Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 814
  • 692
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте на новодошлите мами   bouquet Simple Smile
Росалинда - много съжалявам за случилото се. Бързо възстановяване и много надежда и светло бъдеще ти желая и скоро пак в тези  EFP редици. Hug

На мен единственият порок е сладкото, и за радост сега много не ми се яде даже... newsm44 днес си обух едни панталонки и айдее вече леко отесняли..само 9 гс. ..много се притеснявам да не стана доста пълна..ама това да е проблем...важно е бебчо да е живо и здраво..
Денис78 и още някой споменаха за кисели краставички..много се смях, защото честно си мислех, че са бабени приказки Laughing..но ето, че било истина...сигурно и мен като ме удари посред нощите и аз ще тичкам за бурканче Simple Smile сега доста си хапвам череши, за което се радвам поне е плод..ама май не ми помага хич за запека Embarassed Днес ми е 9та седмица Simple Smile аз продължавам да съм най-старшата..гадеенето поотихна..но съм супер изморена..направих вечеря и цоп на дивана....а е само 2 месеца..какво ли ще е до 9ти newsm78 #Crazy  Имам час на 22-ри за сърчицето и, като чета как в БГ някой от вас на по 4-5 седмици вече сте го чули ми е тъжно..тук не те преглеждат до 10 седмица.. Sad днес си получих писмото с час за видеозон..на 30 октомври - представяте ли си..чак на 5ти месец..и до тогава нищо и се чудя как да им се моля и какво да правя да ме прегледат преди това и евентуално да чуем и видим нещо и да се успокоим..направо да се молиш да те прегледат. Нормално ли е това?? Може ли някоя вече мама да ми каже, какви точно прегледи по седмици или месеци са задължителни, или ако има тема да чета, да знам, какво трябва да ми се прави  bouquet?
Успех и спокойствие на тези, които имат разните притеснения - отдайте го на почивка и хубави мисли. newsm10 .На тези борещи се с пороците много силна воля и дързост. И на всички  мами усмивки и хубаво и спокойно бременеене. preggo

# 286
Реакцията на 5-годишния ми син беше:Нали ти казах,че не искам бебе...и...хич не ме интересува глупавото ти бебе Sick

Мен ме притесняват килограмите....преди предната бременност бях 55 и първите месеци даже още смъкнах,гадеше ми се.Не съм много сигурна,но май стигнах до 80 дораждането.Оттогава няколко години гравитирам между 75 и 60-постоянно смъквам и качвам и сега бремеността ме завари на 68 и така ме е страх,че ще стана 90-100...от сега имам апетит.

# 287
mamence1 заповядай

http://www.zachatie.org/?option=com_content&task=blogcategor … 173&Itemid=36

има много информация в нета за задължителните прегледи и изследвания, а също така и за тези , които са желателни.
Мен килограмите хич не ме притесняват, щото съм 45 кила с напикани гащи  Grinning и винаги съм искала да съм малко по-пищна. Първата бременност качих 12 кг. и половината ги свалих като ме изписаха.

# 288
Нормална е реакцията на малкия...обхващат го ревност и страх, че няма да е център на внимание..не че и аз знам много..това ще ми е 1во бебе..но така съм чела..до 9 месеца ще е почти 6 годинки сигурно  и ще мисли по друг начин. Моят мъж идва от семейство с много деца Simple Smile той е най-големият и майка му винаги му е казвала - ти си моят специален син..защото си моето 1во бебе и първи емоции на мама и винаги ще бъдеш специален син № 1 ( насаме разбира се без да знаят другите деца) и така до ден днешен 30 + си знае, че той е специалният син Simple Smile Нормална реакция и страх, че бебето ще бъде повече обичано..но покажете му че няма да е така..то ще отнема внимание повече..но не и обичано..това е м/у другото нещо, което съм се чудила, дали наистина се обичат различно 2 деца?

И мен бременеето ме свари в 68кг..нададох 5кг за последната година и много исках да ги смъкна преди бебо..но не стана и сега и аз се опасявам от голямо дебелеене... Cry И аз си хапвам..поне ти покрай малчо си имаш изразходване на енергия, аз трябва да мисля упражнения или спорт.

# 289
mamence1 заповядай

http://www.zachatie.org/?option=com_content&task=blogcategor … 173&Itemid=36

има много информация в нета за задължителните прегледи и изследвания, а също така и за тези , които са желателни.
Мен килограмите хич не ме притесняват, щото съм 45 кила с напикани гащи  Grinning и винаги съм искала да съм малко по-пищна. Първата бременност качих 12 кг. и половината ги свалих като ме изписаха.
Благодаря Simple Smile ти наистина си като истинска шега Simple Smile 45 кг с напикани гащи. Joy.Винаги са ме радвали такива мами - слабички само с едно коремче-  диня отпред и след раждането все едно нищо Simple Smile Хубаво разхубавяване и дебелеене на теб..ние с кг-та дано се опазим от по-пищни форми..само там където не е препоръчително Wink

# 290
  • До морето :)
Здравейте и от мен. Малко със страх, но и аз да се запиша в темичката. Вчера най-накрая видях двете заветни чертички. След 4 несигурни теста. Много сме щастливи с мъжът ми.
Имаме си вече една принцеса на 1г.и 2м., която се очертава да се страхотна кака, защото е много грижовна и любвеобилна от сега.

Мога и да се заема със списъка на първа страница, така че ми пишете на лични ник, град и термин. Като казах термин - моя е 19.04.  Rolling Eyes Иска ми се да е Овенче, като мама, ама само да е живо и здраво.  Heart Eyes

За килограмите - първата бременност качих 13 кг. и свалих 20. Сега стартирам от 51-52, та ще видим.

Kameliya, сигурна съм, че баткото ще е много щастлив, когато се приберете с едно бебче вкъщи.

yara, дано хапчетата подействат бързо  Hug

За кафетата и цигарите - и аз съм им страстна привърженичка, но за късмет, както с първата бременност, и сега ми се гади от тях, та ще ги спра от само себе си

За казването на другите - казах само на моята приятелка и в другата ни отчетна. Мисля да мине прегледа и тогава да се хваля  Whistling След седмица ще е това, дано всичко да е наред.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 11:08 от Лече-Буболече

# 291
Добре дошли на новите момичета  Hug

# 292
Мили момичета, за съжаление напускам прекрасната темичка с ЧХГ 0,79 Cry
Нито едно от трите върнати ембриончета не се е задържало.Толкова ми се искаше да остана, толкова бях уверена, че ще остана. За мен борбата продължава, а на всяка една от вас пожелавам прекрасни и незабравими мигове до срещата с бебето (пък и след това Wink) Поздрави на всички и много целувки от мен.

# 293
Lastname, според мен изобщо не се притеснявай - каката адски ще ти помага! Аз самата с брат ми и сестра ми имам голяма разлика и винаги съм била "дясната ръка на мама". И баш от майка ми знам, че било идеаааално да имаш голямо момиче първо, и после да родиш още, че да ти пмага голямата щерка  Sunglasses

Slonbalon, ти си супер! Мама героиня, и това е за гордост, не за притеснение. Те децата си реагират, ама е страхотно, че чакате трето, а и по-големите имат цели8 месеца още да свикнат с мисълта Wink

denise78, спри да се притесняваш веднагически, мила! Всичко ще е наред, ще видиш!

Kameliya, ще видиш, ще се обърнат нещата, и малкият ще е адски щастлив батко  Heart Eyes

# 294
Ванесса,  Praynig не тъжи, пожелавам ти много бързо да успееш да се върнеш отново в темичките с чакащи бъдещи мами.

Пожелавам ти кураж, сила, и позитивни мисли.  Hug

# 295
Здравейте, бъдещи мами!
За пороците си говорите.  Моят е сладкото, обожавам всичко сладко, мога да ям в огромни количества, но сега се ограничавам, защото не искам да кача много килограми. По принцип от дълги години сам си 64 кг.
Иначе обичам кафенце, пиех по две на ден с мляко. Сега се ограничавам на едно.
Някоя мама беше писала за болки в яйчниците, като преди цикъл. Аз имам такива, но са кратки, имам чувството, че са по - скоро като спазми, по няколко пъти на ден. Не съм ходила още на лекар, записала съм час за 27.08.2012г

Да ви питам нещо - вие как броите седмиците: от първия ден на последната менструация или от деня на евентуално зачеване?
Успешен ден!

# 296
  • До морето :)
Аз ги броя от първия ден от менструацията. Сега съм 4с. и 5д - това го броя за пета седмица  Grinning

# 297
Лече, и аз съм толкова  Blush
Да се похваля по темата с пороците: 4 дни без цигара!
За бирите - пия всеки ден х 1, понякога лимонена.
За яденето - умирм за риба във всякакви вариации - от хайвер, до пушена сьомга и суши. Ама яко нагъвам риба, чак мен ми е странно, обикновено съм равнодушна  hahaha

А за секса, леле, не се спираме, добре, че моята лекарка нищо не ми е казала, че това щеше да е леко проблем, ако не може...

# 298
Благодаря за отговора! Simple Smile
Тогава аз съм 4 г.с. и 2 дни

# 299
 vanessssa много съжалявам за случилото се, не се отчайвай следващия път ще стане Hug
Лече-Буболече наистина някой трябва да зе заеме със списъчето, ще ти пиша на лични за мен.
beginner_mamma аз още не съм казала новината на каката и най-вече се притеснявам от нейната реакция, тъй като е в трудна възраст(станала е една опака и недоволна от всичко) а пък и трудно преодоля развода ни с баща и  Sad.

Aguto  newsm59 Желая ти много здраве, късмет, любов и хубави моменти с любимите ти хора!

Общи условия

Активация на акаунт