекарка си ме гледа на ехо всеки път и не ми е взела и стоитнка. 0878611235 това е телефона на мед. център, там може да си запишеш час

аз ходя при нея,може и без абонамент,но тогава няма да ти обърне внимание... грубо отношение, направо ми се "кара" като я питам нещо.....а ми я бяха препоръчали

# 265
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз от ФМ съм доволна от Балева,тя е дъщеря на Балев.Лесно става записването и всичко обяснява.Относно ранното запознаване със доктора,който желаете да ви изроди,смятам ,че като срок изобщо не е рано.Нали трябва да се запознае със вас,да има поглед в/у нещата.Аз лично никога не бих се доверила на някой ей така без да ме е виждал и наблюдавал поне последните два месеца.То като ще е на случаен принцип каква е логиката да си избереш доктор?Мое мнение.

# 266
Балева в момента е в майчински, второто ѝ дете е на 2 месеца.

# 267
  • Wolwedans
Аз от ФМ съм доволна от Балева,тя е дъщеря на Балев.Лесно става записването и всичко обяснява.Относно ранното запознаване със доктора,който желаете да ви изроди,смятам ,че като срок изобщо не е рано.Нали трябва да се запознае със вас,да има поглед в/у нещата.Аз лично никога не бих се доверила на някой ей така без да ме е виждал и наблюдавал поне последните два месеца.То като ще е на случаен принцип каква е логиката да си избереш доктор?Мое мнение.
Подкрепям! Докторите, които имат много пациентки могат да ти откажат ако се появиш в последния момент, те също планират отпуски, дежурства, пътувания и т.н. Освен това каквоще стане ако бебето подрани. Трябва да се мисли за всичко. Аз ходих още от 4-я месец и не мисля, че е било рано...

# 268
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Али и аз съм на това мнение.Веднъж в месеца не е толкова ангажиращо,но е важно.То и аз уж си бях избрала доктор ама.......трънки.Човек не знае какво може да се случи и да предвиди нещата.

# 269
Здравейтте
Изписаха ми 2х10 таблетки  фолиева киселина на ден, което е много над нормата и се чудя дали някой е пил такова количество и дали не трябва да се съветвам с АГ-то си първо.Отклонявам се от темата,но от утре трбва да я пия а се страхувам...
Изписани са от хематолог, който го направи на база кръвна картина, но без да се знаят стойностите на желязо и Б12...

Общи условия

Активация на акаунт