Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 165

• 51 462
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Привет, отново!  Hug

Благодаря на всички за хубавото настроение, което откривам тук!  Hug

С музика и новини, и даже спортен коментар  Wink почти дочакахме старта на ЛП / остават броени часове/.
Успех желая на сериала и не само заради Джансел, а и заради всички, които са свързани с този проект/  Simple Smile нали все пак е общо дело и всеки е на своя ''пост''/.  Peace

Дано ЛП спечели нови фенове, така както стана и с Пленителката!  Peace

Скрит текст:

# 571
  • Разград
tuba ala alball

# 572
  • Русе
И да добавя малко от фенските мечти, за които знаем...  Peace

... и които не знаем.  Peace

Скрит текст:

# 573
Канти, успяла си newsm10

И нещо ретро за настройка. От по-стари времена е, но така 60те години ще ни се видят модерни. Поне аз имам нужда. Не ми допада стилът на тези години Peace

Ти си сметаната в кафето ми:

,

да сложа и едно кафе, та да има към  сметана Wink

# 574

Цвети, по коя ли са ги размечтали феновете newsm78
Скрит текст:

А има някои, които не се обезсърчават от новините за евентуални екранни партньори и проявяват завидно постоянство в мечтите си:

# 575
  • Разград
tuba all of you is beautiful

# 576
# 577
http://www.facebook.com/#!/notes/tuba-b%C3%BCy%C3%BCk%C3%BCst%C3 … F/204430106352861

За Туба в Гърция от днес Rolling Eyes

Превод с Гугъл:
Скрит текст:
През 30-те години, на могила Bougioukoustoun успя да се превърне в един от най-големите звезди на турската драма, успешни, богати, търсени и майка на две деца. То е ново и красиво, се смята за най-добре облечени, а рядък цвят на очите си оставя никой безразличен. Сагата TiVi научи всичко за живота на любимата си "Аси" и шоуто Ви. Нейното истинско име е ...

Chatitze Bougioukoustoun на Tuban е роден на 5 юли 1982 в Истанбул. Завършил е гимназия "догоните" и учи архитектура в Истанбулския университет, като моден дизайнер и интериорен дизайн. Драмата дойде в живота по време на обучението си, когато той започва да участва в рекламата води до харчене на пари. Късно той се срещна Tomris Gkiritlioglou, който помогна за поставянето на властта в лицемер.Дебюта си по телевизията през 2003 г. направиха серия «султан Makami», през последните четири епизода, който се излъчва от канал D. В следващото изречение дойде през 2004 г. за серия «Cemberimde Гюл Оя», който е извършил Zarifi. През същата година и получи наградата за най-добра актриса от фестивала на Сърбия и Черна гора. Следващата успешна появата на телевизията беше на реда «Ihlamurlar Altinda» 2005, с участието в на Синан Touztzou и Бюлент пт. През същата година той играе във филма "Баща ми и сина ми». През 2006 г. учителят изобразява във филма «изпита», в която той, съвместно с Жан Клод Ван Дам. През 2007 г. той играе в «ASI» - това се вижда от ANT1 и същата година със същото име и сериен «Cemberimde Гюл Оя» и «Ihlamurlar Altinda» повдигнат за първи път в арабските страни ektinazontas репутация на могилата височини Bougioukoustoun , давайки си възможност да стане-търсените актриси от Турция. Това е толкова много популярност «ASI» в 67 страни, така че бе обявен за най-добра сапунена опера в 51 телевизионен фестивал на Монте Карло. Тази година отидохме на кино филма «Yuregine Sor» могила в първата си водеща роля във филмите, когато те вече са показани и реда «Gonulcelen", което отново звездите.

Ето и първоизточника:  http://tv-24.gr/component/content/article/25-TV24/3848-%CE%91%CF … %CF%83%CE%AF.html

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 16:20 от nadine1111

# 578
Здравейте  Hug
Хайде и аз да пожелая успех на Джансел и сериала му довечера!  Peace
Като чета резюметата и интервютата - май ще бъде нещо като римейк на нашия сериал...

Бедното момиче в „Лош път“...

Нашата циганка...

Режисьорът...

Учителят...

Първата любов - от нашия „сой“...

Първата любов - от нашия „сой“...

Имаме тройка...

Имаме тройка... Joy

Винаги е интересно да видиш една и съща история, решена по различен начин, от различни творци. Ще чакам с нетърпение да видя къде нещата са се получили по-добре.  Peace

Оставям ви за по-дълго, този път, като се върна - първи епизод ще е преведен... Wink

# 579
  • Разград

# 580
Тука попреваля и сега съм така
Така, че малко се разхлади

Баги  Hug
Линка  Hug доста интересен паралел си направила между бивш и предстоящ проект на Джансел
Ваня   bouquet за клипчетата. Тази ImanTuba много активна тези дни. Хубаво е,че се творят нови клипчета. Нещо музиката не ми е съвсем по сърце, ама нейсе

Скрит текст:
Скрит текст:

# 581
Здравейте!Защо половината серии са изтрити от потребителката.Много ми хареса този филм и от сайтовете които сте посочили не са целите серии.Кажете от къде да  ги гледам? Cry

# 582

Kötü Yol Dizisi Müzik Çalışmaları

# 583
Добър вечер  Hug

Пожелавам успех на вашият любимец в новия проект Лош път и висок рейтинг на сериала  Peace

# 584

Кой на премиера, кой на мач...важното е да е хубава, усмихната и шарена вечер! Grinning

Мама- ан  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт