Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 814
  • 692
  •   1
Отговори
# 270
На мен с пороците ми беше трудно, но не колкото си мислех, че ще е Simple Smile
Алкохола не ме привлича, а цигарите ме привличат, но се наплаших от едно нещо и не искам да се изкушавам повече...  Naughty

Изобщо тея цигари са най-големия проблем. Напълно ясно сме, че са вредни, но пустия навик... Дано всички пушещи успеят да ги спрат - с намаляне пак си е вредно.
я пиши на лс  какво те наплаши дано и мен да ме наплаши, че да мога да ги спра

# 271
Здравейте и от мен! И аз съм бивша априлка 2011, и сега живот и здраве ще бъда априлка 2013 (на 16 април). Имам и по-голямо момиченце. Въпреки, че това ми трета бременност, все още не съм "претръпнала" и се притеснявам дали ще всичко ще е наред. Като ви чета се успокоявам малко. Сега съм си втълпила, че нещо не наред, защото не ме болят гърдите, а с предните бебчовци бяха надути и болезнени отначало до край. Апетит и аз нямам, което пак е различно. Не спрях да ям и с двете девойки.
За пороците - цигарите спрях от раз като видях двете чертички миналия понеделник, въпреки, че пушех по кутия и нещо на ден. За трети път ги спирам и все така рязко, иначе е много по трудно. Понеже таткото пуши много покрай мен, се изкушавам да си дръпна, ама се улавям, че така ми се допушва повече. На водката и казах сбогом до догодина, ама биричка си пийвам по чашка през ден-два. Не мисля, че пречи.
И аз имах едно кафеникаво зацапване за 2 дни, вече изчезна... дано всичко е наред, нямам търпение до следващия преглед на 28 август. Вече броя дните..

Реакцията  на новината на голямата какабеше: "Ама още едно ли????.." И това ме притеснява.. После, разбира се, каза че много се радва, но мен си ме гложди.

# 272
  • Варна
Аз пуших много рядко при повод и съответно веднага като разбрах - спрях. По-скоро ми липсва пийването по чашка вино с милото вечер... Но и това спрях.  За секса - на нас ни казаха да поизчакаме 7-8 седмица да минат (в предвид неуспешния опит миналата година в 6 седмица). И се въздържаме....аз съм ОК, честно казано нямам желание, защото умирам от страх нещо да не стане, но ми е мъчно за милото Simple Smile
Утре съм на преглед, надявам се да чуем сърцето! Стискайте палци!

# 273
Здравейте, мамчета  Hug
Добре дошли на новите девойки  Hug
Росалинда, ужасно съжалявам  Cry Всяко зло за добро, мила, скоро пак ще успееш и този път всичко ще е наред  Hug
Аз нито пуша, нито си пийвам  Mr. Green Понякога много и се пийва бира и се сърбам от тази на мъжо  Mr. Green
За неразположенията- имам някакво тъпо гадене почти през целия ден, гладна съм, а нищо не ми е вкусно и не ми се яде, подут корем и сънливост- вечер заспивам в десет, а сутрин в 7 съм кукуряк.
Наде, палчета за утре  Praynig
Азаф, дано всичко е наред  Praynig
Аз в петък съм на преглед за сърчице  Praynig
Хубава вечер, бременлийки  Hug

# 274
Момичета в коя седмица може да се чуе сърчицето?Аз все си мислих,че в 8ма ама доктора ме вика този петък на ехограф и тогава ще са точно 6 седмици. Аз честно казано си умирам от страх, защото миналата година ,когато бях бременна на първия ехограф се оказа,че е т.нар кухо яйце и плода е спрял развитието си. Беше ми ужасно трудно да се съвзема после,защото от доста време опитваме. Това бебе е инвитро(от първи опит) и ....много ме страх.  Confused

# 275
  • София
Denise78,не се притеснявай,няма как да а е кухо яйце при положение че е ин витро Simple Smile успех и не се вкарвай във филми сама  Hug

# 276
Оф, от вчера съм се побъркала! Явно се изнервих покрай тея процедури и хормони.....

# 277
  • Sofia, Bulgaria
Цигари-с първата бременност ми отне 2-3седмици да ги откажа. С тази май пак ще е така. Но откажа ли ги край, първия път сигурно съм имала десетки сънища все с цигари, че пуша и т.н.Simple Smile) Но не запалих докато минаха 3 месеца след раждането(т.к.тогава спрях да кърмя). Този път съм си дала срок до края на седмицата да сложа край. С пиенето проблеми нямам, не ми се и пие.

