С обрязан ли е по-добре?

• 116 305
  • 362
  •   1
Отговори
# 210

Ама това жените сте големи безсрамници,мръсници!
А после ние сме били простаци!
Възмутен съм!

Недей да се възмущаваш.. по скоро се възхищавай....  Laughing
Защо си мислиш че някои се въртим с години в този форум!!!   Mr. Green
Тъй че съм доволен от резултата.  Laughing

Хахах споделих на жената снощти за тази тема  Sunglasses взе че ме огря. Чете по интернет за обрязаните, после й показах предимствата на НЕобрязаните  Rolling Eyes Laughing

# 211
после й показах предимствата на НЕобрязаните  Rolling Eyes Laughing
И какви са те? Rolling Eyes

# 212

Хвани мъжа си довечера,той ще ти обясни  Wink ако все пак не успее, питай пак ще седне жената довечера да ти обясни  Grinning

# 213

Хвани мъжа си довечера,той ще ти обясни  Wink ако все пак не успее, питай пак ще седне жената довечера да ти обясни  Grinning
Все пак си мисля ,че ако си обрязан ще постигнеш по-големи резултати.
А ти как би могъл да знаеш,като не си бил обрязан?

# 214
Руми, а ти ще споделиш какни са предимствата в сеска с обрязан?!Останах с впечатлението, че имаш преки наблюдения.

# 215
Такъв опит да съм била с някой,който да го е направил впоследствие и да мога да сравня нямам.
Една дама по-напред в темата беше споделила.
С обрязаните с които съм била определено са свършвали МНОГО по-бавно.Чак пък такова съвпадение да е?

# 216
Какво значение има дали е обрязан или не Simple Smile важното е да е голям  Mr. Green
Иначе необрязаните ми изглеждат малко ''странни'' или както някой по рано спомена - като куче Шар пей Simple Smile

# 217
  • Варна

С обрязаните с които съм била определено са свършвали МНОГО по-бавно.Чак пък такова съвпадение да е?

Щом го броиш за предимство.. Laughing
Предпочитам да свършим заедно.. Mr. Green

# 218
Чета тук тази задълбочена тема за голите охлюви(обрязаните),мисля че за това дали издържат повече или по малко ,си е до самият човек ,до техника и т.н...,а не заради това че нямали качулка като нас европейците.Аз мога да кажа за мен че след като навърших 30г ,започнах да свършавам бавно ,т.е . нещо се повредих ,е сигурно е за добро:)

# 219
Егати "повредата"Валентино.... Laughing

Иначе необрязаните ми изглеждат малко ''странни'' или както някой по рано спомена - като куче Шар пей Simple Smile

Е, трябва да е навъртял доста години, за да е   баш като шар пей... ти пък ... :35:

# 220
Обрязан съм. и с колкото жени съм бил казват че има разлика в положителна посока

# 221
Била съм и с обрязан и с не обрязан. Не ми се е сторило да има разлика.

# 222
Физиологически няма как това дали си обрязан или не да влияе на това колко бързо свършваш. Други неща играят тук.. Wink

# 223
  • Варна
Физиологически няма как това дали си обрязан или не да влияе на това колко бързо свършваш. Други неща играят тук.. Wink

Има как да влияе. Но качеството определено не зависи от по-бавното свършване.

# 224

Има как да влияе. Но качеството определено не зависи от по-бавното свършване.

Моля те обясни ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт