Майки лесбийки?

• 87 021
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 1 605
  • На земята, която е всъщност звезда.
hahaha

И като се замислих, всъщност е по-голямо извращение хомота да отглеждат деца отколкото онези които ги женят на по 12 ...

Щом предпочиташ педофилията няма какво да обсъждаме.

# 1 606
Предпочитам да ме отгледат педали, отколкото да ме оженят на 12. Sick

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 20:25 от punky90

# 1 607
  • # супернатурална #
Защото са си извратеняци. Лекували ги успешно в клиники в Иран.
Да отиват да се лекуват там, аман от недоуважени претенции.

Крайни сме защото търсим решение,а не оправдание и някакъв  компромис.
Въпроса се решава лесно, обявяват си го пак за отклонение и да се лекуват.
Ако не,да се омитат, искам нормална среда за децата ми. Нормална според
мен, не според някой друг...
И като търсите решение, намерихте ли? Иран явно е рая на непримиримите. Тъкмо си следват племенните традиции - продават жени, много често около коментираната възраст. Но както "мъдро" е казал народът - "по добре дъщеря к...ва (или насилена сексуално на 12), околкото син п.....ст."

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 20:19 от Г. Краули

# 1 608
  • Galaxy 13197853088
Казаха, че там успешно ги лекували, защо да не ги пратим там и после лесно да се интегрират излекувани?
Еднакво гнусни са и двете. Не разбирам защо ги защитавате. Те са болни хора, трябва да им се помага.

# 1 609
  • # супернатурална #
Ми защото не може насила. А и здравната каса няма да плати  Naughty Но пък всеки, който е очарован от напредъка на медицината в Иран е свободен да имигрира. Тъкмо при процент педали близък до нула (вследствие лечбната сила на някакво арабско биле) вероятността синът му да се изпедерасти също клони натам.
Не вярвам да говориш сериозно, по-скоро провокираш  Laughing

# 1 610
  • Galaxy 13197853088
Тихо!
Корегирай си поста.

# 1 611
Тук са само жени, които за разлика от мъжете могат да имат деца с незначително участие на мъже.
Отбелязвам, че и могат да ги гледат.
Въпросът е дали две майки трябва да се пишат законно като две или едната, а другата е приятелката на мама.

Твоето мнение по темата какво е?

Devorah, наистина имам енергия по темата.
Осиновява се от една / без брак/ и се ражда от една без брак.
Аз съм за раждането.

Снежи, а ти смяташ ли, че партньорката ще си остане приятелката на мама, само защото няма легализирано съжителство? Пак ще е мама, защото ще се грижи за детето като мама. Но би било по-лесно, по-сигурно и уредено, ако двете партньорки имат еднакви права и отговорности. Те така и така са родители, това е.

# 1 612
  • Galaxy 13197853088
Родители?
Що за израз в контекста на хомосексуалисти.

# 1 613
Родители?
Що за израз в контекста на хомосексуалисти.

Комуникацията ми с теб се изчерпва със следното:

8. Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.

http://www.bg-mamma.com/?topic=23714.0

# 1 614
  • Galaxy 13197853088
Някъде да съм призовавал хомосексуалните да бъдат избити (напримерно) или бити или мразени, че да ми цитираш правилата? м?
Та те са болни хора, трябва да им се помага, да се лекуват, да им се помага да се ориентират ...
Не ми се чете напред всъщност ти хомосексуалистка ли си?

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 21:32 от Labrador

# 1 615
Ми, така де, къде по-добре е на едно 12-годишно да му го на*****, вместо да има родители от един и същи пол.  Sick
Лабрадор и на раждането на всеобщо основание беше поддръжник, какъв недостатък намери на майките лесбийки ми идва неразбираемо.

# 1 616
  • # супернатурална #
Обикновено подобни провокации са забавни, но не и в случаи, в които събеседниците са с реални проблеми. Някои от пишещите тук са чували такива неща, казани сериозно и не мисля, че им е приятно. Каквото и да си говорим, въпрос на време е да се разрешат браковете между еднополови и да бъдат признати за пълноправни родители.   Да му мислят тези, които трудно ще се примирят с факта. Ако хич не могат - е Иран къде е.

# 1 617
  • София
Какво значи раждане на всеобщо основание?

# 1 618
  • Galaxy 13197853088
Защитавам правото на една общност да си определя традициите, вярванията и обичаите.
Дори били и те и в разрез с нашите разбирания, обаче дамите вадят от контекста и лепят
ли лепят ...

# 1 619
Александрия, не мога да цитирам конкретна тема, но общо взето, в различни е застъпвал идеята, че е глупаво да не раждаш, защото смяташ, че нямаш достатъчно пари или че няма да можеш да отгледаш детето.

Общи условия

Активация на акаунт