С обрязан ли е по-добре?

• 115 477
  • 362
  •   1
Отговори
# 45
  • волно калдъръмче
Тогааа може и  да обменим практични идеи за поддръжката.. Mr. Green
Пу аз да съм първа  Twisted Evil

eksipnos, то ся излезе, че всички любители на мача и бирата са мундари и трябва да се обрежат. Н`дей така с лошото Rolling Eyes

Кажи с краката какво правиш, че там обрязването няма да помогне ми се струва  Mr. Green

Половината от синовото пиле е на майка му. Тя съгласна ли е Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 09:44 от Саморая

# 46
А цялото пиле е на детето, то съгласно ли е?  Rolling Eyes
Ако няма здравословен проблем, в държава, където преобладаващо се необрязани, не бих бързала да взимам такова решение вместо детето си. Като стане пълнолетно, може да се обрязва, ако го сметне за удачно и практично, и красиво, и хигиенично. Но да взема такова решение вместо него...тц.
Необрязаността винаги може да се поправи, ама обратното не.  Crazy

# 47
  • по пътеката
естети4ески ве4е ми е по-добре обрязаният, пресполагам и за хигиената е по- добре, няма да забеля много кожа и да търси дали навсякъде е  по4истено и премито! това от наблюденията! за усещането е по-скоро трудно ,трябва да се пробва с един и същ 4овек преди и след! най-важното е да е работлив и да си остане такъв и във  времето!

# 48
Мнооо..Освен ако немаш пишка..Тогааа може и  да обменим практични идеи за поддръжката.. Mr. Green

Никога не можеш да бъдеш сигурен, акаунта не говори за действителният пол на човекът зад монитора. Mr. Green
Но щом е мнооо, ще уважа  молбата ти.

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 11:20 от Fortune

# 49
Резнах си го на дърти години.Доволен съм.И от секса и от хигиената..Даже,се чудя що по-рано не се навих..На чавето нема да му се размине де..

Ееее сефте един емпирик...Кат имам време ще се консултирам кво що...дет се вика да не одим прост... И има логика ,че така по-нема как да сиреняса и габардяса, да не говорим подлата последна капка къде ще се прикрие Stop

# 50
E тва е брат,както си го написал...Особено в жегата е такава благодат,а и инфекциите нямат мноо "почва"..бе гот е..Едно такова..по-леко..Ма първите 3-4 дни си беше терсене де.. newsm10

Дами,не се терзайте с дребнавости..На коя с какъвто и ареса..Барем у наште географски ширини,избор дал Господ..

# 51
Тогааа може и  да обменим практични идеи за поддръжката.. Mr. Green
Пу аз да съм първа  Twisted Evil

eksipnos, то ся излезе, че всички любители на мача и бирата са мундари и трябва да се обрежат. Н`дей така с лошото Rolling Eyes

Кажи с краката какво правиш, че там обрязването няма да помогне ми се струва  Mr. Green

Половината от синовото пиле е на майка му. Тя съгласна ли е Rolling Eyes
Ъъъ...пия бира и ритам поне 2 пъти седмично..Ко речи за мундарите?

Не знам за майката на малкия..То и тя не знае за нас де:lol:

# 52
Честно казано ,не е важно дали е обрязан или не . Не е важно дали е 15см или 20 см .
Важно е да изпитаме взаимна наслада от половия акт , да е според нашите усещания и желания . Peace

# 53
Днес с една от колежките отворихме една тема-та да попитам и вас.Съпругът и е арабин и тя твърди че сексът с обрязан мъж бил в пъти по-добър от този с препуциум.Минахме през хигиената,подръпването на препуциума та чак до размера на чистия п...с.Какво е мнението ви ако сте пробвали и с двата вида “мъжки достойнства“?

За мен е еднакво. Пробвала съм, никаква разлика не съм усетила. Че му беше и малък. Но размерът също няма значение.....поне за мен.

# 54

Че му беше и малък. Но размерът също няма значение.....поне за мен.

Да бе няма... ма така е то.. някои се задоволяват на каквото дойде!!!  Whistling

# 55

Че му беше и малък. Но размерът също няма значение.....поне за мен.

Да бе няма... ма така е то.. някои се задоволяват на каквото дойде!!!  Whistling

Аре ся приказки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 56

Не се връзвай де... всяка си намира точният размер... дали е обрязан или не вси таз... лично, разлика в хигиената не виждам.. пък и не живея в пустинята все пак.

# 57
. Че му беше и малък. Но размерът също няма значение.....поне за мен.
Брей...ма то имало на тоя свят и скромни жени ...относно Размера де Grinning  bouquet newsm78

# 58
Е кво значение има размера. Според мен фи-то е важно, не дължината.

# 59
Е кво значение има размера. Според мен фи-то е важно, не дължината.
И двете, дядо Попе, и двете.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт