Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 165

• 51 477
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Разград
http://www.youtube.com/watch?v=2sMEwQT7w74&feature=player_embedded
"Богато момиче - бедно момче" (Zengin kız fakir oğlan) е преводът на заглавието на предстоящия сериал по TRT1, който предстои да започне да се излъчва много скоро.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 18:03 от vania_e

# 526

Пуста мода Joy Карето си беше право пропорционално на килограмите Wink А пък в комбинация с вратовръзка, зависимостта беше обратна. Голямо каре, тясна вратовръзка Joy Joy Joy

# 527
Оф, прибрах се ама беше ми малко така

Ваня  Hug за трея за новия сериал на Айда. Нещо не ме грабна, и не знам дали ще го гледам
Надин  Hug за дежурството и интервюто от гръцкото списание. Знам,че ако има втора част ще я уловиш. Не че пишат нещо ново, ама все пак..

Да сложа и нещичко за освежаване
Скрит текст:

# 528
Сутринта сложих колаж на 3те ни дами Wink, но там откъдето го бях взела беше срязан, та сега го слагам целия Peace
Ще ме прощавате за повторението, но днес съм на бебешка вълна - бях в компанията на една малка кукла. 2 часа си играхме на хвърли вдигни. Тя се заливаше от смях, музика за ушите, но не и за кръста. ooooh! Та си представих, ако бяха две  #Crazy

# 529
Докато ми излезе постът са се появили и хора в темата  Grinning  И новинки и освежително. Канти Hug

Ваня, държиш ни в крак с новите проекти по различните канали на комшиите. То аз май поглеждам само трейовете и това, което върви по Нова, но все пак съм информирана  Peace
b]Надин[/b] отвори приказката за интервютата Hug И от мене нещо, по-скоро от
Gawina, която e попаднала на едно интервю на Туба в руски сайт.  Hug

Туба, которая сыграет в 3 сезоне жену Шехзаде Мустафы, ответила на вопросы своих поклонников, таким образом состоялось мини-интервью. Почему мини? Потому что по словам самой Тубы для того, чтобы ответить на все вопросы, ей понадобится 8 часов, а ей нужно было спешить на съемки. Вот сами вопросы, адресованные Тубе.

- Я очень хочу увидеть тебя на экране, но не в сериалах, а в новых фильмах Есть ли у тебя планы по этому поводу?

На данный момент я не занята ни в каком проекте, так как продолжаю сниматься в сериале, я решила для себя, что пока я в сериале, в фильмах сниматься не буду.

- Думаешь ли ты о том, чтобы играть в театре? Если тебе поступит такое предложение, то воспользуешься ли ты им?

Я начала подумывать об этом с прошлого года. После того, как закончится сериал, думаю, что воспользуюсь.

-Любишь ли ты читать книги? Если да, то какие книги ты читаешь?

Я очень люблю читать книги. Чтение для меня-это то, от чего я не могу отказаться. Читаю разные книги, однако, если я читаю зарубежных писателей, то для меня очень важен перевод. Он должен быть безупречен.

-Ты когда-нибудь разочаровывалась в своей профессии?

Я не училась на актрису,я училась на дизайнера и костюмера. Я никогда не разочаровывалась.

-Туба, у тебя столько поклонников, не думала ли ты о своем официальном веб-сайте?

Я планирую подготовить свой веб-сайт в ближайшее время. Дорогие друзья! Я хотела ответить на все ваши вопросы, однако для этого нужно 8-9 часов. К сожалению у меня нет такой возможности, так как мне нужно возвращаться на съемки. Огромное спасибо за ваши вопросы.

Источник: http://velikolepnyj.ru/intervju/intervyu-s-tuboj-byujyukyustyun/

В анотацията се говори за влизането на Туба в 3ти сезон на В,  но май само това е "новината". Другото ми е много познато, пък и интервюто било кратко, защото бързала за снимки - сериалът продължавал, а за най-известните бебки нито дума  Thinking Най-важното, че не е цитиран оригиналът.  Confused
При тази суша на материали и новини и желание да видят Туба на екран, феновете си произвеждат интервюта. Гърците са добре, за тях всичко е още ново. Но пък нас от повторение няма да ни заболи главата.  Laughing

# 530
 wavey wavey wavey

Не пиша често, защото не знам какво, амаааа.... Naughty NaughtyВи следя изкъсо.
Това интервю обаче ме предизвика да питам.
Туба за какви снимки е бързала? newsm78 newsm78
С папараците ли? hahaha hahaha
Защото, ако са за ,,Великолепния век'', те все още не са се настроили работному/ доколкото знам/.
Гледам днес Султана отмаря по шорти в Нишанташъ и никакви кафтани не го блазнят... hahaha
А дали Туба не снима сал-самичка?

Ееее...честно да си кажа, това интервюнце ми е мнооого съмнително.
Какво да правя, като съм Тома-неверний?

# 531
wavey wavey wavey

Не пиша често, защото не знам какво, амаааа.... Naughty NaughtyВи следя изкъсо.
Това интервю обаче ме предизвика да питам.
Туба за какви снимки е бързала? newsm78 newsm78
С папараците ли? hahaha hahaha
Защото, ако са за ,,Великолепния век'', те все още не са се настроили работному/ доколкото знам/.
Гледам днес Султана отмаря по шорти в Нишанташъ и никакви кафтани не го блазнят... hahaha
А дали Туба не снима сал-самичка?

Ееее...честно да си кажа, това интервюнце ми е мнооого съмнително.
Какво да правя, като съм Тома-неверний?

Имам инфо, че докато Туба снима сал самичка, Онур гледа близначките и чака мача на "Лудогорец" Wink От един фейс му пратили SMS с текст: " Да не забравиш годишнината от сватбата след два дни!:peace: А той отговорил: "  От мамите ще ми напомнят, и ще почерпя Wink" Най- напред папараците Joy Joy Joy

# 532
# 533
# 534
И аз си мисля, че това интервю с Туба е старо. Едва ли някой от тях изобщо е разговарял с нея. Copy - paste и готово. Wink

# 535
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

НадинHug и днес си отличничка, открила си новинка за Онур - браво, май скоро ще почва сериала.  newsm78

Onur'un da kadrosunda yer aldığı Ağır Roman'ın çekimleri 6 Ağustos'ta başlıyor.

Написано от админа в профил на Онур newsm78

# 536
  • Русе
Ванче,  Hug благодаря за трея и инфото за сериала на Айда, ама  Wink явно няма да е моят филм, ще чакам друг.  Peace

Баги,  Hug - за интервюто на Туба, но и аз смятам, като Вали и Габи, че е старо -  hahaha не ми се вярва руски говорящите да са по-информирани от останалите дебнещи за новини / турски, румънски, хърватски и наши форуми/, така че... продължаваме да си чакаме истинската новина.  Peace

Канти,  Hug на теб благодаря за почерпките, а сега  Wink и да те отменя.  Peace

Скрит текст:

# 537
# 538

Nadin, тази кучкарка коя е?

# 539

http://www.ozgurdurum.net/Tubabuyukustun-tuba-buyukustun%EF%BF%B … ur-mu--86514.html

Нещо ново е, нямам време да го разглеждам Sad Габи, това е Езги Мола

TUBA BÜYÜKÜSTÜN’DEN HASEKİ SULTAN OLUR MU ?

Общи условия

Активация на акаунт