Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 165

• 51 468
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Разгледах посочената от Надин статия. Съдържа разсъждения по въпроса трябва ли Туба да приеме ролята във ВВ или не. Заглавието е въпрос става ли Туба Хасеки султан, но отговор на този въпрос в статията няма.

# 541
  • Русе
ВалиPeace и аз така го разбрах този материал, а пък  hahaha ако ме питат май е по-добре Туба да не играе там /  ooooh! струва ми се, че няма да се посрещне добре влизането във вече утвърден сериал и пак ще има атаки/.  Peace

Скрит текст:

Ама де да беше и за нас така!  Wink

# 542
Kotu Yol - 1. thank you Cennet for translate:

Nuran is the daughter of Ayse who does laundry. Nuran is known and admired by for beauty, where many think she would make a great actress. Stage manager Kenan Yilmazer, comes to Adnan to produce a new film, he notices and admires the beauty of Nuran. He offers her a role in his film. However, Nuran refuses the offer stating her love for a chauffer Resat and their intentions of marriage. Meanwhile, Nuran’s older brother gives his sister Nuran to Bedir Aga for a huge dowry. Nuran’s only hope is Resat. She requests from Resat that they immediately run away. What she is not aware of is that Resat is involved in a extra marital affair with his employers wife.

# 543

Nuran is the daughter of Ayse who does laundry. Nuran is known and admired by for beauty, where many think she would make a great actress. Stage manager Kenan Yilmazer, comes to Adnan to produce a new film, he notices and admires the beauty of Nuran. He offers her a role in his film. However, Nuran refuses the offer stating her love for a chauffer Resat and their intentions of marriage. Meanwhile, Nuran’s older brother gives his sister Nuran to Bedir Aga for a huge dowry. Nuran’s only hope is Resat. She requests from Resat that they immediately run away. What she is not aware of is that Resat is involved in a extra marital affair with his employers wife.

И понеже вече съм го превела, ще го постна и тук

Нуран е дъщеря на Айше, която е перачка. Нуран е известна и възхитителна с красотата си и много смятат, че може да стане голяма актриса. Режисьорът Кенан Йилмазер идва в Аднан за да снима нов филм, забелязва красотата на Нуран и й се възхищава. Предлага й роля във филма си. Нуран, обаче, отказва като разказва за обичта си към шофьора Решат и намерението им да се оженят. Междувременно по-големият брат на Нуран я дава на Бедир ага срещу голяма зестра. Единствената надежда на Нуран е Решат. Тя иска да избягат незабавно. Тя, обаче, не знае, че той е замесен в извънбрачна авантюра с жената на шефа си.   

# 544
mrvica 1234, Gawina  Hug за преводите.
Това сигурно е резюмето на 1ви епизод.

# 545
  • Русе

И понеже вече съм го превела, ще го постна и тук

Нуран е дъщеря на Айше, която е перачка. Нуран е известна и възхитителна с красотата си и много смятат, че може да стане голяма актриса. Режисьорът Кенан Йилмазер идва в Аднан за да снима нов филм, забелязва красотата на Нуран и й се възхищава. Предлага й роля във филма си. Нуран, обаче, отказва като разказва за обичта си към шофьора Решат и намерението им да се оженят. Междувременно по-големият брат на Нуран я дава на Бедир ага срещу голяма зестра. Единствената надежда на Нуран е Решат. Тя иска да избягат незабавно. Тя, обаче, не знае, че той е замесен в извънбрачна авантюра с жената на шефа си.   

mrvica 1234, Gawina  Hug благодаря за инфото, нали остана малко до старта -  Simple Smile да сме подготвени.  Peace

# 546
Вали,  Peace и аз така го разбрах този материал, а пък  hahaha ако ме питат май е по-добре Туба да не играе там /  ooooh! струва ми се, че няма да се посрещне добре влизането във вече утвърден сериал и пак ще има атаки/.  Peace

Цвети, защо да има атаки? Във ВВ постоянно влизат и излизат гост-артисти и никой не са атакували с изключение на Берг, ама то си беше работа на жалтурите дето си бяха разиграли новина да ги развеждат. Времето показа, че не е вярно.

Няма как да влязат всички артисти от началото защото филма обхваща 40-годишен период. Принц Мустафа е много малък в началото на филма и неговата жена няма как да влезе в полезрението докато той не порасне. Докато дойде ред на Гюнсюр да играе порастналия Местафа през филма минаха първо едно малко момче, после едно по-голямо и чак тогава той. Така е и с останалите деца. Все още незнаем кои актьори ще влязат този сезон за да играят ролите на порастналите синове на Хюррем. Говореше се, че и Къванч ще "гостува" този сезон.

Там има плеяда от много добри актьори и таланта й ще намери себеподобни, а от това печелят всички.

# 547
Меееерси, Gawina!  bouquet  bouquet
Eй, хубаво е човек като чете и да разбира. Naughty Naughty
Че, като чета Гуги, мнооого често не разбирам. hahaha hahaha

Днес зададох на този ,,полиглот'' Гугчо, да ми прочете гръцката статийка.
Малеее...той и с този език е на ,,Вие''. hahaha hahaha

Явно сме учили в едно училище езиците. hahaha hahaha

# 548
  • Русе
Вали,  Peace и аз така го разбрах този материал, а пък  hahaha ако ме питат май е по-добре Туба да не играе там /  ooooh! струва ми се, че няма да се посрещне добре влизането във вече утвърден сериал и пак ще има атаки/.  Peace

Цвети, защо да има атаки? Във ВВ постоянно влизат и излизат гост-артисти и никой не са атакували с изключение на Берг, ама то си беше работа на жалтурите дето си бяха разиграли новина да ги развеждат. Времето показа, че не е вярно.

Няма как да влязат всички артисти от началото защото филма обхваща 40-годишен период. Принц Мустафа е много малък в началото на филма и неговата жена няма как да влезе в полезрението докато той не порасне.

Там има плеяда от много добри актьори и таланта й ще намери себеподобни, а от това печелят всички.

GawinaPeace зная за ВВ, гледала съм доста серии, не неговите фенове имах предвид и който чете темата ни постоянно може би се досеща / става дума за точно един добре известен ни потребител/, защото честно казано ни омръзнаха едни теории и упреци, та за други не ми се мисли.  Peace

# 549
Цвети, важното е да не поддаваме. Един мой любим певец пее " и по славея някой хвърля камък", така че винаги ще има и критикуващи.

# 550
ВалиPeace и аз така го разбрах този материал, а пък  hahaha ако ме питат май е по-добре Туба да не играе там /  ooooh! струва ми се, че няма да се посрещне добре влизането във вече утвърден сериал и пак ще има атаки/.  Peace

Няма как да влязат всички артисти от началото защото филма обхваща 40-годишен период. Принц Мустафа е много малък в началото на филма и неговата жена няма как да влезе в полезрението докато той не порасне. Докато дойде ред на Гюнсюр да играе порастналия Местафа през филма минаха първо едно малко момче, после едно по-голямо и чак тогава той. Така е и с останалите деца. Все още незнаем кои актьори ще влязат този сезон за да играят ролите на порастналите синове на Хюррем. Говореше се, че и Къванч ще "гостува" този сезон.

Gawina Туба, както е много харесвана, така и вечно се търсят поводи да се омаловажи играта й, затова от една страна е по-добре да не участва в този мащабен проект. От друга страна, за нея ще е удобно да бъде гост-актьор, няма да е за дълъг период  ангажирана, както и самата снимачна програма няма да е толкова напрегната. В крайна сметка очакваме решението й. Тя обмисля, приема и след това играе и се абстрахира от коментари и рейтинга.

# 551
Gawina  Hug за превода

Цвети  Hug  

Няма как да влязат всички артисти от началото защото филма обхваща 40-годишен период. Принц Мустафа е много малък в началото на филма и неговата жена няма как да влезе в полезрението докато той не порасне.

Gawina,  Peace зная за ВВ, гледала съм доста серии, не неговите фенове имах предвид и който чете темата ни постоянно може би се досеща / става дума за точно един добре известен ни потребител/, защото честно казано ни омръзнаха едни теории и упреци, та за други не ми се мисли.  Peace

И аз мисля така. И то не за една личност, а за група от хора с подобни виждания  Peace

благодаря за освежителната напитка. В това задушно време имам нужда от такова нещо
Скрит текст:

И понеже филма ни има френска връзка един поглед към Айфеловата кула, от ъгъл, който не бях я виждала
Скрит текст:

http://www.vbox7.com/play:ac6defd5

Скрит текст:

Баги  Hug с теб сме писали почти по едно и също време

Пожелавам ви лека и по-прохладна нощ!

# 552
  • Русе
Канти  Hug

Цвети, важното е да не поддаваме. Един мой любим певец пее " и по славея някой хвърля камък", така че винаги ще има и критикуващи.

ooooh! Това се опитваме и да правим, но... понякога, наистина излизаме от релси.  Peace

А сега май ми е време вече  Wink - лека нощ!  Hug

# 553
Канти, честит ти подпис! Май старият ти ми харесваше повече Peace

Че няма да е прохладна нощта, няма, ама да е лека Hug

А за които още са будни, човекът-оркестър:

# 554

На вас, лека нощ!  Peace На мен, бебешки релакс след кошмарен мач Sick

Общи условия

Активация на акаунт