Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 165

• 51 555
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
И преди отново да поема по задачи  Wink да сложа и малко Джансел, нали наближава старта - правят се и доста колажи.  Peace

И подписи също, но...  Thinking тук каква мисъл е добавила бяло крило, ама  Wink авторът си знае!  Peace

# 121
Цвети, Grinning за това дали са пораснали бебетата, не бива да се съди по снимка. При нея е много важно разстоянието, и най вече, съотнасянето към околни обекти. Едно и също бебе в ръцете на голям човек и в ръцете на дете, изглежда различно голямо на снимка. Не можем да сравняваме морските снимки с тази от днес, която си е почти портретна.

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 15:16 от nadine1111

# 122
# 123
# 124
http://www.ozgurdurum.net/Tubabuyukustun-toprak-ve-maya-%28-84704.html

Dünyanın en fazla sayıda dayı ve teyzesine sahip ikizleri Toprak ve Maya’nın bu sabah yeni bir fotoğrafları ortaya çıktı. Bir Erkek Bie Kadın’ın oyuncularından Emre Karayel’in kucağında objektife gülümseyen küçük mucizeleri görmek biliyorum birçok kişinin güne güzel başlamasına sebep oldu. İnternete nasıl düştüğünü bilmediğim fotoğrafın haberi umurumda değil. Ben bu güzelliklerin seyrinde olayın tadını çıkardım , gerisi laf-ı güzaf (:

# 125
Ринка, честит имен ден!
Да си жива, здрава и все така да ни радваш очите!
Laughing

# 126
По последни данни:

Връщаме се на информацията от преди Бодрум.  Wink
Всички постове в дизито с новината-снимка на бебките завършва с "Господ да ги пази от дяволски погледи"
Появил се е нов стил колажи:
Днес доста са писали, какво не знам, но това разбрах:
Списък на проектите за следващия сезон, с които е било свързвано името на Туба:
Dila Hanim
Kötü Yol
Fetih1453 ah,ah keske olsayi ama!... (колко ми се искаше...)
Kenan li olan proje ama bu proje hic olmamis bile (проектът с Кенан, дори и никога да е съществувал )
Cevdet bey ve ogullari
Muhtesem Yüzyil
ve son olarak Güvercinin Kanatlari.

Последният не съм го чувала newsm78

# 127
И още нещо в новия стил:
Не ми е ясно какво значи  Thinking  Може би след ПС, е настъпила голяма суша на екрана newsm78

# 128
  • Пазарджик

Честит имен ден Рина! Носи с гордост и чест името си! Бъди щастлива, много щастлива, заслужаваш го!

# 129
  • Пазарджик
Днес кафето го пропуснахме, но за следобеден чай е точното време

Чашките са шаренки като на Хасрет поличките в първите серии.

Нека да има и студен чай

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 17:43 от guga51

# 130

Вай, вай, вай!
Докато аз работя, вие се забавлявате с красиви снимки на бебенцата!  ooooh!
Благодаря на всички за инфото, за приятеля на Онур, и че най-после пуснаха официална снимка!  Hug
Наистина са мънички нашите госпожици, и не може да се съди по тази снимка за цвета на очите, особено ако са толкова променливи, като на мама. То от това как застане и с какви дрешки са, цветът се променя! А и още не могат да фокусират красавиците, много са малки!
Да са им живи и здрави на Туба и на Онур, и само хубави неща да им се случват!  Hug

Новини за проектите май още няма?  newsm78
Цитирах Надин  Hug да си ги имаме и на тази страница!  Hug
Ринка  Heart Eyes мерси за почерпката, джанъм!  Hug

Пожелавам ти весел празник!  Heart Eyes И помни, едното питие е от нас!  Wink Hug

Гуга  Hug сега ще опитам от чайчето, много примамливо ми изглежда в горещините, а и мисля, че е добър преход от кафето към бирата!  Wink

# 131
Малко музика  с името на празника, с герой сериозен и пооблечен  като Оджата, с красавица, непохватна като Хасрет и с много лятно настроение Laughing

# 132

Конкуренти  Joy Joy

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 18:41 от nadine1111

# 133

Надин  Hug какъв пожар? Дай малко инфо или линк за Онурките (тези, които нямаме телевизор и не гледаме телевизия, аз съм от тях, колкото и да ме е срам да си го призная...  Blush  ooooh!)
Олеле, ама тя редактирала, боже...  newsm61

# 134

Надин  Hug какъв пожар? Дай малко инфо или линк за Онурките (тези, които нямаме телевизор и не гледаме телевизия, аз съм от тях, колкото и да ме е срам да си го призная...  Blush  ooooh!)
Олеле, ама тя редактирала, боже...  newsm61

http://www.dnes.bg/video-sviat/2012/07/17/goliam-pojar-izbuhna-v … v-istanbul.164027

Общи условия

Активация на акаунт