С обрязан ли е по-добре?

• 115 540
  • 362
  •   1
Отговори
# 120
-диаметър-при обхват пръстите да не опират дланта Hug Hug Hug

Не, върхът на палеца не трябва да допира върха на средния пръст.

Е, добре де не е ли относително, има хора с дълги пръсти? Crazy

В големите ръце всичко изглежда малко Laughing Laughing

По темата - не е цаката да е обрязан или не, а дали на теб ти е хубаво и достатъчно, или не.

# 121
Добре де-има мъже дето кожата не покрива ищо newsm78 Това трЕбе да е златната средЪ може би Thinking

Никога не съм виждала такъв. Приложи снимка. Simple Smile
Е кЪ не си виждала бе newsm78 Ти ме хвърли У тъча

Еми не знам никога не съм виждала обрязан.
Ами-няма мъж,който да е бил интимен някога с жена и да е скожа,покриваща глаичкта на пениса.Поне аз не познавам обратния случай.Не говоря за обрязан.Изобщо не го коментирам лично аз-не съм била с обрязан

# 122
Aми то като е в ерекция винаги е оголен тъй че не виждам разликата. Смешки на поразия са тия твърдения в полза на резнатите според мен и се смея с пълен глас.  Joy Joy Joy Joy

# 123
Няма..... висчко това са митове

# 124
Aми то като е в ерекция винаги е оголен тъй че не виждам разликата. Смешки на поразия са тия твърдения в полза на резнатите според мен и се смея с пълен глас.  Joy Joy Joy Joy

Еми не знам не съм виждала и изобщо не мога да си представя как изглежда обрязан пенис. Смешно не смешно това е.

# 125
Aми то като е в ерекция винаги е оголен тъй че не виждам разликата. Смешки на поразия са тия твърдения в полза на резнатите според мен и се смея с пълен глас.  Joy Joy Joy Joy
Има мъже,които и без да са в ерекция са оголени Peace

# 126
Еми не знам не съм виждала и изобщо не мога да си представя как изглежда обрязан пенис. Смешно не смешно това е.
И аз не бях, но благодарение на тази тема проверих в гугъл. Ами ....не ми харесва как изглеждат обрязаните, странни са ....

# 127
Изглеждат оголени като в ерекция,но са спаднали..реално по-грозно или по-хубаво няма.Да не е обрязан си е нормално,но пък все сме виждали заголени членове...та не виждам какво трябва да ни притеснява при обрязаните  Rolling Eyes
Мислех си ако имам син дали ще го обрежа.Моя приятелка мисли другия месец да обрязва сина си...бащата също е.
Питах мъжа ми и той твърдо е против..заради своето обрязване.
Но се оказва,че много мъже са обрязани..питах разни приятели мъже  LaughingПочти всички казаха,че са...как не съм ги питала досега  ThinkingЧак като разбрах колкото много са си викам"Къде попаднах"  newsm78 Laughing

# 128
[
Не вярвам, че някое миньонче около 150 см и манекенка с ръст 190 см ще имат еднаква по размер дълбочина на вагината.

А относно обрязването, ако не е наложително по медицински причини, го намирам за форма на осакатяване.
Същото мнение имам и за поставянето на силикон в устните, гърдите и т.н.

Доколко имаш наблюдения (и върху жени, и върху мъже) не знам - но знам, че грешиш. Защото, ако беше права, щеше да се познава размерът по височината на мъжа. А такава зависимост няма. Точно както и при жените!  Peace
Относно обрязаният - на мен ми харесва повече. И тези които твърдят, че не е по-хигиенично бих ги попитала - след 8 часов работен ден, на кого ще му е по-чист - на този, който му е осигурил място за задържане на бактериите и секретите, или на другия? Точно както е с окосмяването. Wink Всички мъжки мнения, които съм чула по въпроса са, че те също предпочитат да са ги обрязали като малки, но сега ги е страх от болката.

П.П. Дължината има значение - все пак не са важни само страните, независимо до къде са чувствителни. Важно е и да опира някъде, нали?! Wink

# 129
Въпреки ,че съм напълно убедена ,че с обрязан е по-добре,като родител на момче ми беше много трудно да вема решение.Такива операции са безплатни до 18годишна възраст,а и колкото по-рано се направи е по-добре.В крайна сметка стигнахме до компромисен вариант-частично обрязване.Естетически е много добре,а и за другото се надявам да е така.

# 130
  • София
Каква естетика?  Shocked Това да не е като да си пробиеш ухото, за да сложиш обеца!

# 131
Каква естетика?  Shocked Това да не е като да си пробиеш ухото, за да сложиш обеца!
Именно. Природата нямаше да я сложи тази кожа там, ако нямаше нужда от нея. Не бих обрязала детето си. Ако той поиска един ден - нека решението си е негово.

# 132
Ама защо се пререкавате обрязването в тези региони , където уж религията го налага си е по чисто хигиенични условия поради климатичните им условия.  Живота им го е наложил, а е обусловено чрез религиозни подбуди. Както им харесва на мъжете нямам никакви претенции дали ще му е обрязан или не - да не е мой полов орган в крайна сметка.

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 11:18 от Fortune

# 133
  • София
ако мъжът е възрастен, той да си решава, ама обикновено родителите решават и обрязват децата. Децата нямат никаква представа кое е по-добре за тях, дали ще са по-хубави или по-грозни, изобщо нищо не им е ясно. А сега вода и сапун има в изобилие за едно подмиване, не е като да са важни хигиенните причини. Би трябвало като отпадне необходимостта, да отпадне и действието, а то не е така. Значи, не е от хигиена, а от решение на родителите, които пък имат всякакви мотиви, били те религиозни, естетически или просто защото са се повели по акъла на друг.

# 134
По-добре е обрязването да се извърши.докато човек е дете...забравя.Докато голям човек някак ще се мъчи повече и тепърва ще се учи да живее така.
Иначе не е безплатно...поне тук в бг,не знам за къде говорите.Има цени по 300лв,както и за 1200лв.
С мъжа ми като разговаряхме на тази тема решихме да проверим.

Общи условия

Активация на акаунт