На море в Гърция - 9

• 114 793
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • София (Възраждане)
А къде ви нападат осите предимно, на плажа, на терасите на заведенията, при разходка по променадата?
Миналата година имахме весели случки с оси на плажа във Врасна, но тях откровено ги привлече еко злънцезащитната ни козметика от малиново олио Laughing

# 256
Момичета,като човек,чийто крак не е стъпвал в Гърция и вече доста разочарована от родното ни Черноморие,моля за малко помощ GrinningМоже ли да подадете някоя читава агенция,която е силна на темата Гърция,защото и представа си нямам..Иска ни се да опитаме при съседите..Както казва мм :не желая да плувам сред семки от диня и код кафяв Mr. GreenЩе съм благодарна , ако споделите.Предпочитам да е с изхранване и за това ми се иска да е организирано от агенция,превоз,хотел -всичко.Много , ама много благодаря ,ако се отзовете..За да не  е реклама ,може и на лични..

# 257
  • София
Moo, мен най-много са ми налитали на плажа - особено на Сарти, август месец. И в самото селце също, особено следобеда когато сме сядали да хапваме навън. Както и на терасата.

На Вурвуру както вече писах бяха по-малко и като бройка и като калибър - през юли. Иначе на всички плажове по които сме обикаляли е имало оси, на някои малко, на други твърде много.

Например, в Никити през юли почти не видях, на Арменистис бяха ужасно много. На Кортири бяха поносимо количество, но пък много упорити - една ме гони дори навътре в морето, трябваше да се гмуркам (а на мен гмуркането ми куца много) за да се ''спася''  hahaha После видях, че и други хора там търчат насам-натам, може и същата оса-камикадзе да е била.

В англоезични сайтове пишат че септември е най-зле, но ще видим. За съжаление, нямаме възможност да ходим на море през юни, поне засега.

# 258
  • Sofia
Тайс мила какво да разбирам под сьвсем зле #Cussing out
И аз с мойте страхове дребния е с астма и при предишното ни ужилвание ни трябваха 2 урбазона и антихистамини та да влезнем в час след няколко дни Mr. Green
Дано от бягане да не стигна от нашият до вашият плаж Joy
Извинете за спамването.
Anna bel как е моренцето и местенцето  HugВесело изкарване...

# 259
  • София
Ох, на мен пак ми се доходи да видя гръцките папатаци, ама засега не ми се отваря парашута повече  Joy
Поздравче от мен с нещо гръцко с пожелания за повече позитивно мислене  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=AbVzvy7h11M

http://www.youtube.com/watch?v=wU4R6isLNAE

http://vbox7.com/play:78b0a0f479

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 20:24 от bibi_2

# 260
  • София
Кате, ами имало най-много оси през септември, май беше свързано нещо с маслините и гроздето (брането им??), което се извършвало тогава.

Абе ще видим на място, споко - взимайте урбазона и дано не ни потрябва.
Няма да си разваляме готината почивка заради едни гадинки, я  Crossing Arms  Simple Smile

Биби, евхаристо поли за поздрава, усмихна ме  Hug

# 261
  • София...........
Момичета, след доста чудене се ориентирахме към Арети къмпинг. Моля за мнение как е плажа там и като цяло и ако някой знае цени?
Благодаря

# 262
Добро утро.
От сутринта си се ровя из нета, за да съчетая ранното ставане с хубави морски гледки и попаднах на този сайт: Наем на къщи по цял свят. Та там има доста интересни предложения за Гърция и ако Параход иска може да я прибави в първата страничка.

Аз примерно се влюбих в ето това апартаментче в Олимпиада (снимките са активен линк) за скромната сума от 45 евро на ден:

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 07:01 от СКО

# 263
  • София
Ммм, Убавина Sunglasses

# 264
Страхотни снимки! sun

# 265
  • София
Много полезен сайт, СКО. Има страхотни предложения на много добри цени.

# 266
СКО, линкът наистина е чудесен, попадал ми е през годините (търсила съм къщи в Хърватия и Тоскана), но после го изгубих, тъй като нямам навика да си сортирам нещата Simple Smile

За съжаление на тази тема първият пост отдавна не е активен - подлежи на редакция само в първите 24 часа. Моля, напомнете ми като дойде време за следващата, да добавя.

# 267
  • В светлината на слънцето
Много полезен линк. Браво, СКО!   bouquet
Параход, може да го добави модератор на първа страница, само трябва да им пишеш.

# 268
  • София
Бях на една вила с децата за седмица и вие сте изписали 20стр.  ooooh!, започвам да си водя записки.
Благодаря на Таис за отговора. Аз се спирам на Никити , Сарти и Неа Мармарас след 8.09 ще се ходи и започвам да издирвам оферти или ако изпадне нещо от тези ваучерите , макар, че за тях съм с  малко резерви дали всичко ще е ок.
Сега чета , че имало септември оси, аз съм алергична към тези гадинки , децата не знам , но определено не ми харесва, че излизали септември дано да няма  Praynig

# 269
  • В светлината на слънцето
С тия оси през септември ме отказахте.  Thinking А тъкмо бях решила да повтаряме морето. Моето голямото е алергично към оси. ooooh! Не съм ходила никога в Гърция през септември на море (само веднъж на сватба), та нямам никакви лични впечатления от този месец.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт