Връзка с по-млад мъж

• 46 512
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
Май нещо се объркахме и не се разбираме, затова нека да започнем отначало! Имаме Той и Тя, и Тя има дете. Той и Тя се запознават по някакъв повод, и в един момент Той я кани да пият по едно кафе. Тя какво прави? Приема поканата, ако има някакви симпатии към човека и иска да го опознае и отива. Приказки, ала-бала, харесват се. Пак се уговарят да се срещнат и какво става, тя цъфва с детето ли? Как се развиват нататък нещата?
Не зная какви хора познаваш, но моето дете е било винаги с мен. Няма начин да познавам някой и той да не познава детето ми.
От всичките ми познати - разведени не познавам нито един който да е ходил на любовни срещи с изключение, ако случайно те запознаят с някой, но от "вратата за краката" не става.
За мен любовните срещи бяха когато бях сама и съответно трябваше да изляза от къщи.
Сега всеки си "носи" кой каквото си има. Трябва да кажа, че присъствието на детето е най- малкото нещо което на някой му е правило впечатление, напротив голям плюс е. Винаги можеш да се завъртиш около детето и съответно да спечелиш майката, а майката, ако не те харесва винаги може да се оправдае с детето.

# 136
Сина ти е голям Peace Аз не мога да заведа бебе на среща.А и познат и любовник....две коренно различни неща Peace

# 137
  • София
 newsm78 Нормални хора познавам, какви да са! На моята възраст (около 40-те) или по-млади, градски хора.

# 138
  • Tам през Атлантическия океан
Цитат
Май нещо се объркахме и не се разбираме, затова нека да започнем отначало! Имаме Той и Тя, и Тя има дете. Той и Тя се запознават по някакъв повод, и в един момент Той я кани да пият по едно кафе. Тя какво прави? Приема поканата, ако има някакви симпатии към човека и иска да го опознае и отива. Приказки, ала-бала, харесват се. Пак се уговарят да се срещнат и какво става, тя цъфва с детето ли? Как се развиват нататък нещата?

Mай нямаш такива познати, за това говориш на изуст и не можеш да си представиш нещата  Peace

Когато един мъж се влюби или има симпатии към  жена с детенце отношенията и намеренията му са пъти по-оговорни/сериозни  Wink
Има много жени с повторни сполучливи бракове и щастливи деца  Peace

# 139
Нека да си говорим направо - коя от нас би приела покана за среща от мъж, когото не намира за привлекателен като мъж, демек сексуално и без една бърза мисъл дали би легнала с него, ако обстоятелствата се стекат подходящо? Ама честно!
Аз.
Покана за среща / не съм имала/. Мъжете, а и жените са доста изобретателни за да те канят на среща директно.
Обикновено става " събираме се някъде...", "имам проблем...", " знаеш ли че, ще има..."
При първа среща с някакви намерения човек се чувства доста неудобно / не се знае дали ще му откажат/ и винаги гледа да има други или нещата да се завъртат така, че да се получат от самосебе си и ако не се получат да може да излезе от ситуацията.
Отказвала съм да. Да харесвам човек и да не се стигне до секс също ми се е случвало. Просто неприемливо.

# 140
  • Бургас
Оле, мен винаги са ме канили директно - не е имало "събираме се", "имам проблем".  Rolling Eyes Виждаме се, харесваме се, аз никога не правя първата крачка - обикновено мъжът тактично намира начин да ме покани да излезем и така. Това, разбира се, преди да се обвържа. А и сега се случва да получа някое признание - интелигентно и директно. Тактично ги отрязвам.  Mr. Green
Явно не можем да се разберем наистина - ако с непознат мъж се харесате, ще вземете детето на първата среща ли?  newsm78

# 141
Мене постоянно ми се случва като съм с детето някакви мъже да ми предлагат да ме закарат където искам. Ама буквално всеки ден, не мога това да го проумея - виждаш жена, колкото и да ти харесва, с дете е, къде си тръгнал по кръстовищата да се правиш на ..такси... Rolling Eyes

# 142
Сина ти е голям Peace Аз не мога да заведа бебе на среща.А и познат и любовник....две коренно различни неща Peace

Гледай си децата и мъжО  Wink и не дей да си предтавяш по-добре  Laughing

Явно не можем да се разберем наистина - ако с непознат мъж се харесате,ще вземете детето на първата среща ли?   newsm78
Да , бих го взела  Grinning за да дам ясно да разбере че имам дете и че то е важно  Wink  Ако търся неангажираща връзка , без дете много ясно.
Пък и щом има среща хората се познават мако или много Simple Smile

Какво значи непознат  Crazy  зрелите хора се срещат/познават от работа , чрез познати т.е. приятели на приятели  , от клубове с общи интереси и т.н.

Една 'самотна' майка с дете обикновенно не се шлияе по крубове/барове сама и да търси  Mr. Green Е може де ,ако е на лов за сеХ и е метнала детето на баби  Whistling

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 16:34 от Desss

# 143
  • Сопот, Пловдив
Мене постоянно ми се случва като съм с детето някакви мъже да ми предлагат да ме закарат където искам. Ама буквално всеки ден, не мога това да го проумея - виждаш жена, колкото и да ти харесва, с дете е, къде си тръгнал по кръстовищата да се правиш на ..такси... Rolling Eyes

Предлагат хората, никой нищо на сила не иска. И въпреки, че повечето хора така си мислят, жена с дете на улицата не е винаги равно на обвързана жена.

А и навремето едно приятелка казваше "Като са женени, не са вързани.", та човек никога не знае къде ще му излезе късмета, а от питане глава не боли.  Laughing

# 144
Ако са приятели на семейството и ти се налага ,какво ще откажеш ли  Wink

Детето като някое вето ли го възприемате  Sunglasses
Жена с дете - вход забранен  Mr. Green

# 145
Деси, това е съвсем друго.
Говоря ти за непознати мъже, на светофар чакаме, подавт главите и започват едни обяснения - ама не искате ли, ама къде отивате, ама може ли в тая жега пеша....
Даже детето един ден ме пита  - Мамо тея батковци защо постоянно те питат къде отиваме?  Tired

# 146
  • Сопот, Пловдив
Е, то такова спиране и питане по светофарите мен ме дразни и като съм без дете, ако някой е толкова нахален да се опитва да сваля непознати жени така от улицата, едва ли му пречи дали си с дете или сама. А и малко са жените и без деца, които ще откликнат на такъв "флирт" според мен.

# 147
Оле, мен винаги са ме канили директно - не е имало "събираме се", "имам проблем".  Rolling Eyes
Явно не можем да се разберем наистина - ако с непознат мъж се харесате, ще вземете детето на първата среща ли?  newsm78
Шанталче е отговорила.
Мен непознати сама не са ме канили или ако е било просто казвам, че имам дете и бързам. Ако има влечение той кани двамата.

# 148
  • София
Боже, вие сте по-целомъдрени и от мен, дето съм омъжена от -айсе години!  Laughing

# 149
Фукаш ли се че си омъжена от -айсе години или се подиграваш с тези които не са случили  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт