С обрязан ли е по-добре?

• 115 481
  • 362
  •   1
Отговори
# 15
Моя близка е опитвала и двата варианта.И рече-цитирам "по-различно е,нито по-хубаво,нито по-лошо....просто по-различно" С това изчерпахме темата Peace и не сме го коментирали повече
А,що акта да е по-продължителен...не виждам логика.Чувствителност,обрязаност,продължителност.То не е ли главно психиката там намесена?

# 16
  • София
Като споменахме арабите ще пусна един виц:
Цитат
Eдна нашенска девойка се омъжила за арабин. В нощта преди консумиране на брака, майката на девойката я предупредила:
 - Дъще, ако тоя иска да го направи в „другото място“ - не му давай!
Минала година от брака им и една вечер арабинът поискал да го направят в „другото място“, на което дъщерята категорично отказала:
 - Мама ми каза да не давам „другото място“.
 Арабинът учудено казал:
 - Ми твоята майка не иска ли внучета? !

# 17
Моя близка е опитвала и двата варианта.И рече-цитирам "по-различно е,нито по-хубаво,нито по-лошо....просто по-различно" С това изчерпахме темата Peace и не сме го коментирали повече
А,що акта да е по-продължителен...не виждам логика.Чувствителност,обрязаност,продължителност.То не е ли главно психиката там намесена?

Чувствителността им е по-малка и заради това им е нужно по-дълго време,за да свършат.Знам за случаи,където свършването е доста трудно и рядко могат с жена,а не сами.

# 18
Аз мислех,че главичката е най-чувствителната зона от пениса.Т.е-липсва кожа,значи нищо не пречи и така по-бързо свършват.Но има врем,ще се науча,че съм бъркала Peace

# 19
Моят мъж ми е обяснявал,а и беше чел разни форуми,където хората споделят.
Казва,че кожата на главичката се търка в бельото и постепенно загрубява,така да се каже.Става по-малко чувствителна,като предпазване от това да подскачат всеки път като допре до ръба на боксерките Laughing На необрязаните им е скрита и затова и по-чувствителна.

# 20
Казва,че кожата на главичката се търка в бельото и постепенно загрубява,така да се каже.Става по-малко чувствителна,като предпазване от това да подскачат всеки път като допре до ръба на боксерките Laughing На необрязаните им е скрита и затова и по-чувствителна.

Да. В естествения вариант е защитена от кожата и не е подложена на непрекъснато въздействие на въздух, бельо и т.н. Като се открие кожата загрубява и я няма вече тази чувствителност.

# 21
  • София
Аз ще направя един коментар цитирайки Шарлот от сексът и градът по повод първото и преспиване с НЕобрязан мъж:
"Толкова кожа има там,като Шар пей е"  Laughing

Та явно всичко е въпрос на навик,нагласа,традиции и т.н.

# 22
С опитен е най-добре.  Laughing
Няма разлика за жената. Ако мъжът е много възбуден, дори и обрязан, си свършва бързо.

# 23
  • На топло в неговото сърце.
Аз ще направя един коментар цитирайки Шарлот от сексът и градът по повод първото и преспиване с НЕобрязан мъж:
"Толкова кожа има там,като Шар пей е"  Laughing

Та явно всичко е въпрос на навик,нагласа,традиции и т.н.

[/quote

напълно съм съгласна с теб

# 24
С опитен е най-добре.  Laughing
Няма разлика за жената. Ако мъжът е много възбуден, дори и обрязан, си свършва бързо.

Е и, какво от това. Не ви разбирам какво от това като свърши един мъж било той обрязан или не бързо или не. Ако ще и 5 пъти да свърши вас какво ви бърка. Много странни заключения има в тая тема #Crazy

# 25
Не си ме разбрал. Нямам нищо против да свърши бързо. Харесва ми и бързо, и бавно. Просто дадох пример, че не винаги обрязаните правят секс по-дълго, защото чувствителността е по-слаба.

# 26
Не си ме разбрал. Нямам нищо против да свърши бързо. Харесва ми и бързо, и бавно. Просто дадох пример, че не винаги обрязаните правят секс по-дълго, защото чувствителността е по-слаба.

Аз имах в предвид, че един мъж ако поиска може да продължи и няколко пъти и затова. Не всеки го прави, защото има един период на голям гъдел и дразнене, но като премине се продължава. Жената може да не усети, ако стискаш зъби няколко секунди. Втория път се свършва по бавно, а ако искаш и трети път става вече трудно, но акта се увеличава на 1 час ако жената издържи на това. Аз съм го правил не за друго, а защото гледам да направя удоволствие и на нея, а не да спра като ми стане кефа на мен. Затова да не се скатават Joy с това свършване то не е мярка за секса.

# 27
Е, ние сме му намерили цаката. Вместо по няколко пъти на нощ, почти всяка нощ/ден.  Mr. Green

# 28
Не не няколко пъти, а веднъж но без прекъсване, за да може и жената да се наслади на усещането, а не да пуфти като мъжа свърши и го извади. Така вместо да го вади преодолява онзи досаден гъдел когато главичката стане чувствителна след свършването и продължава без да прекъсва още веднъж и още и жената може да свърши и 15 пъти така докато тя не помоли да се прекрати акта заради болка примерно след час.

# 29
Мхм, ок. Жените май не обичат твърде дългите изпълнения, затова са измислили и фалшивия оргазъм. И за да доставят удоволствие на мъжа също. За повечето жени е ок ако има просто готин секс, дори да не свършат. Аз не изпитвам всеки път оргазъм, но пък сексът му удовлетворява също толкова. Обяснила съм го на мъжа ми да не се терзае и да се старае 1 час. Понякога дори нямам настройка да стигам до края и му казвам да не ме чака.Или първо аз свършвам, пък после изцяло времето си е за него.  Ако двама партньори говорят и споделят, сексът си е чудо и приказ. Обаче много излязохме от темата.

Общи условия

Активация на акаунт