Майки лесбийки?

• 87 036
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Galaxy 13197853088
Няма ли да приключвате темата, майки лезбийки и педераси ....
Също толкова извратено е да се отглеждат деца в затвора или места с психично болни.

# 1 591
2. струва пари. Второ при хетеросексуални може да не е умишлено и бащата запазва правата си до 3 години на детето.

3. Не е вярно, ако имат брак. Бащата не осиновява детето, а го придобива по закон.
При този случай, а и болшинството от разводите, въпреки, че закона дава равни права на майката и бащата, то децата остават при бащата много  по- малко отколкото при майката.
Почти е невъзможно, ако майката иска детето да се даде на бащата.

1. Струва. Плащаш.

2. Добре, придобива. Не виждам защо да не може да се осиновява.

Снежи, толкова много енергия имаш за тази тема...но войнът и сам е войн. На мен ми е петъчно-слънчево и мисля да се порадвам на времето навън.

П.П. Сега виждам, че може да подискутирате с Labrador. Enjoy.

# 1 592
Тук са само жени, които за разлика от мъжете могат да имат деца с незначително участие на мъже.
Отбелязвам, че и могат да ги гледат.
Въпросът е дали две майки трябва да се пишат законно като две или едната, а другата е приятелката на мама.

Твоето мнение по темата какво е?

Devorah, наистина имам енергия по темата.
Осиновява се от една / без брак/ и се ражда от една без брак.
Аз съм за раждането.

# 1 593

Labrador
е съдник. Не става за дискусия.

# 1 594
  • Сопот, Пловдив
Не виждам какво толкова страшно има относно осиновяването, най-вероятно при раздяла децата ще се присъждат на биологичния родител, освен в някакви изключителни случаи, както обикновено децата се присъждат на майката при развод на хетеродексуални с редки изключения.

# 1 595

Labrador
е съдник. Не става за дискусия.

Естествено, че не е удобен. Кратко и ясно си казва мнението. Което съвпада с това на мнозинството.

# 1 596
Не виждам какво толкова страшно има относно осиновяването, най-вероятно при раздяла децата ще се присъждат на биологичния родител, освен в някакви изключителни случаи, както обикновено децата се присъждат на майката при развод на хетеродексуални с редки изключения.
Как при осиновяване на биологичния родител?
При две майки означава на биологичната майка. Това за мен е доста по приемливо, отколкото да решава съда.

# 1 597
  • Сопот, Пловдив
Как при осиновяване на биологичния родител?
При две майки означава на биологичната майка. Това за мен е доста по приемливо, отколкото да решава съда.

Имам предвид, ако приемрно едната жена в двойката роди, а партньорката й осинови детето. Пак ще трябва да репава съда според мен и съм почти сигурна, че подобни решения винаги ще бъдатв полза на биологичната майка(което обаче не би трябвало да освободи осиновителката от правото да вижда детето или от задължения спрямо него). Когато вече детето е осиновено и от двете и не е биологично дете на нито едната, предполагам ще се гледа коя какви усложия за отлгеждане предлага. Но това моето са си само предположения как ще бъде.

# 1 598
  • София

Цитат
оплюх сляпото следване на определени практики
Да,на определен закон,а не на всеки закон,за който се сетиш - ако ти не виждаш разликата,аз вина нямам... Rolling EyesНе виждам и какво ви пречи подобен закон,ето,обосновете се,защото това е темата,а не леките наркотици... Wink

На мен лично ми пречи, че узаконяването на определени извратени практики води до деградация на обществото. И то в много по-голяма степен от узаконяването на леките наркотици.

# 1 599
  • # супернатурална #
А защо мъжете са много по-неприемащи ( и като брой, и като степен) от жените  newsm78 Айде, лесбийките пак може да ги преглътнат, ама гейовете...Това сравнение на хомосексуални с психично болни и престъпници чак мен ме обиди, а съм твърдо хетеро.

На мен лично ми пречи, че узаконяването на определени извратени практики води до деградация на обществото. И то в много по-голяма степен от узаконяването на леките наркотици.

Така, така. То бая народ чака да стане легално, та да мине на другия бряг  ooooh!

# 1 600
  • Galaxy 13197853088
Защото са си извратеняци. Лекували ги успешно в клиники в Иран.
Да отиват да се лекуват там, аман от недоуважени претенции.

Крайни сме защото търсим решение,а не оправдание и някакъв  компромис.
Въпроса се решава лесно, обявяват си го пак за отклонение и да се лекуват.
Ако не,да се омитат, искам нормална среда за децата ми. Нормална според
мен, не според някой друг...

# 1 601
  • На земята, която е всъщност звезда.
Защото са си извратеняци. Лекували ги успешно в клиники в Иран.
Да отиват да се лекуват там, аман от недоуважени претенции.

Крайни сме защото търсим решение,а не оправдание и някакъв  компромис.
Въпроса се решава лесно, обявяват си го пак за отклонение и да се лекуват.
Ако не,да се омитат, искам нормална среда за децата ми. Нормална според
мен, не според някой друг...

Доколкото си спомням, нормалната среда за теб одобряваше брак на девойки на 12 години.  newsm78

# 1 602
  • Galaxy 13197853088
Глупости.
Бъркаш с това, че смятам традициите в племената да си се спазват, без да им се натрапва западни ценности.

# 1 603
  • На земята, която е всъщност звезда.
 hahaha

# 1 604
  • Galaxy 13197853088
 hahaha

И като се замислих, всъщност е по-голямо извращение хомота да отглеждат деца отколкото онези които ги женят на по 12 ...

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 20:03 от Labrador

Общи условия

Активация на акаунт