Майки лесбийки?

• 86 924
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 90
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тези влюбвания не са особено сексуални, обаче Whistling

# 91
Ама все пак харесваш Пешко, а не Марийка, нали?

# 92
Да, но след известно време, когато реша да обменя телесни течности с Пешко, мога и да открия предимствата на Марийка Laughing

# 93
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ама все пак харесваш Пешко, а не Марийка, нали?

Peace Именно. И ако си хетеро си лепиш плакати на Бийбър, а не на Селена.

# 94
Да, но след известно време, когато реша да обменя телесни течности с Пешко, мога и да открия предимствата на Марийка Laughing
Ъ?  Laughing
Да пробвам с жена за да разбера дали съм лесбийка ли?  Rolling Eyes

# 95
Не- пробваш с мъж, осъзнаваш, че всъщност не ти харесва, и пробваш и с жена Peace. Поне така е било при единствената ми приятелка-лезбийка, която ми е достатъчно близка, за да я питам как стават тия неща Blush

# 96
когато се роди втория ми син в стаята ми имаше семейство - 2 жени (млади, медицински сестри) и им се беше родило бебе  Simple Smile Вси4ки роднини идваха да го гледат ...
Според мен провери в интернет. Не може да не намериш нещо по темата.
виж интересно: http://allforthekid.wordpress.com/2012/02/17/%D0%B5%D0%B4%D0%BD% … %82%D0%BE-%D0%BD/

Аз ли4но не виждам с какво едно хармони4но съжителство между 2 жени може да е по-лошо от живот в проблемно "нормално" семейство.
Разбира се , сексуалня живот си е 4астен и няма нужда да се занимава вси4ко живо с него.

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 11:32 от Severina_

# 97
Трябва да бъде забранено със закон хомо семейства да отглеждат деца! Не съм консервативна, ама детето трябва да бъде отглеждано от майка ( жена) и баща ( мъж), дургото е плод на болни мозъци. Няма как хомо семейство да отгледа нормално дете, защото представите му ще бъдат объркани. Нали все пак децата  използват за пример родителите си  ( поне така трябва да бъде)

# 98
Трябва да бъде забранено със закон хомо семейства да отглеждат деца! Не съм консервативна, ама детето трябва да бъде отглеждано от майка ( жена) и баща ( мъж), дургото е плод на болни мозъци. Няма как хомо семейство да отгледа нормално дете, защото представите му ще бъдат объркани. Нали все пак децата  използват за пример родителите си  ( поне така трябва да бъде)

НЕуважаема, аз смятам, че на вас трябва да ви се забрани със закон не само да отглеждате деца ами и животни!

Не разбрах в коя област не сте консервативна???
А също и не разбрах вас лично по какъв начин ви засяга сексуалността на Пенчо или Иванка?
И как точно това се отразява на способността им да бъдат родители?

И докъде ще я докараме, ако по този начин всички тръгнем да забраняваме със закон нещата които не ни харесват? До фашизъм, реален социализъм?
Я направо да вземем да ги избиваме различните от нас,
русите и синеоките, левичарите и плешивите!!!  #2gunfire
Какво ще ги правим бисексуалните родители също не разбрах?   newsm78

# 99
  • На земята, която е всъщност звезда.
Трябва да бъде забранено със закон хомо семейства да отглеждат деца! Не съм консервативна, ама детето трябва да бъде отглеждано от майка ( жена) и баща ( мъж), дургото е плод на болни мозъци. Няма как хомо семейство да отгледа нормално дете, защото представите му ще бъдат объркани. Нали все пак децата  използват за пример родителите си  ( поне така трябва да бъде)

Представям си пък ако беше консервативна...  Joy

# 100
Вселена  rotfImbo

# 101
  • Сопот, Пловдив

Ама не, разбира се, по кое пък да си помислим, че си консервативна?  Laughing

Трябва да бъде забранено със закон хомо семейства да отглеждат деца... детето трябва да бъде отглеждано от майка ( жена) и баща ( мъж), дургото е плод на болни мозъци.

По-добре да бъдат отглеждани от такива "болни мозъци", отколкото от хомофоби, имат много по-голям шанс да станат толерантни хора, с по-широко скроен мироглед. Но доколкото разбирам, според теб това значи да си с 0бъркани представи.  Stop

# 102

Аз ли4но не виждам с какво едно хармони4но съжителство между 2 жени може да е по-лошо от живот в проблемно "нормално" семейство.

Закачам се за този пост, тъй като имаше и други подобни.
Не схващам идеята защо се сравнява хармонично хомо семейство с проблемно хетеросексуално.По-горе имаше пак такова сравнение.

Нека да сравним нормално хетеро с нормално хомо.

Или проблемно хетеро с проблемно хомо.

Едва тогава могат да се преценят ползите и негативите, а не като сравняваме само и единствено прекрасните хармонични семейства с еднополови партньори с проблемните хетеро семейства.Такива сравнения не ползват никого, дори ми се струват и леко оскърбителни за което и да е хармонично семейство.

# 103
На проблемно хетеросемейство, никой никъде няма да даде възможност да осиновят дете.
В България на идеалното хомосемейство също.

пп По-нагоре показах резултат от статистика, сравняваща постиженията на деца (оценки и социална адаптация) отгледани хомо- (от две жени) и хетеросемейства, ако английският е проблем за участничките в дискусията няма проблем да го преведа

# 104
Е сега е модерно да си гей или лесби  Simple Smile ...Нека се обичат, не ми пречат ама да отглеждат деца  е прекалено... Забравих да добавя, че благодарение на тази мода броят на  хив позитивните расте ли расте! Факти.
Rois, какво разбирая под толерантност?!
Благодарение на тази fake толерантност към всичко и всеки светът пропада!

Общи условия

Активация на акаунт