КГБ=Клуб на Готините Баби - 124.

• 75 653
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Супер туризъм и аз съм ЗА.  Joy

# 511
Кари,Яжка,Джили,Танита,Шпунц благодаря Ви! newsm51 newsm51 newsm51
Тути честит рожден ден на Ани.От съце и желая много здраве ,много успехи и щастливи години! bdbaloni baloni newsm38  Gift
Жабче  важното е да получава течности,за да не се обезводни от повръщането
Може и това
 Вомитусхил

# 512
Иви , то знам мила и това , ма тук тез са си башка.
Сега нямало ампулите , та друго дали на съседката.
Виж като веща дали е добро по съставки.
На вкус е страхотно. Laughing
В кутия са по 5 пак. прахчета , вкуса е на фанта портокал.
Та едно пакетче се разтваря в 1 л. вода и се пие през 10 мин. по 15-20 мл.
Съставките са -
= 3,5 грама натриев хлорид.
= 1,5 грама калиев хлорид
= 2,9 грама тринатриев цитрат дихидрат
=20,0 грама глюкоза
Казва се SUERORAL casen - испанско си е.

Пък таз аптекарката ме запомнила и се скарала на съседката , че детето щом е
повръщало повече от 3-4 пъти за 12 часа било за болница , а не да го самолекуваме.
Тука са си мамата джаса , ма важно , че детенце преспа 2 часа , само дето сега го е страх да не повръща и неще да яде нищо , само течности.

# 513
  • Кубрат/ Пишурка
 И аз най-после съм тук!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ! ДАНО СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!    bouquet  bouquet  bouquet
Аз днес ходих да занеса Анжелка на Русе, че утре в 6 ч. тръгваме за Балчик. Сега ставам, че тепърва ще се боядисвам, къпя, ет сетера (и тъй нататък - за тези, които не са учили френски hahaha)
В понеделник ще отида пак, че Криско е сам и ще се гледаме една седмица (през два дена - двамата).

Джили, преди два-три дена Анжелка по някакъв повод ми каза, че някой бил стар като мен. Аз, съответно се нацупих, а тя: Всъщност, бабо, на колко години си? Аз: на 55, Тя: Какво чух, на 25 ли...  Joy Joy JoyГоляма хитруша!

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 21:45 от Янче-то

# 514
  • София
ето съм след 2 дневно отсъствие.
Танита,, честит рожден ден на Бори с пожелания за здраве и да е все по-по най!   bouquet
Ивлин, и твоя рожденник да е жив и здрав!   bouquet
Тутулна, честито на  твоето Ани с пожелания за сбъднати мечти!   bouquet
Жабката, вече са ти писали, но и за мене това е вируса. Ще мине за 2 -3 дни, давай течности.
Имате много поздрави от Аненце - в къщи си е и си маринова пържола. Ама пържола и половина - с размери 45 на 30 см., огромно нещо. Да видим как ще се опече.

# 515
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Момичета, много приятно ме изненадахте и ви благодаря за пожеланията към Ани. Вече са предадени. Приемете  и нейните благодарности.

Както се полага на празник да ви почерпя.
Започваме със салатка, баница по български обичай,свински пържоли в зелев лист, пилешки хапки, торта и пастички....

Желая много здраве, щастие и късмет на двамата младежи Бори и Явор.
     Желая им от цялото си сърце да реализират мечтите си и да успеят в живота!

за щастливата Танита                                       

и за теб Иви

спокойна нощ

# 516
Момичета Hug , да се разпиша преди лягане .
Яжка Hug офертата много ми допадна ! Аз съм" за" hahaha Joy
Джили Hug днес наистина е голяма жега в Пловдив , а през следващите дни ще е още по горещо.
Малките не искат да ходят на вилата , че им било скучно , нямало с кой да си играят , а Вили/дъщеля ми / и Ники/зет ми / снощи отидоха до Истанбул за три дни. Утре сутринта деди ще отиде сам , та да полее , а аз ще си стоя на климатика и ще обгрижвам малките .
Таничка Hug с удоволствие четох , как сте си изкарали снощи у сестра ти. Такива вечери с близки хора ги обожавам.
Много се смях на поздрава към Борко от момичето. Готини са ни момчетата и вече пораснаха...
Жабче Hug ще му мине на Краско . Не се притеснявай , че не яде. Глада лекува. Давай му течности както те съветват  момичетата и по някоя солетка или обикновена бисквитка.Това е вирусно. Нашите и те бяха така и за  ден- два минава.
 Айша Hugтъкмо си  мислех , къде ли изчезна , че съм свикнала вечер да те виждам на хоризонта , а пък сутрин рано Макавели Laughing
Лека и спокойна нощ  !!!  love001 lovekiss Kissing Heart smile3524 smile3524 smile3524  sleepuu

