Майки лесбийки?

• 87 074
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 1 560
Е, ти рече - щов м други страни е позволено - значи и тук трябва.
Ето - значи и наркотиците да взаимстваме....поне!
Убягва ти логиката, ама много. Ето, обясних като за теб.

# 1 561
Цитат
В Холандия и някои наркотици са легални. Знаеш ли?

Верно ли?!Ей,понякога ме кефиш,знаеш ли? Joy Joy Joy Joy
Какво общо имат наркотиците с хомосексуалните бракове,я ми кажи?
Ти ги изкара криминален контингент гей двойките,браво! ooooh!
Вече не се усещате какво пишете май... Whistling
Те и не само в Холандия някои леки наркотици са легални,знаеш ли?!А,и проституцията е легална там,което никак не е зле,щото е под контрол и плаща данъци... Wink
Такаааа,нещо друго,което е извън тази тема има ли за обсъждане,да го пъхнем и него тука?

Библията не се е споменала по темата и извън нея.

# 1 562
  • 221B Baker Street
Ама те законите могат да се променят и допълват постоянно,нали това е целта на демокрацията... Wink
Щом в доста страни вече законите за хомосексуалните бракове са факт,какъв е проблема?
Няма проблем.
Има процедура по създаване на закон, също и за изменение на закони.
Защо не се поиска това? Или е искано?
За да искаш да прокараш какъвто и да е закон,се иска доста яко лоби в парламента... Wink
Иска се и съпричастност,и смелост,от депутатите,за да го поставят на дневен ред... Peace
Ти подобни хора в парламента ни виждаш ли?!Щото аз не...

# 1 563
Ето я Библията по темата.
Много препоръчително четиво.

# 1 564
Тоест гейбраковете не са позволени все още, защото нашите депутати са страхливи  Joy

# 1 565
  • 221B Baker Street
Цитат

Аааа,цитирана е хиляди пъти,и в тази тема,и в предишните подобни... Laughing

Цитат
Ох,тя твоята логика всеки я вижда... LaughingДа сравняваш един закон с друг,дето нямат нищо,ама нищо общо...да ти таковам логиката аз.... Joy Joy Joy

# 1 566
Цитат

Цитат
Ох,тя твоята логика всеки я вижда... LaughingДа сравняваш един закон с друг,дето нямат нищо,ама нищо общо...да ти таковам логиката аз.... Joy Joy Joy

Laughing Не знам кого трябва да таковаме вече, обърках се и аз ...

Ама те законите могат да се променят и допълват постоянно,нали това е целта на демокрацията... Wink
Щом в доста страни вече законите за хомосексуалните бракове са факт,какъв е проблема?

На това реагирах. Но явно не по начина, по който ти очакваш, извини ме за което.

# 1 567
  • 221B Baker Street
Тоест гейбраковете не са позволени все още, защото нашите депутати са страхливи  Joy
Нееее,те нашите депутати са китки,цветя и рози само,ма то честни,ма то съпричастни,ма то взимат всеки закон присърце,особено,ако нямат никакв печалба от него... Mr. Green
Ама не се притеснявай,и времето на този закон ще дойде,ако не днес,то след време и ние ще станем нормална държава с нормални закони... Wink

# 1 568
  • София

В законите преди известно време е пишело, и че жената няма право на собственост. Добре, че после се е разписало друго. Дали ей така случайно е променено?

Така ли? Преди колко време и в кои закони?

# 1 569

Аз не виждам какво общо имат човешките права с наркотиците, хазарта или проституцията. Ами то щом в някои страни не е позволено, защо пък да не забраним браковете между мюсюлмани и не-мюсюлмани като в Иран? (само за жените и там за мъжете може)

# 1 570
Нееее,те нашите депутати са китки,цветя и рози само,ма то честни,ма то съпричастни,ма то взимат всеки закон присърце,особено,ако нямат никакв печалба от него... Mr. Green
Ама не се притеснявай,и времето на този закон ще дойде,ако не днес,то след време и ние ще станем нормална държава с нормални закони... Wink

Интересно е дали ще ме арестуват тогава, ако кажа на сина - въпреки закона - че не е нормално?  Thinking

Аз не виждам какво общо имат човешките права с наркотиците, хазарта или проституцията. Ами то щом в някои страни не е позволено, защо пък да не забраним браковете между мюсюлмани и не-мюсюлмани като в Иран? (само за жените и там за мъжете може)

Когато нон стоп се вади от контекста - няма начин да стане читава тема.  ooooh!
Сто пъти обясних. Още ли има нужда? Ако да - кажете, ще опитам пак.

# 1 571

Добре, защо в закона е записано едно, а вие твърдите друго? Къде трябва това да се постави на обсъждане? Или ние сме решили, от вас се иска какво...?

В законите преди известно време е пишело, и че жената няма право на собственост. Добре, че после се е разписало друго. Дали ей така случайно е променено?

Да не поставяме правото на собственост на равно с правото на жената да е майка.
То навремето мъжа е можел да избира между живота на майката и живота на детето.
При случай, че това звучи доста остаряло защо не се пусне предложение за изменение на Конституцията и Семейния кодекс?

# 1 572
Цитат

Цитат

Еххх... ама нищо, то и други неща обсъдихме по 10-50 пъти - да поговорим и за Библията в следващите 15 страници Simple Smile

# 1 573

Интересно е дали ще ме арестуват тогава, ако кажа на сина - въпреки закона - че не е нормално?  Thinking

Когато нон стоп се вади от контекста - няма начин да стане читава тема.  ooooh!
Сто пъти обясних. Още ли има нужда? Ако да - кажете, ще опитам пак.

Не, но ако кажеш на някой хомосексуален в лицето, че е ненормален/извратен, защото е гей - има си съответния закон.

# 1 574
  • 221B Baker Street
Цитат
На това реагирах. Но явно не по начина, по който ти очакваш, извини ме за което

Напротив,реагира точно по начина,по който очаквах - за това и се смея с глас... Wink
Ще кандидатствам аз,ако има свободно място в някоя телевизия,за врачка... Mr. Green

Цитат
Интересно е дали ще ме арестуват тогава, ако кажа на сина - въпреки закона - че не е нормално?
Пак бъркаш нещата,ама айде,простено ти е,явно,че иначе не можеш... Wink

Общи условия

Активация на акаунт