Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 092
  • 692
  •   1
Отговори
# 630
здравейте и аз съм за предложение номер 1!

# 631
за секциото - първото ми раждане беше със спешно секцио, защото губеха тоновете
и на огромен късмет имам живо и здраво момченце
сега и аз тайно се надявам някой да ме подкрепи и да ми вдъхне надежда за раждане нормално
незнам - все още се чудя, но има време Simple Smile

# 632
  • В коремчетата сърчица туптят, а през АПРИЛ бебчета в ръцете ни ще спят !
Аз съм за първото предложение - много много ми хареса!  Heart Eyes

П.С. Но и третото е готино - закачливо е.  Crazy

# 633
Здравейте,мамчета и бъдещи мамчета. Аз се ''пльоснах'' преди известно време тук,но без да дам подробности за себе си. Казвам се Алина и съм бивша априлка 2011. За мое огромно щастие ще съм и априлка 2013,живот и здраве. Приемам всякакви запитвания,относно Априлските мами!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Искам също така да попитам,ако сте създали групичка във фейсбук с удоволствие ще се присъединя. Прегръдки на всички и дано тези,които са със сутрешно гадене мине час по скоро!

Здрасти! И аз съм априлка 2011.
Как се справяш с вдигането на бебето... кръста така ме боли... а понякога имам и болки, придърпване ниско долу. Не ми се иска да я вдигам изобщо, но не става и не става. И дупето да измия трябва, и по стълбите да се качи и помагам, памперса да сменя ... Като се сетя в 8-9 месец, че не можех обувките сама да си обуя, направо страх ме хваща как ще се справям с бебето и с корема.

# 634
Здравейте и от мен.
Аз съм за предложение 3.
Да ви кажа какъв ужас изживях тази сутрин като станах. Отивам в тоалетната, както всяка сутрин и като се избърсах по салфетката кръв Shocked Направо се шашардисах, понеже нямам никакви оплаквания, преди това бях ставала да пишкам и нямах абсолютно нищо. Много се паникьосах и започнах да мисля какво да правя понеже моят док е в отпуск и е на морето. През това време проверявам постоянно има ли нещо и не, всичко е ок.
По едно време се сещам, че вчера изпих един фреш от червено цвекло и цялото оцветяване е от това hahaha
Сори за малко гнусния пост, ама ми падна огромен товар.

# 635
  • Варна
 Joy Цвеклото е най-оцветяващото нещо, което познавам.
Ние с мъжа ми обожаваме салата от цвекло, моркови, червено зеле и семки - като мине сезона на доматите чак до пролетта почти всеки ден ядем това.

Като говоря за ядене последните 3 дни се събуждам с болящ от глад корем, до 12-13ч на обед също едвам изтрайвам до почивката, а вечер пък въобще не ми се яде.
Странна работа - определено обаче трябва да разделя яденията на 4-5 през деня, но в този офис означава да ям само неща като мляко, плодове или закуски.. А на мен манджи ми се ядат вече, такива, които обикновено само зимата ям Sad

# 636
  • София
Здравейте момичета,  надявам се че всички сте добре  Hug

аз съм и за трите заглавия нямам претенции Simple Smile Записах си час за 1.09, в Токуда много се надявам, да видя сърчице, ама ще видим, тогава ще съм в 6 г.с и 1-2 дни.

Що се отнася за раждането първия път родих секцио, след 8 часа контракции и пълно разкритие, диването му с диване  Simple Smile се извъртя в последния момент и тръгна тилно, но важното е че всичко завърши добре Simple Smile сега не знам, ще видим, има много време.

Хубав ден на всичкииии   bouquet

# 637
Момичета, питанка:
В началото на 6-а седмица съм. Наддала съм 3 кила. Чудя се дали да го отдам на спирането на цигарите, или си е част от бременеенето. Вие наддавате ли по малко?

# 638
споделям същия апетит и същия проблем
аз също гледам да се храня по 4-5 пъти на ден по малко
но в офиса е почти невъзможно
тук ям предимно ябълки, др.плодове и солети, бисквити и кис.мляко
а и на мен вече ми се хапват по-зимни неща
незнам от къде този апетит Simple Smile
и аз вече две нощи се събуждам към 3,00 часа гладнааааа
ужас Rolling Eyes

# 639
  • София
beginner_mamma, според мен е от цигарите и аз вече шести ден ям много, и сигурно съм трупнала 1-2, но и първата бременност бях така, първоначално много ми се ядеше после всичко се уравновеси и двата пъти ги спирам от раз ( пуша по 1 кутия  Embarassed)
Сега стартирах от 51 кг, случайно се мерих деня преди да си направя теста, миналияпът почнах от 50кг и родих 66кг, надявам се и сега това да е максимума  Grinning

# 640
Здравейте бъдещи и настоящи мами!
Приемате ли нови при вас? Rolling Eyes
Преди няколко дена видях положителния тест за бременност и съм много щастлива от новината а иначе си имам  едно прекрасно момченце на 4 годинки и 9 месеца.
На лекар мисля да ходя след седмица ,дано всичко е наред!
За яденето и аз съм същата,яде ми се но като цяло хубава храна-манджичка  или нещо от сорта,а сега ми е е прияло от няколко дена пържолка... LaughingА след като си хапна и ми става тежко и почва леко да ми се повдига!
За килограмите аз за сега съм си същите.
Усмихнат ден !

# 641
  • София
p4eli4kata_86 радвам се да те видя тук  Hug с теб сме на една дата  Grinning

# 642
Sunny9, и аз стартирам от 50 кг. И се озадачих вчера, че съм 53 кг вече.
Според любимия не трябвало да се притеснявам, защото всичките били отишли в гърдите Grinning

# 643
  • София
Sunny9, и аз стартирам от 50 кг. И се озадачих вчера, че съм 53 кг вече.
Според любимия не трябвало да се притеснявам, защото всичките били отишли в гърдите Grinning

Божеее де тоя късмет, с малко по-големи гърди се видях през двата месеца който кърмех,  то пък бива, ама хич пък нищо да не ми се лепна там цяла бременност, това никъде го няма, сега като гледам, пак същата работа  Cry

# 644
Sunny9 ,вярно с тебе сме на една дата...поне за сега аз на лекар още не съм ходила за да ми определят термина,ами от нета си го сметнах.
За гърдите...то всеки различно....ама чак хич ли ? Мен този път не ме болят така както с предната ми бременност иначе са леко пораснали вече!

Общи условия

Активация на акаунт