Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 386
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,някои може ли да ми препоръча коя е по добра Петинка Цветкова или Ренета Йорданова за ЖК?

# 466
  • Варна
Здравейте,някои може ли да ми препоръча коя е по добра Петинка Цветкова или Ренета Йорданова за ЖК?

За Йорданова нищо не съм чувала, но в момента съм записана на ЖК при Цветкова и не мога да се оплача от нищо. Засега съм имала всичко на всичко 1 ЖК, но съм имала и други прегледи при нея преди това, слава Богу, не ми е направила лошо впечатление или претупала.

# 467
Отзиви за д-р Мурад моля помогнете.......

# 468
  • Варна
Аз съм изключително доволна от нея и като специалист и като човек. Разбира си от работата, а и никога няма да те притесни, можеш да я питаш за всичко, изслушва, обеснява и винаги си вдига телефона. Същото мога да кажа и за д-р Симеонова, но с една идея е по припряна.

# 469
Аз съм изключително доволна от нея и като специалист и като човек. Разбира си от работата, а и никога няма да те притесни, можеш да я питаш за всичко, изслушва, обеснява и винаги си вдига телефона. Същото мога да кажа и за д-р Симеонова, но с една идея е по припряна.

Това за Ренета Йорданова ли се отнася?

# 470
  • Варна

Това за Ренета Йорданова ли се отнася?
Не, за д-р Мурад

# 471
YS, ти ходила ли си при Рената Йорданова?

# 472
YS, ти ходила ли си при Рената Йорданова?

Не, не съм ходила. Ходя при светилата от Майчин дом, обаче ми трябва някой лекар извън там за втори и трето мнение по разни въпроси. Казвам светила нали щото ако някой лекар не е чуван тук, то те са постоянното присъствие.

# 473
YS, лично за мен тази докторка е доста неприятна. При единственото ми посещение при нея беше доста груба, през цялото време мрънкаше, че била болна и хич не и се идвало на работа. Отделно при прегледа беше също грубичка и след него прокървих  Rolling Eyes Аз поне мисля че има доста по-читави лекари от нея Peace

# 474
  • Варна
Още едно негативно мнение от мен за д-р Рената Йорданова. Далеч от тази жена!

# 475
Ако някой може да помогне със съвет, къде са по-добри условията за раждане във Варна. Колебая се между Окръжна болница и АГ, ако имате и впечатления относно конкретни лекари.

# 476
Ако някой може да помогне със съвет, къде са по-добри условията за раждане във Варна. Колебая се между Окръжна болница и АГ, ако имате и впечатления относно конкретни лекари.
АГ при д-р Николов.Много съм доволна Simple Smile

# 477
АГ при д-р Николов.Много съм доволна Simple Smile
Аз препоръчвам АГ при д-р Танев.Изключителен професионалист и човек.  Simple Smile Peace

# 478
  • Варна
AГ д-р Николов. Аз се колебаех между него и д-р Танев. И двамата са добри. Да добавя пети или седми етаж. Отиди на "отворените врати" и разгледай.

# 479
Благодаря за отговорите. А кога има ден на "отворените врати" в АГ и всъщност от кое се определя етажа, от лекаря който съм избрала или? Извинявам се ако въпроса ми звучи глупаво, но ми се иска да се ориентирам правилно.

Общи условия

Активация на акаунт