С обрязан ли е по-добре?

• 116 286
  • 362
  •   1
Отговори
# 240
Еksipnos, както казах при моят мъж е имало проблеми от самото обрязване.Не всички са сполучливи, красиви леки рязвания  Rolling Eyes Споменах и мъжът на сестра ми, за който друга алтернатива освен обрязване няма.При него вероятно е като при теб и всичко му е идеално.Но има и други случаи.
А и все пак аз правя секс с него, на мен той ми споделя и виждам  LaughingНе говоря за мъжа на стринката на съседката на майка ми  Laughing

# 241

Е, хубу де.. Снимков материал ли да прилагам? Crossing Arms
Освен това аз говоря за спокойното състояние, щото във възбудено състояние разликата обрязан/необрязан не личи.

Ми не е нужно предполагам. Grinning
Точно и аз за спокойно състояние писах, защото за възбуденото мисля 2 мнения няма за всяка жена с активен сексуален живот.

# 242
Ами аз лично нямам наблюдения, казвам че в нета пишат разни хора че им е доста "сухо". Правели го само под душа или с някакви овлажнители.
Да, 100% издържат повече, защото я няма чувствителността. Но пък ако си добър е*ач и с кожичката ще свършваш бавно  Wink

Всички разбрахме, че си добър е*ач.   Все пак имаш 4 деца  bowuu smile3501, със сигурност направо си златен  newsm53

Аз пак ще си кажа мнението. Един и същи мъж - сегашният съм го обичала и необрязан. Обаче обрязан ми харесва повече, на него също. Не случайно процедурата обрязване се заплаща.

# 243
  • Варна
Ами аз лично нямам наблюдения, казвам че в нета пишат разни хора че им е доста "сухо". Правели го само под душа или с някакви овлажнители.
Да, 100% издържат повече, защото я няма чувствителността. Но пък ако си добър е*ач и с кожичката ще свършваш бавно  Wink

Всички разбрахме, че си добър е*ач.   Все пак имаш 4 деца  bowuu smile3501, със сигурност направо си златен  newsm53

Аз пак ще си кажа мнението. Един и същи мъж - сегашният съм го обичала и необрязан. Обаче обрязан ми харесва повече, на него също. Не случайно процедурата обрязване се заплаща.

Това пък е егати смешния довод. Laughing То и ваденето на зъб се заплаща.

# 244
Simple Smile Не бях засичала темата.
Аз нямам личен опит  Rolling Eyes , но един мой приятел реши да се обреже и сподели после, че не знае как е живял необрязан Simple Smile Каза, че му е много по-добре, а и половинката му споделяла същото мнение.

Споделих на мъжа ми с лек намек, но бях отрязана...  Mr. Green

# 245

Това пък е егати смешния довод. Laughing То и ваденето на зъб се заплаща.

Ами много ясно, че и ваденето на развален зъб се заплаща - защото без него е по-добре Mr. Green както и без висяща кожичка  Mr. Green

# 246
По-добре е с можещ  Whistling А умението и рязането нямат зависимост. По-бавното свършване пък е съвсем друг мит.

# 247
Обрязан съм като малък. Имал съм немалко жени нямал съм рекламации:)  всичките до една просто полудяват и немогат да ме забравят:) Оставям извода на вас:)

# 248
Ema86, не твърдя че съм добър..  Laughing  

nadeto- viva   Mr. Green може да няма рекламация, точно защото си бил с много жени (тоест не си бил с една жена много пъти, а с много жени по малко пъти)  Mr. Green

# 249
  • София
Обрязан съм като малък. Имал съм немалко жени нямал съм рекламации:)  всичките до една просто полудяват и немогат да ме забравят:) Оставям извода на вас:)

Аз имам един бивш, който също така се хвали, че е перфектен. Ама да ти кажа беше много зле, дадох му продължително време шанс, ама тцъ. Впрочем твъредше, че и с бившата не се е получвало съвсем, ама с тези за един път, е бил супер. Whistling

# 250

Аз имам един бивш, който също така се хвали, че е перфектен. Ама да ти кажа беше много зле, дадох му продължително време шанс, ама тцъ. Впрочем твъредше, че и с бившата не се е получвало съвсем, ама с тези за един път, е бил супер. Whistling

Да не сме баджаначки  Laughing

# 251
По-добре е с можещ  Whistling А умението и рязането нямат зависимост. По-бавното свършване пък е съвсем друг мит.

Виж, Джара как знае. Peace

# 252
Ами ако четеш добре ще разбереш дали съм бил по един път:) А и който се съмнява може да ме пробва и ще видим:)

# 253
  • Варна
Ами ако четеш добре ще разбереш дали съм бил по един път:) А и който се съмнява може да ме пробва и ще видим:)

А женския ник и знак за заблуда ли са? Joy

# 254

Общи условия

Активация на акаунт