Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са пожеланията и подкрепата към бъдещите майки в темата за Април 2013?
Какви съвети се споделят по време на бременност и какво да очаквате?
Какви са преживяванията на бъдещите майки и как се справят с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са пожеланията и подкрепата към бъдещите майки в темата за Април 2013?
-
Какви съвети се споделят по време на бременност и какво да очаквате?
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки и как се справят с тях?
-
Има ли причина да избягвате пикантна храна по време на бременност?
-
Кои са препоръчителните места и лекари за проследяване на бременност в България?

редици. 
днес си обух едни панталонки и айдее вече леко отесняли..само 9 гс. ..много се притеснявам да не стана доста пълна..ама това да е проблем...важно е бебчо да е живо и здраво..
Имам час на 22-ри за сърчицето и, като чета как в БГ някой от вас на по 4-5 седмици вече сте го чули ми е тъжно..тук не те преглеждат до 10 седмица..
днес си получих писмото с час за видеозон..на 30 октомври - представяте ли си..чак на 5ти месец..и до тогава нищо и се чудя как да им се моля и какво да правя да ме прегледат преди това и евентуално да чуем и видим нещо и да се успокоим..направо да се молиш да те прегледат. Нормално ли е това?? Може ли някоя вече мама да ми каже, какви точно прегледи по седмици или месеци са задължителни, или ако има тема да чета, да знам, какво трябва да ми се прави
.На тези борещи се с пороците много силна воля и дързост. И на всички мами усмивки и хубаво и спокойно бременеене.

и винаги съм искала да съм малко по-пищна. Първата бременност качих 12 кг. и половината ги свалих като ме изписаха.
И аз си хапвам..поне ти покрай малчо си имаш изразходване на енергия, аз трябва да мисля упражнения или спорт.
.Винаги са ме радвали такива мами - слабички само с едно коремче- диня отпред и след раждането все едно нищо

След седмица ще е това, дано всичко да е наред.

не тъжи, пожелавам ти много бързо да успееш да се върнеш отново в темичките с чакащи бъдещи мами.

Желая ти много здраве, късмет, любов и хубави моменти с любимите ти хора!