Изобщо е много зле с рисуването, но и аз не се занимавам с нея толкова много, както с брат й например. Разчитам на яслата - там да я занимават евентуално. А за играчки хит са куклите и колите на брат й и разбира се прословутите бей блейдъри или както там се наричат. Това са тип пумпали с изстрелвачки и са много актуални играчки в момента сред по-големите, но на малките също са интересни защото се въртят и става голямо гонене. Уфф в нашата ясла положението продължава да не е цветущо - много плачат новите деца и адаптацията върви доста трудно, явно се очертаваме ревлива група, а и сестрите не подпомагат адаптацията особено. Дария когато тръгна на ясла бяха други сестри и лелки и определено има значение човека, който поема детето - то не бяха прегръдки, песни, заиграване...Сега с новите сестри само веднъж съм чула сутрин да пускат песнички,а децата много се впечатляват от такива неща...
и ще я борим тая кашлица. Явно има такъв вирус, понеже миналия понеделник като заведох малкия на ясла директорката ме заговории тя се оплака, че кашля, а е здрава и никакви лекарства не помагат. Днес още една приятелка се оплака със същия проблем.
Доста странно ми стана, но все пак утре отново ще досадя на педиатърката сутринта преди яслата. Сигурно ще ме набие вече ама какво да правя.

те вече трябва да имат ефект за кашлицата. 

Препоръчани теми