Парфюмни размисли и страсти - 159

• 42 598
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не съм го носила основно и подробно, но от неколкократните проби и не съм изпитала подобно желание.

# 601
Здравейте момичета  Hug
Аз пък тези дни съм на смокинова вълна! След като наскоро придобих Мукхалата и Отмъстителната, реших че е дошло време и за нещо лятно.  Laughing Първо тествах Филосикос и Нинфеото, а днес се разходих до Съркъл и се запознах с двете смокини на Л'Артизан. От четирите категорично избрах Филосикос  Heart Eyes В тази връзка искам да попитам от къде си го купувате, от тук ли? http://www.diptyqueparis.co.uk/
Видях в сайта, че Филосикос има две версии, ЕДТ: http://www.diptyqueparis.co.uk/personal-fragrances/philosykos-edt-528.html и ЕДП: http://www.diptyqueparis.co.uk/personal-fragrances/philosykos-eau-de-parfum.html Някой познава ли ги и двата, има ли голяма разлика? Във Фрагрантика само ЕДТ версията намирам.

ПП. Опитах да го поръчам в горния сайт, както и в http://www.liberty.co.uk/, не става и в двата, сигурно защото давам адреса на фирма посредник в Англия, а картата с която опитвам да платя е българска. В Luckyscent ми изписва, че ако го поръчам сега ще бъде шипнат чак след 2 седмици  ooooh! Така че, моля  помагайте с идеи от къде да си го поръчам  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 14:22 от Ronita

# 602
  • Козлодуй
Tук го има и доставят и до Бг.Но пак има уговорка-след 20.08.А на тези не разбирам дали трябва да направиш запитване,зле съм с англо-унгарския Mr. Green Но пак доставят до Бг.
С каква карта опитваш да платиш,на коя банка по-точно?Аз редовно го правя,но не в тези сайтове разбира се,с карти на ДСК.

# 603
Благодаря ти,  Lunen_sun
След 20-ти да ми го изпратят ми е много късно, докато пристигне и лятото ще е свършило. Rolling Eyes Унгарците също го нямат наличен, сега им писах и ги питах кога очакват да го получат, но явно и там няма да стане веднага  Sad
Картата ми е Виза Електрон, на Пиреос, плащам си навсякъде с нея, не съм имала проблеми. И в Пейпал съм регистрирана, но тези сайтове които намерих изобщо нямат опция за плащане през Пейпал..

# 604
Филосикос е най-красивия смокинов аромат за мен, накарахте ме да го извадя Simple SmileНо в жегата се губи, Ронита за есен е идеален Heart Eyes

# 605
  • Козлодуй
Рони,разбирам те чудесно Hug И аз като искам нещо,го искам сега и веднага.Дано успееш да го намериш от някъде fingerscrossed
Някой виждал ли е тази красота?Попаднах на него,докато ровех за Филосикос,привлече ме изящното черно бутилче,но като гледам пирамидата,не ще да е мой с това нероли Twisted Evil

# 606
  • Варна
Сънчо, дават го за август 2012 и сигурно ще мине време докато стигне до нашите ширини. И на мен ми стана любопитен.

Амбър фетиш е истинско вълшебство  Heart Eyes Отивам да изровя пробата и да си пръсна, ще му се полюбувам на климатик.

# 607
Филосикос е най-красивия смокинов аромат за мен, накарахте ме да го извадя Simple SmileНо в жегата се губи, Ронита за есен е идеален Heart Eyes
Да, но аз си представях да съм с него на морето в края на август - началото на септевмри, идеален ми се струва за тази цел  Heart Eyes Въпреки че както съм го подкарала, накрая пари за море няма да останат  Joy

Яд ме е, че ни една от Л'Артизановите смокини не ми хареса, тях поне можех да ги имам още днес!

# 608
Въпреки че както съм го подкарала, накрая пари за море няма да останат  Joy
hahahaНе си само ти така Laughing
Мимс , какъв е тоя фетиш  Grinning Ниш?
Аха, Гутал Laughingомръзнали са ти летните свежаци доста

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 17:46 от raz_nejena

# 609
Мимс я е обхванала някаква мазохистична вълна Mr. Green
На мен Амбър фетиш не ми понесе дори в сняг.

Разприказвахте се за смокини и реших да разнося Артисановата смокиня, че Нинфео нещо не ми върви това лято, но не защото не го харесвам.

# 610
Тези,които се сещат за аромата на парфюма Imperatrice na D&G (спомням си,че имаше нотки на диня и киви) може ли да ми препоръчат трайни и не много скъпи парфюми,с пдообни аромати на Императрицата.С две думи-нещо плодово,но не тежко и свежо.

# 611
Хич!.......ето този е убиец за насляпо! Няма ли някои да се засили? Wink Mr. Green

# 612
  • на терасата
Тези,които се сещат за аромата на парфюма Imperatrice na D&G (спомням си,че имаше нотки на диня и киви) може ли да ми препоръчат трайни и не много скъпи парфюми,с пдообни аромати на Императрицата.С две думи-нещо плодово,но не тежко и свежо.

Нося в момента Happy heart на Clinique, свеж и летен! Eau de Kriziа също много го харесвам, но е нетраен при мен.

# 613
  • Варна
Мимс я е обхванала някаква мазохистична вълна Mr. Green

Що бе, много е хубав  Heart Eyes Пачулито му е много подобно на короманделското. Не ме е гътнал още, само 2 спрея посмях. Сега ще го вейна и край морето.

# 614
  • София

Ralph Lauren cool е много свеж като аромат и с такива нотки.

Общи условия

Активация на акаунт