Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 101
  • 692
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, благодаря за подкрепата, вече казах на майка си, която много се зарадва, сега остава и на таткото да споделя. Сигурна съм, че ще за зарадва макар и да не е на 100% от желаещите трето дете. Аз лично съм щастлива:)
Кариту, търси си правата не ги оставяй да си разиграват коня!
Някой питаше за сърчице кога се чува, знам че зависи от ехографа, ако е вагиннален би трябвало след 7-ма да се чуе, за този през корема, май 8-9-та. Мен са ме гледали само с вагинален до към 4-ти месец.

# 616
Аз със сигурност ще говоря с гинеколога на 29.08 , когато ми е следващия преглед. Странно ми е как могат да не си знаят кръвните групи. И свекъра ми не знае и свекърва ми..... Rolling Eyes
няма нищо странно Wink И аз не си я знам.
не знам дали от хормоните, но се чувствам отвратително. Животът изглежда една черна дупка  Sad Постоянно ми се плаче . НЕ знам какво ми става..  Cry Cry Cry ТОлкова ми е тъжно .

И аз бях така в 6-7 седмица- ще мине - аз му казах хормонално влакче на ужасите - едно такова смотано настроение и аз си плаках..ще мине миличка..просто мисли и чети и гледай весели неща.  bouquet

# 617
  • Sofia, Bulgaria
Аааа, ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯) , не четеш.  Crossing Arms Новата тема съм я оформила, така че чакам предложенията ти за заглавия.   bouquet Моята муза изчезна с цикъла ми.  Crazy

Какъв цикъл бе??? Shocked

# 618
  • До морето :)
Аааа, ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯) , не четеш.  Crossing Arms Новата тема съм я оформила, така че чакам предложенията ти за заглавия.   bouquet Моята муза изчезна с цикъла ми.  Crazy

Еми както нямам цикъл, така нямам и муза.  Joy

# 619
  • Sofia, Bulgaria
Аааа, ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯) , не четеш.  Crossing Arms Новата тема съм я оформила, така че чакам предложенията ти за заглавия.   bouquet Моята муза изчезна с цикъла ми.  Crazy

Еми както нямам цикъл, така нямам и муза.  Joy

Ох изкарах си акъла!! Mr. Green Едно пишеш, друго чета... Whistling ooooh! Laughing
На лични ли да ти пратя? Ти добавила ли си ме на 1-ва стр. или и за това да пиша:)?

# 620
  • До морето :)
Добавих те!
Пиши тука, че който иска да си каже мнението.

# 621
  • Sofia, Bulgaria
Това са моите предложения за бъдещата тема  Mr. Green
Нека гласуването да започне СЕГА  Laughing

• В коремчетата сърчица туптят, а през АПРИЛ бебчета в ръцете ни ще спят !
    Сладки точици сега, а през АПРИЛ-нашите големи слънчица!
    Мама е щастлива, татко е препил-бебе чакат през АПРИЛ!

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 00:59 от ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯)

# 622
Това са моите предложения за бъдещата тема  Mr. Green
Нека гласуването да започне СЕГА  Laughing

• В коремчетата сърчица туптят, а през АПРИЛ бебчета в ръцете ни ще спят !
    Сладки точици сега, а през АПРИЛ-нашите големи слънчица!
    Мама е щастлива, татко е препил-бебе чакат през АПРИЛ!

АЗ съм за 1 и 3 Simple Smile особено 3 newsm10 smile3521

# 623
още един глас за предложение 1 newsm10

# 624
И още един за 1 Grinning макар че и 3 е много подходящо Laughing

# 625
# 626
# 627
аз съм за 1.сега ви чета със сухар и чаша лимонена газирана вода  ooooh!,гадна работа.днес или утре отивам за направление и в четвъртък на отчет след прегледа  bouquet

# 628
здравейте, априлки
от известно време ви чета и тайно се надявах и аз да се запиша със сигурен резултат
и ето вече пиша - вчера бях на първи преглед, потвърдиха точицата - 5 седмица и 2 дена
и ще се радвам да споделяме еднаквите трепети до край
пожелавам лека бременност на всички

и аз гласувам за предложение № 1

# 629
и аз гласувам за предложение 1

Някой беше питал има ли раждали секцио. Аз! И двата пъти. Първия път с каката заради отлепена плацента в 8 -я месец се наложи секцио по спешност. А втория - заради първия. Не намерих лекар, който да ми вдъхне кураж, че след секцио може да опитам нормално. Въпреки, че беше планово секцио второто, не си дочакахме датата. Бебо реши да дойде по-рано. Влязох за секцио с 4см разкритие и до последно питах... да оставим нещата така, да опитаме нормално... а лекаря клати глава и отговоря... не мога да поема отговорност, ако нещо стане...

Сега за третото пак ще е секцио. И пак тайничко се надявам някой да ми вдъхне кураж за нормално... ама няма кой.

Иначе и двата пъти се възстанових супер бързо и лесно. На другия ден на крака, след седмица вече ходех и до офиса да посвърша това онова, и с бебета съм се справяла съвсем сама.

Общи условия

Активация на акаунт