# 517
Жабка,извинявай но сега се прибрах лекарството е много хубаво,така че действай!Не го насилвай да яде гладът лекува Ако имаш само солетки  му давай

# 518
  • София
Маймунка, честита ни вече записана студентка. Ще те чакаме тук, като идваш да я наблюдаваш.
В нашия блок имаме доста наематели, че сме срещу Студ. град. Има и 3  момчета - турчета, от Родопите. Майките явно са направили график и на 10 дни идва по една да изчисти, напазарува и наготви. Те през другото време са денонощно по "живот и екшън"/цитирам ги/, а като дойде някоя мама се кротват и се  прибират навреме. Та от време на време се наспиват и почиват.
Всички имате много поздрави от Аненце. И тя се е кротнала с Пламен пред ТВто.

# 519

Шпунц, Яге, Янче, Айша, Тути, благодаря ви! Heart Eyes Hug
Благодаря ви и за цветята!  Laughing
Бори ще приеме вашите пожелания в неделя, че днес след обяд заминаха за Тутракан, на гости на родителите на младоженката, дето ставаха кръстници през м.Май. Там празника, който започна снощи в полунощ, ще продължи, има поръчана торта, носят си фойерверки и т.н..........
Днес на обяд празнува с другите си две баби и дядо, другата седмица ще черпи съученици и приятелчета.......въобще купона продължава!  thumbsup

Жабче, радвам се, че Краско е по-добре, а това, че не е ял един ден, нищо не е, ще си го навакса утре, от лекарка го знам, важното е да спре да повръща и да поема течности!
Хайде, утре да прочетем, че е кукуряк! thumbsup

Янушка, какво ще има в Балчик? Явно нещо съм пропуснала! Hug

До сега гоних една муха-гаднярка, ама я "стигнах" де! Нищо че ми взе здравето! Laughing
Взех си хлаааааден душ,четвърти за днес и ще си лягам рано, че утре имам "план-график" още от ранни зори, ако го изпълня, ще рапортувам, ако ме домързи, ще си трая! hahaha

ЛЕКА  НОЩ ! smile3524

# 520
Благодаря ви за съветите на всички! Heart Eyes
Прилага си сам гладолечение. Пие си водичка и от сиропа.
То много лошо като не боледува и сега хоп когато сме си само двамата го овапцахме. Mr. Green Шест часа всичко беше спокойно , но току що пак върна к'вото е пил.
Аз ще се трупясвам , че два дена много емоции ми се събраха и пред очите ми само
метални точки се мотаят. Надух ви главите с мойте проблеми , за което извинете! Hug

Лека и спокойна нощ , момичета! Hug

# 521
# 522
Ето съм.
Защото съм ,,бяла и добра''  имам ,,разрешение'' да вляза да видя какви ги вършите по вечерно време.

Айша, и аз  си помислих днес, че нещо липсваш 1-2 дни, но не посмях да го кажа, е повечето пъти  чета малко по верев.  Къде забегна тези дни, плийз?

Жабка, цял ден ви мисля, дано тази нощ поспи детенцето, а и ти. Дано вече му е поминало, като не пишеш.

Тути, ти си кулинарна вълшебница  bouquet ( а аз още не съм пробвала тенджерата, която с такъв ентусиазъм купих, след твоята консултация...
) всички гозби са удоволствие за очите. Добре,че с от гледане не се пълнее Joy hahaha

Янче, ние сме набори с теб, като че ли.  Аз март навърших 55, а сватята, майката на зетя, ме  поучаваше да казвам, че съм ( 5.5 +5.5) +5, ама тя е учителка по математика и физика и ги разбира тези работи със сметките ... Simple Smile А на теб лек път утре за Балчик, дано отиваш за хубаво .

Яжка, само ,,свирни'' и кажи, че си свободна,  колко му е да си чукнем една срещичка .

Май се замотах и не стигна времето да ви обърна внимание Embarassed
На дедито му свърши филма и дава зор да не се заплесвам, че загледа ли още някой и отиде утре ставането по обяд Embarassed

Ако има още някой буден - Лека нощ и да спите в кош...  
.
Какво ли не измислят Joy hahaha

До утре.

Здравче, Танитка, Жабка - преварили сте ме Hug, че аз съм чукча-писател и докато си кажа всичко...
Жабка Hug   Praynig

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 00:19 от djily

# 523
  • София
Добро утро

# 524
  • София
    Добро утро!Приятен почивен ден!

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 08:41 от Яжка

Общи условия

Активация на акаунт