Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 165

• 51 464
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Разград

# 556
  • Русе
Добро утро!  Hug

Да започнем още един ден с кафе, хубава компания и настроение!  Hug

Тук са и нашите Хасрет и Мурат с повече цвят, но пък  Wink такива са и феновете им различни по ''цвят''.  Peace

Скрит текст:

# 557
  • Русе
И още в ранни зори е излязло още нещо за ЛП -  Simple Smile все пак довечера е старта.  Peace

П.П. Щом изчезна снимката от статията  Wink сменям я с друга, която повече ми харесва.  Peace

http://www.televizyondizisi.com/index.php/bilir-kisi-yorumluyor- … _kEExCNpo.twitter

Доколкото схващам  Thinking от Гугъл преводача май го сравняват с други сериали и се коментира какъв е шансът на ЛП за задържане на екран.  newsm78

Но все пак всичко може да се случи в света на телевизията. Въпреки това позоваване към масива, така че очакванията не са изпълнени ... в очите на Kanal D могат да се отклонят масив, независимо от възрастта. Вие ще видите във времето, но общото мнение в посока на тази серия ще бъде сред най-важните масиви на сезона. В действителност, дори много лесен начин да се запълни празнината, изглежда Fatmagül'ün. проследяване и ще видим ...

Така, че да видим - как ще изглежда ЛП, какви ще са реакциите утре след излъчването на първи епизод - ще има ли прилики с други сериали, в което май подозират.  Peace

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 07:43 от Cveti67

# 558
Добро утро!  Hug
Мнооого сте изписали, не мога да ви прочета!  Hug
Благодаря на всички за инфото, снимките и музиката!  Hug

Цвети  Hug за старта на новия ден!   bouquet

Макар да съм в планината и много заета, все пак не пропускам да ви чета!  Hug
Продължавайте така!  Hug

Разхлаждайте се както можете, защото ни предстои следващия горещ ден!

Приятен ден и много късмет!  Hug

# 559
  • Русе
Как да пропусна  Thinking този приказен колаж с двете малки принцеси!  Peace

И преди да изчезна  Wink до по-късно - да добавя още един Джансел/Мурат в очакване на филма довечера.  Peace

Лек ден и внимавайте с горещините!  Hug

Скрит текст:

Смехът е и аеробика за мускулите, и масаж за вътрешните органи. Както и при физическите упражнения, в процеса на смеене се понижава нивото на лошия холестерол, оптимизира се дишането, подобрява се кръвоснабдяването. Когато се смеете, в работа се включват осемдесет групи мускули! При това най-добре работят мускулите на корема, гърба и краката. Установено е, че 5 минути смях са равносилни на 15 минути колоездене.

# 560
Добро утро, за кой добро...за кой главоболесто Sad Sick Имам чувството, че по- зле от мен, е само една майка на съдия от снощен мач WinkБая поздравления за ..."здраве", трябва да е събрала горката Grinning

http://cadde.milliyet.com.tr/2012/07/26/HaberDetay/1571864/SENAR … OYA_GUVENLERi_TAM
Слагам превод с Гуги:
Скрит текст:
Анален D'серия "Bad Road", на първата част от тази вечер.

Орхан Кемал роман със същото име с участието на Cansel Elçin директория, Деня на благодарността Овални, Илкер Aksum, имам на Ezgi мола и Ferit кая. Сериалът описва благодарността Nuran'ı Овалния ", попада в тази история толкова много за мен", казва

Деня на благодарността овални: "най-предизвикателната роля"

* Как се играе характер?
Прекрасна характер. Nuran'la не мога да кажа нищо за мрежата. Налице е също така в смелостта, страха, наивност, gözükaralık прекалено. Продажбата на стар човек, едно момиче в 20-те години ... Опитвам се да разбера. Но това не е подчинен на съдбата на Nuran. Без стотинка в джоба си и бяга. Nuran на името на ЕАД. Тези истории, за съжаление, не много далеч за страната ни. Те се опитват да играят толкова, колкото аз мога да говоря от името на.

* Можем ли да кажем, Nuran'ın е най-амбициозният роля?
Да, моята роля е различна и ще бъде най-амбициозното. Мен много по отношение на ролята на жените в мястото на падане за тази история. Надявам се, че по-добре.

"Silk Билгин мечта да работи"
* Серията ще последва трансформация на Nuran'ın. Yılmazer директор Боб отвори врати за мечтата си живот в него ...
Reşat'la иска да се ожени за това момиче, иска да бъде щастлив с нея. Кенан си повече човек не е виждал преди. Толкова учтиви, един човек, той знаеше, като джентълмен. Nuran'ın само да кажа, да гледате филми, Айхан Ъшък. По това време, всеки иска да бъде Şoray Turkan, и все още искат да. Момиче се опитват да подражават на Turkan Şoray'a на сценарий. На Кенан Yılmazer'den развълнувани да видят своите снимки в списанието за едно момиче да му предложи не са убедителни изобщо. Но какво, ако ... Има разлика в други, това момиче всъщност изглежда като ръка, точно както и всички от тях.

* Ролята на коприната Билгин подготвени. Този процес се случва?
Беше страхотно. Въображение. Отново, както съм завършил консерватория. Забелязах, че дори по време на работа oyunculuğuma добавя много. Кой знае каква е разликата, след години ще kattıklarıyla. Един чудесен учител. Една невероятна актриса.

* Ayşenil Şamlıoğlu'yla как да мине пред камерата?
Тя е красива. Şamlıoğlu Ayşenil режисира първия театър играта ми.

* Какво бихте казали на приятелите си друга роля?
Ezgi Мола, съученик и приятел. Ferit Кая, мой приятел от 11 години. Cansel Elçin, един от които е и.д. началник. Това беше моята мечта да играе Илкер Aksum'la. Всеки се използва да се каже за тази група се играе най-добрият начин за премахване на героите. Персоналът е много вярно.

Ferit Kaya: "Обичам чувство за периода на работа"

* "Това е период, отново след Ki'den projesindesiniz допустимото време. Има ли допълнително затруднение на периода на проучване на бизнес?
Очевидно е, че има допълнително предизвикателство за отбора набор. Но аз обичам по смисъла на работния период. Звучи наивно.

* Орхан Кемал роман, адаптирани масив. Какво мислите за адаптацията на телевизионен сериал на литературни произведения?
Адаптиране на книги, мисля, трябва да бъде. По-конкретно виждаме да става на технологичната ера, книгата индустрия. "Изтеглете сега", след като романа имаше рекордни продажби. Надявам се, това също. Защото мисля, че много добра работа. Аз съм много щастлив да бъда.

* Как се играе на Ихсан?
Nuran'ın брат. Единственият син на семейството. Няма рано Отец. Пералня geçiniyorlar майка, спечели пари. Nuran'ın не ще да искал Маверик-членки. Памучните полета и малария ще работи. Това е един вид болести, които не могат да си намерят работа. Безпомощен поради заболяване. Поразени от мъжествеността. За него малко възпалено. Затова hırçınlaşıyor срещу Nuran'a. Причина за продажба на Ağaya спаси живота на семейството. Поредицата ще види сблъсъка на брат и сестра.

На Илкер Aksum: "Това е нечестен човек да oynamamıştım"

* Серията ще се впуснат на нас като на лошо момче ...
Да лъжете хората, малко назад, в бизнес, един на развратния син на развратник. Играх лоши герои и преди, но те винаги са действали в името на своите убеждения.

* Каква е разликата, Решат "и роля изигра лош човек?
Решат "напълно повърхностни причини. Причината е, пари, жени ... Това е един непочтен човек да oynamamıştım по-рано. Това е нещо трудно да се пишат твърди знака. Но той пише толкова добре, че Yücel Zülküf ... Тази роля ми развълнуван. Искам добър появата. Искам да бъда добър в работата.

* Очакването е високо, така че ...
Висока, но понякога хората, които харесват работа, която аз не харесвам всички хора, това ми хареса толкова много, аз не обичам работа.

* Имате сценарий от седем части в ръката си. Дали тази увереност?
Разбира се ... Това е много важно за мен. Сценарият е много добра, добре установена касти ... Останалото е до публиката.

Запознаване с проектите, които ще получават много внимание, особено на гласове на *, това място е известно. Poor Yol'a "Да", каза той, се обърне внимание?
Сценарий и разбира се, основното нещо е гласове. Аз съм внимателен, защото набор от нездравословен начин на мускулите, аз не искам да работя с един играч неизправност. Продуцент, искам да се споразумеят по този въпрос, колкото е възможно повече. 20 години по-късно, аз мисля, че е наше право. Нашият бизнес е толкова трудно да ... Трябва да имаме пет дни, за 110 минути. При тези условия, няма служител в света освен нас луд. Така че не изберете набор от размирици.

* Ден на благодарността, овални, мечтая да играя, каза той.
Това е едно от нещата, които исках да направя като играч. Мисля, че единствената причина за това е, че поради множеството проблем да възникне поради спокоен и дисциплиниран. Аз също мисля, че това произтича от работата ми, за да покаже грижа.
Senem Aydın / senem.aydin @ milliyet.com.tr

Хубав ден !  Hug Peace

Забравих да пожелая успех на сериала! Но ще ми е любопитно, как ще пребори мачовете на турските отбори от 'Лига Европа", които започват в същото време с него тази вечер newsm78  

Добавям и нещо за Туба:

Tuba Büyüküstün'ün hayatı sizleri şaşırtacak detaylarla dolu
Dizilerin aranılan isimlerinden Tuba Büyüküstün, bugünlere hiç kolay gelmedi...

Ünlü oyuncu güzelliği kadar, insanlardan uzak duran yönüyle de dikkatleri çekiyor.

Kimileri onun için 'yabani' bile diyor ama siz önce onun hayatını okuyon
http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustunun-hayati-sizleri-s … arla-dolu_6_56366

Даже и без цвят, двамата ми стоят много добре заедно Grinning

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 09:56 от nadine1111

# 561
  • Разград
edalla tuba

# 562
Привет, момичета!

Успех довечера на сериала с Джансел!

С молба да сложите линкове в темата, ако го качат някъде
след излъчването му, защото май няма да имам възможност да
го гледам по тв-то или онлайн по време на излъчването.
Предполагам, че някоя добра душа ще го качи в youtube,
а друга такава ще го постне в темата. Laughing

Приятен ден на всички и до довечера!  bouquet

# 563
Здравейте Hug
Жега + работа не е най-добрата комбинация, затова пък плановете и очакването за отпуската са още по-сладки:

За други отпуската вече е минало и са в очакване на примиера:

Да пожелая успешен старт на Джансел и колегите му newsm10

Някои вече се подготвят и настройват за довечера кой за сериал, кой за мач. Laughing И какво е най-подходящо в тези жеги newsm78
Скрит текст:

# 564
  • Разград
new life with tuba

# 565
  • Разград

# 566
Най-накрая успях да стигна до тук! Здравейте на всички  Hug и благодаря за информацията, клипчетата, позитивните мисли, почерпките
И аз пожелавам успех на сериала на Джансел довечера! Да му върви по вода    newsm10

И една Туба за баланс

Баги, освен биричка, да добавим и цаца,а?
Скрит текст:
И нещо за разхлаждане през следобеда
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 567
  • Разград

# 568

На премиера, като на премиера  Grinning Това коса, масаж, тоалет, грим, маникюр... Joy Joy Joy
Вие му мислете, аз съм по дънки на мач Wink Епизодчето ще го гледам следпремиерно, тъкмо ще ви прочета първите впечатления от него Peace

# 569
Един клип, който Данчето  Hug го е качила в темата на Аси, но понеже и нашата двойка я има го слагам и тук : Famous Ťurkish ₡ouples Dance

Общи условия

Активация на акаунт