Връзка с по-млад мъж

• 46 506
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
В един момент му омръзва сексът да е по график два пъти в месеца, когато таткото вземе детето с преспиване, или пък да не може да се вижда с любимата, защото тя не може да излезе раради болно дете или защото трябва да помага с домашните по математика, да води детето на куклен театър и др. подобни подробности от живота с дете.
има и друг вариант, който е още по-гаден.  Младокът в началото много се кефи на детето (като на домашно животинче) и детето се навлюбва повече от майката дори. А когато връзката приключи има не едно, а две разбити сърчица ( пак пример от същата мадама)
Затова писах на авторката, да държи детето настрани от тази връзка

# 76
  • Бургас
Да, и аз мисля, че сближаването на детето с партньора на майката трябва да стане в етап, в който вече двамата са заявили сериозен ангажимент един към друг, а не просто ей така.  Rolling Eyes

# 77
  • София
ако бях разведена, щях да държа децата извън обсега на мъжете, с които спя,освен ако работа не стигне до женитба или живеене заедно. Иначе с кого спя и колко често ги сменям, си е моя работа.

# 78
  • София
ако бях разведена, щях да държа децата извън обсега на мъжете, с които спя,освен ако работа не стигне до женитба или живеене заедно. Иначе с кого спя и колко често ги сменям, си е моя работа.

напълно подкрепям  Peace

# 79
  • Tам през Атлантическия океан
То па като ви слуша човек,  да вземе че да се гръммне  Crazy

Като гледам само с "ако , ако ...... "   на изуст си  перкат някои  Whistling

ако бях разведена, щях да ...............................................

Самотната майка с дете,   какво  няма право на щастие ли  Crazy а другия родител който е 'свободен' електрон след раздялата ехеЙйййй ..... него никой не го бара/напада , нЕма грижи  Sunglasses

Много добър приятел се ожени за разведена с детенце , сега си имат свое  Grinning страхотна двойка/ семейство са  Grinning

# 80
  • София
Как направи извод, че самотна майка с дете нямала право на щастие? Аз такова нещо нито съм писала, нито съм намеквала! Напротив, изразих за себе си мнението, че детето си е дете, а моите връзки са си мои връзки и не бих запознавала детето си с всеки мъж, с когото спя. Бих предприела стъпки за сближаване между детето и мъжа, само при положение, че връзката ни е много напреднала и върви към живеене заедно или женитба. И да, според мен си има предимство това да си свободен електрон, защото нямаш съпруг, с когото винаги да се съобразяваш. Стига да има кой да гледа детето периодично, една жена може да се радва на много приятен личен живот, почти като в началото на двайсетте си години, преди да се омъжи. Имам приятелки, които са разведени, и доста добре се справят и имат дори по-разнообразен социален живот от повечето омъжени жени като мен примерно. Аз няма как да излизам с толкова голямо количество нови мъже, колкото една свободна жена, най-малкото имам морални задръжки, произтичащи от това, че съм омъжена. Ако бях свободна, и аз щях да постъпвам като тях.

# 81
  • Някъде на път....
.....
Много добър приятел се ожени за разведена с детенце , сега си имат свое  Grinning страхотна двойка/ семейство са  Grinning

При доста мои познати втория шанс е в пъти по-добър от първия!  Peace
Никога не е късно да срещнеш подходящия човек, стига да го искаш наистина.
Това с излизанията на база проба-грешка, аз лично го намирам за несериозно... особено за човек с дете/деца.....  Thinking

# 82
  • на брега на морето
EmiliT, много се радвам на щастието ти. Само дръж под око ревността.

# 83
  • Варна
Мнение на този етап нямам, мъже под 30 години не са ми по вкуса Simple Smile
Но винаги съм мислила че максималната за мен младост на един мъж е да сме на една възраст.Просто не бих понесла да съм по-зрялата..
За привързаността на децата към нов пъртнъор мисля, че общо с това възрастта няма.Детето може да хареса човек на всякаква възраст, хората са тоооолкова различни.

# 84
Какво значи по-зрялата newsm78 Жената винаги е по-зряла от мъжа.Поне според мен де Peace

# 85
  • Варна
Какво значи по-зрялата newsm78 Жената винаги е по-зряла от мъжа.Поне според мен де Peace

Е, не мисля точно така.Но да кажем, че е така в начина на мислене обикновено, не винаги пак...
Имах предвид чисто физическата зрялост. Остаряването. Жените остаряваме по-бързо и обикновено не особено красиво, за това предпочитам аз да съм по-млада в една връзка.Не ми допада идеята да изглеждам по възрастна от мъжа до мен.

# 86
Това с по-младата жена е такова клише. Всъщност има биологична предпоставка жените да са десетина години по-големи от мъжете си. Факт е, че жените живеем по-дълго и във възрастта след 65 има стотици вдовици, които живеят още 10 или 20 години след смъртта на съпруга си. Дори чета, че науката прави опити да удължи живота на мъжете с 10 години за да го няма този дисбаланс.
Също така една жена достига сексуалния си пик около 35-37 годишна възраст. На нейното желание и възможности в сексуално отношение отговаря мъж на около 17-18 години.  Joy Това е факт - тези двамата имат еднакъв интензитет на сексуалното желание и еднакви физически възможности за това.
Цитирам научни факти  Peace

# 87
caffeine,съгласна съм принципно.Макар,че който е калпав е калпав и на 17 и на 37-отново факт Peace Не говоря само в сексуално отношение,а във всяко

# 88
  • Варна
О, говори ми за това как една жена на 45 и един мъж на 38 изглеждат прекрасно един до друг..
Като леля му обикновено е до него. Ако ще да е фина, нежна и поддържана все си е на 45.Друго е ако е 30 годишна мадама до този мъж.Сексуалността на всеки също е много относителна.Има мъже сексуални до 70 и повече години.Има жени фригидни от младини.Имах предвид естетическия вид на двойката аз. Но всеки мисли различно.Аз за себе си - предпочитам да съм "малката"  Heart Eyes

# 89
Аз съм "малката",но застанала до ММ сме си почти като набори.Той е от типа мъже,които не остаряват Heart Eyes.Спортува много,внимава какво яде,грижи се за себе си.Каквото и да си говорим ако ще да се разчекна пак не мога да младея повече от това

Общи условия

Активация на акаунт