Азаф, дано всичко е ОК!!! Стискам палци! Ти се разписвай тук как върви  Praynig

# 278
  • София
Цигари - по принцип пуша 1 кутия за около 2 седмици - 1 месец. Така, че без проблем ги спрях, но от време на време припалвам по 1 цигара ( на седмицата веднъж ).
Алкохол - почти не пия, но от както забременях страшно много от време на време ми се допива бира и си пийвам по 1.
Яденето - проблеми нямам. Преди си хапвах, но сега започнах още повече и то странни неща....повече кисело, почти никакви сладко.

P.S. Малееееееее, а сега така ми се доядоха кисели краставички и добре, че имаше отворени в хладилника - че направо сигурно щях да откача ако нямаше.....толкова мноооооооооого ми се доядоха.

# 279
Аз одеве си купих кисели краставички и ги нападнах!  Laughing

# 280
Добре дошли на всички априлки 2013, аз съм априлка 2012.
Пожелавам ви най-леката и прекрасна бременност, изпълнена с толкова много положителни емоции. Радвайте се на всеки един миг, на всеки трепет , защото тези девет месеца ще отлетят тооолкова бързо, макар за вас да се струва ,че времето тече бавно.
Ей момичета и по-малко притеснения, излишно ще се тормозите , отпуснете си душите....аз до последно все с тези притеснения, сега чак ме е яд, трябва да го давате по-спокойно. И  ето износих си близначетата да 38 гс и всичко наред.
Пожелавам ви една незабравима бременност с малките сладки бебенца, които ще ви радват напролет  bouquet  bouquet  bouquet

# 281
Росалинда,  Hug  Бъди силна и вярвай, че скоро ще ви се наредят нещата!

welcome на новите майчета!

За пороците - аз нямам такива  Laughing  и нямам проблем с това  Wink Иначе моят лекар, каза, че може по 1-2 кафета на ден (предвид, че ми е мн ниско кръвното). Аз пия мляко с нес по принцип, но както и с миналата бременност започна да ми се гади от него, така че и това отпадна  Rolling Eyes
Каза също, че може по 1 бира или по 1 чаша, но не всеки ден разбира се. За цигарите каза, че е абсолютно задължително да се спрат!
Според мен всичко си е до приоритет! Не пуша и не пия, затова не мога да го кажа от собствен опит, но имам доста приятелки, които с 2те чертички захвърлиха и цигари и алкохол  Peace

denise78, по принцип си мислих, че може най-рано към началото на 7ма седмица, но този път го чухме, по-точно видяхме в 5г.с и 5дни, така че може и да се види в 6та, но зависи много от апаратурата според мен. Стискам палци да се види!

Успех на всички с прегледите!

# 282
Здравейте и от мен!

Аз май съм за тази групичка, въпреки че още не са ми изчислили термина. Според цикъла трябва да е края на март, но аз си знам, че съм забременяла в началото на юли, така че... Grinning

Днес с ходих за първи път на лекар и с таткото видяхме нашата малка скъпоценна точица и тупкащо сърчице.  Simple Smile Цял ден плача и се смея едновременно.

Леко бременеене на всички мами!

# 283
Здравейте! Аз ви чета отдавна, но чаках да видя двете чертички със сигурност Simple Smile Днес, един ден след закъснението ги видях. По изчисления от калкулатора термин 22.04.2012г
Желая на всички лека и успешна бременност!

# 284
  • Варна
Добро утро момичета,

Sladkishche_205 Честито и добре дошла!

Аз вчера за всеки случай пуснах Чхг, което е много високо за моята 4 г.с - 1 484, та се надявам, че утре като отида на преглед ще се види нещо. И ТСХ пуснах и за съжаление и то се е повишило много, но поне веднага го хванах и сега ще го намаляме с хапчета.

Хубав ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт