С обрязан ли е по-добре?

• 116 328
  • 362
  •   1
Отговори
# 165

Обърнете внимание на мъжките мнения в темата. Не видях нито един, който да е ЗА обрязването. Това трябва да ви говори достатъчно.

Резнах си го на дърти години.Доволен съм.И от секса и от хигиената..Даже,се чудя що по-рано не се навих..На чавето нема да му се размине де..

# 166

Обърнете внимание на мъжките мнения в темата. Не видях нито един, който да е ЗА обрязването. Това трябва да ви говори достатъчно.

Резнах си го на дърти години.Доволен съм.И от секса и от хигиената..Даже,се чудя що по-рано не се навих..На чавето нема да му се размине де..

Това съм го изпуснал. В цялата работа най-мистериозно ми е именно това с хигиената. Ако човек се къпе редовно то хигиената си е на ниво. Говоря от личен опит, колкото и бездарно да звучи това, да убеждавам хора, че така даденото от господ тяло си остава чисто, ако се къпе. Боже господи! Иначе единствения човек, който познавам обрязан, се обряза заради инфекция, породена от некъпане кажи речи. Но не виждам защо обрязаните да не хванат нещо, ако пак не се къпят. Оф няма такава тема.

Къпете се просто и готово. Няма нужда да си кълцате разни части на тялото. Щом го има значи трябва.

# 167
Е, този дето се е резнал на дърти години, точно затова го е направил. Дискомфорт и желание за къпане повече от веднъж на ден не се появява, защото човек е много чист, а защото има инфекция. Та за тези, дето се инфектират периодично, е вид решение и може да се окаже избавление.

# 168
Уф , тази тема още ли диша  Grinning
Интересно , дали защото е обрязана или не  Thinking
Истината е една : Важното е преди да проникне , да е изкъпан , да мирише на сапун ,
и най - вече да издържа на темпото  Mr. Green
С две думи , да задоволи партньорката си  Mr. Green

# 169
Преди да се говори, а още повече преди да се реже, редно е да се помисли. При нормален, здрав човек, който не страда от кожни проблеми, венерически болести и не е носител на латентен вирус или бактерия, ежедневният душ само с вода е напълно достатъчна хигиена. Има ли дискомфорт, заради който на човек му иска да се мие непрекъснато, значи има проблем и е време за изследвания.
За някои мъже обрязването е решение на проблемите им, свързани с непрекъснати възпаления и те, много ясно са доволни. Тук трябва да се знае, че не препуциумът води до проблеми, но ако проблемите са налични, то наличието му засилва дискомфорта.
Много неща казва постът ти. Обаче човек, който твърди, че е нужно да се къпеш само веднъж на ден, да ми говори за хигиена...  ooooh! Ти сериозно ли? Мен би ме било срам да го напиша. Не случайно я има приказката "честита баня!" у нас. Щото явно банята си е събитие.
М/у другото инфекции и разни други венерически заболявания не съм имала никога, честно мога да си го кажа, пък изпитвам някаква странна (явно!) нужда да се къпя повече от веднъж дневно. Та даже и зъбите си мия така.  Mr. Green Та същото мога да го гарантирам не за всички, с които съм обсъждала обрязването, но поне например за съпруга ми - добре му познавам половия орган. 
Но все пак свободна държава сме - всеки може да си се къпе колкото често прецени. За съжаление...

# 170
  • Сф
Преди да се говори, а още повече преди да се реже, редно е да се помисли. При нормален, здрав човек, който не страда от кожни проблеми, венерически болести и не е носител на латентен вирус или бактерия, ежедневният душ само с вода е напълно достатъчна хигиена. Има ли дискомфорт, заради който на човек му иска да се мие непрекъснато, значи има проблем и е време за изследвания.
За някои мъже обрязването е решение на проблемите им, свързани с непрекъснати възпаления и те, много ясно са доволни. Тук трябва да се знае, че не препуциумът води до проблеми, но ако проблемите са налични, то наличието му засилва дискомфорта.
Много неща казва постът ти. Обаче човек, който твърди, че е нужно да се къпеш само веднъж на ден, да ми говори за хигиена...  ooooh! Ти сериозно ли? Мен би ме било срам да го напиша. Не случайно я има приказката "честита баня!" у нас. Щото явно банята си е събитие.
М/у другото инфекции и разни други венерически заболявания не съм имала никога, честно мога да си го кажа, пък изпитвам някаква странна (явно!) нужда да се къпя повече от веднъж дневно. Та даже и зъбите си мия така.  Mr. Green Та същото мога да го гарантирам не за всички, с които съм обсъждала обрязването, но поне например за съпруга ми - добре му познавам половия орган. 
Но все пак свободна държава сме - всеки може да си се къпе колкото често прецени. За съжаление...
Имам познатяа 100 кила- определено 1 къпане не я оправя....Интересно ми е по колко пъти си миеш ръцете? Joy

# 171
  • Варна

Имам познатяа 100 кила- определено 1 къпане не я оправя....Интересно ми е по колко пъти си миеш ръцете? Joy

Да не би и на нея да препоръчват обрязване?  Thinking

# 172
  • Сф

Да не би и на нея да препоръчват обрязване?  Thinking
Не знам, ама гаджето и е "рязана пушка", може да има връзка newsm78
Ха , сетих се и за връзка с аналния секс, тогава и сапунче ще трябва задължително! Peace

# 173
Прекалено честото къпане е признак на невроза.

# 174
Кажи им.

# 175
Бабите ви са се къпали по няколко пъти на ден... да бе да... я да ви видя ако ви дадат по една мотика и на полето... ще видите къпане га придойде реката напролет!!!  Mr. Green

# 176
Бабите ви са се къпали по няколко пъти на ден... да бе да... я да ви видя ако ви дадат по една мотика и на полето... ще видите къпане га придойде реката напролет!!!  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha
Ми те и превръзки не са ползвали , ама ние не ходим с парцалята.......
По темата :най-добре е когато е с някой ,към когото имаш силна тръпка . Относно обрязан - необрязан - има лека разлика ( поне за мен ) Wink

# 177
И каква е леката разлика-в диаметъра на главичката ли Joy Joy Joy

# 178
И каква е леката разлика-в диаметъра на главичката ли Joy Joy Joy

Знаеш , знаеш   Joy

# 179

Знаеш , знаеш   Joy
[/quote]
Как да знае ако не го е направил на стари години?Те мъжете да не мислиш,че ще повярват на нашите приказки?

Общи условия

Активация на акаунт